Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 54 787
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Само, че МПР е с късни реакции, не 1-2 дни след поставянето на ваксината.

# 496
И нашата педиатърка така ми обясни, че реакция може да очаквам от 7 до 23 ден след поставянето.Преди или след това е от нещо друго.Моят е на 17 ден след нея,за сега без никаква реакция и проблеми.

# 497
Благодаря ви, страхотни сте. Ще посетим алерголог. А може някоя мама да сподели добър педиатър в кв. Борово, София или около този квартал. Защото аз не съм доволна от нашия Simple Smile

# 498
  • София
Благодаря ви, страхотни сте. Ще посетим алерголог. А може някоя мама да сподели добър педиатър в кв. Борово, София или около този квартал. Защото аз не съм доволна от нашия Simple Smile

Ейй, Болната тема настъпи на целия квартал. При кой е записано детето?

# 499
  • Велико Търново
Сега се сещам да попитам, има ли сред нас февруарски майки които да се познават и на живо?
Аз например, много често си пиша с две от мамите в групата, но не познавам никоя лично. Много се радвам, че съм ги намерила, тъй като имаме сходен начин на мислене и комуникацията върви съвсем естествено ( и интелигентно).
Затова питам и тук, дали случайно има някои от вас които и да се познават наистина, напр тези които са в един квартал в София.

# 500
Аз лично не познавам никой от групата.
А за добър педиатър в Борово и аз мисля,че е болна тема.

# 501

Ейй, Болната тема настъпи на целия квартал. При кой е записано детето?

При Д-р Паунов в 20та поликлиника.

А мами случайно да може да ми препоръчате и хематолог Simple Smile

# 502
Според мен щом детето е било здраво и кашлицата се е появила след ваксината, значи е от нея. Моят син беше с кашлица и хрема (воднист секрет) две седмици след ваксинацията. За съжаление това са част от възможните реакции при морбили

Сега като се замисля точно на около 14-тия ден след ваксината беше ужасно изнервен не спеше, плачеше постоянно. Отдадох го на зъб, но такова чудо в такава степен от зъб преди не е имал, а и зъб не се появи тогава. Отмина за около седмица, но в чудо се бях видяла. Сега съм почти сигурна, че е възможно да е било от ваксината. Други симптоми нямаше.

# 503
  • София
Те зъбите излизат на етапи. Моя син от 2 месеца го мъчат първите кътници и има периоди от поняколко дни в които е кисел, мрънкащ и се събужда през нощта, ама все още зъб не е излезнал, та не чакай на всяка криза да излезне зъб.

# 504
И моят беше по същият начин преди около две седмици.Чаках да се покаже нещо ама ц,все още си стой със 8-те зъба от преди 6 месеца.

Сега напипах,че фунтанелата все още не се е затворила.Има ли и други бебоци като моя?

# 505
  • София
Естествено, че има. Според мен на повечето все още не е затворена

# 506
И аз не познавам никой лично, нито пък с реални имена 😉Обаче мисля че на мамите така им харесва повече, ако искаха публичност щяха да са във ФБ, както други групички от форума.Аз нямаше де защото не ползвам ФБ 😀

# 507
Да. Приятно е да споделяш без излишно напрежение Wink
На сина ми фонтанелата още не се е затворила. И обривът от преди седмица не е бил от ягодите, а от ваксината явно. Защото онзи ден пак дадох ягоди и няма обрив.
А момичета не знам как са вашите, но моят се събужда сутрин все по-рано. Вече преди 6!!! И после започна много да спи предиобед. Преди спеше по 40 мин.сега пък по два часа... и следобед си спи стабилно напоследък, макар.че има дни в които изобщо не спи, но иначе поне час и половина.
Още не ходи но започна да е много стабилен на уолкъра. Иначе си играе много сам, което предполагам като проходи, ще се промени.

# 508
И аз не познавам никой от пишещите и четящите мами😊
За ранното ставане, момичето ми също беше започнала да става все по-рано и по-рано. Но явно вечерята не я засищаше и глада я пробуждаше. И на мен ми прави впечатление, че преди обед се отпуска и спи по-дълбоко от следобед. Но пък аз я събуждам ако спи по-вече от час преди обяд, защото се притеснявам дали ще спи следобед.

# 509
Никой не познавам.
Моят си спи по 2,5-3 на обяд и вечер до 9 се е хоризонтирал.Иначе става между 6 и 7,сега ще видим с новото време как ще е.Така е от месеци, има някой дни различни,но едно 90 процента от дните е с такъв режим, сам си го направи. Когато беше хубаво времето излизахме и по 2 пъти,сега трети ден излизяме за половин час до магазина или някоя задача и двамата сме недоволни,че сме все вътре.Но вятъра е ужасен, слънцето лъже но си е студено и неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт