Подгответе се за прекрасна пролет с хранителните добавки на „Фитофарма“

• 12 228
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
При всяка смяна се чувствам различно- от зимата към пролетта се чувствам много енергична и в добро настроение. Но когато се сменя есен със зима всички сили изчезват, чувствам се отпаднала и уморена. Нямам търпение да дойде пролетта!!

# 76
Да. Станала съм по- ленива.

# 77
  • София
Усещам голяма умора в края на зимата, и след като тя си отиде. Гледам да си седя, да си лежа, дори в почивните дни.

# 78
  • София
Как се отразява на здравословното ви състояние смяната на сезоните? Усещате ли негативни последствия след студената зима?  - Усещам умора и нежелание за каквото и да е. Подтиска ми настроението и желанието. Имам и проблеми с имунната система, често боледувам.

# 79
Със затоплянето прекарвам повече време навън и може би затова се усеща повече умора. Рядко имам здравословни проблеми, по-скоро ставам по-ленива и мързелива. Малко повече спортуване (обичам да танцувам) и всичко си идва на мястото Simple Smile

# 80
Винаги смяната на сезоните зима с пролет много ми се отразява. Усещам се не просто уморена, а направо изтощена. Обикновено започвам да приемам мултивитамини, за по-бързо възстановяване.

# 81
Смяната на сезоните ми оказва влияние - чувствам се по - отпаднала. Меркит, които вземам са спорт, витамини и полезни храни.

# 82
Смяната на сезоните ми не ми се отразява здравословно. Не усещам негативни последствия. Но пия витамини целогодишно.

# 83
Усещаме смяната на сезоните-и аз,и мъжа ми.Най-вече сънливост,умора,дори и след 8 часа сън,вялост, апатия.Като се има в предвид и че зимата боледуваме по един-два пъти,нищо чудно.
Пием витамини периодично,защото храненето ни не е от най-здравословните,но  определено периода февруари -март не ни е от най-силните.После живваме Smiley
При детето и другите от семейството не забелязвам промяна.

# 84
След промяна на сезоните ,чувствам отпадналост и липса на енергия.Гледам да подобря състоянието си с повече витамини и минерали.

# 85
Да, отразява ми се - върху функцията на щитовидната жлеза и оттам върху целия организъм. Гледам да компенсирам с подходяща храна и хранителни добавки.

# 86
Смяната на сезоните от зима на пролет ме зарежда с енергия. Кой не обича топлото и жарко слънце през студения и пролетен ден ? Но  това си оказва влияние върху организма. Аз например има проблеми със ставите и започват да пукат и болят през пролетно-есенния сезон. Затова си купувам витамини и минерали и наблягам на повече плодаве и зеленчуци.

# 87
  • София
Усещам пролетната умора и лека депресия. Дано нещата се нормализират по-бързо. Хубавото е, че ни предстоят по-топли и зелени месеци Simple Smile

# 88
Смяната на сезоните ми се отразява негативно, както и големите температурни разлики. След края на зимата определено страдам от нисък тонус и липса на енергия, лека депресия и по-засилен косопад.

# 89
С годините започнах да усещам смяната на сезоните. Лошото е, че ме наляга пролетна умора още докато е зима. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт