Подгответе се за прекрасна пролет с хранителните добавки на „Фитофарма“

• 12 233
  • 262
  •   1
Отговори
# 90
Като цяло не ми се отразява зле смяната на сезони , но чувствам лека умора някъде около началото на април.

# 91
Честно казано, смяната на сезоните от топло към студено не ми се отразява, но обратната смяна ме изцежда - и физически и психически. Изморена съм, спи ми, се непрекъснато.

# 92
В края на зимата усещам умора,  безсилие и липса на енергия, затова гледам да се насилвам да излизам и да ходя повече пеша навън. Чакам пролетта и слънцето с нетърпение, защото се отразяват добре на физическото и психическото ми здраве!

# 93
  • Благоевград
Да, определено усещам негативните условия от смяната на сезоните. Най-силно ми се отразява зимния сезон - чувствам се по-уморена, кожата на ръцете и краката ми е постоянно суха и напукана, имам чести главоболия и съм по-ленива.

# 94
Как се отразява на здравословното ви състояние смяната на сезоните? Усещате ли негативни последствия след студената зима?

На моята възраст вече усещам доста изразено смяната на сезоните, промените в атмосферното налягане...
Появяват се умора, лесна раздразнителност, сънливост, повехналост на кожата на лицето, чупливи нокти, наелектризирана и изтощена коса.

# 95
Смяната на сезоните оказва влияние върху здравословното ми състояние-усещам отпадналост, бърза умора, сънливост и спад на имунитет, което предразполага вирусни заболявания.

# 96
  • Sofia
Не стига ,че постоянно съм уморена , а и нищо не ми се захваща да правя , въкреки че има куп неща за вършене. Да не говорим , че сезонът на алергиите вече е тук с цъфването на първите пролетни цветя.

# 97
Усещам умора, отпадналост, липса на тонус и енергия.

# 98
  • Горна Оряховица
умора и сънливост.

# 99
При смяна на сезоните усещам лека умора и сънливост.

# 100
При смяната на сезоните усещам лека умора и сънливост. ☺

# 101
  • Бургас
Умора и липса на достатъчно енергия.

# 102
  • София
Усещам смяната на сезоните, като липса на енергия, лесна уморяемост.

# 103
в промяна на климата се усеща засъхване на ноздрите

# 104
Смяната на сезоните се отразява много слабо на състоянието ми, явно е много стабилно. След студената зима няма негативни последици, само радост, че свършва.

Общи условия

Активация на акаунт