Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 975
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Ако Ивана е написала, че няма против мъж от друг етнос ОК, но ако не ми се струва кофти.Дали да си с човек от друг етнос би трябвало да е лично решение.

# 301
Според мен са ги питали на даден етап за всякакви такива неща - религия, деца и т.н., най-вероятно Ивана е казала, че е ок.
На второ четене ми харесва тяхната комбинация. Мерал щеше да има по-голям сблъсък с Василена.
Възрастната двойка ми допада, Таня е много напрегната все още, но Светозар изглежда по-спокоен, може би ще успеят да се балансират.

# 302
  • София
От снощния епизод си пролича колко е нагласено - т.е. те са били подготвени (близките) и ги дават как отиват и им казват и всички реагират сууупер изкуствено и се чудят как да не си личи толкова.........
Та нали ако аз го кажа на близките си ще получат удар...няма да реагират така спокойно.

Таня и Светлозар - според мен ще се получат нещата. До колкото разбрах май тя е в ремисия и всичко вече е наред. Те са улегнали и преживели такива катарзиси, че знаят наистина какво правят. И не, не е толкова рано, защото наистина както по напред се коментираше - не е ОК да живееш сам, въпреки загубата. Самотата убива.
Всяко живо същество трябва да бъде щастливо. Те никога няма да забравят починалите си половинки, но са длъжни да продължат и да си дадат шанс отново да бъдат щастливи.

Мерал и Ивана - според мен, там ще е въпрос на напасване. И дали всеки от тях би направил компромис. Той с това, че тя е певица и ще отсъства от дома си, тя дали ще е ОК, че той не е християнин. И двамата изглеждат доста симпатични и може да си дадат шанс да опитат.

Василена и Никифор - тя снощи ми се видя страшно префърцунена.Там нещата са доооооста различни. Просто не са на "една планета". Той е средно статистичеки български мъж, а тя търси някой "мачо" с възможности, който да и осигури всичко, което евентуално тя не може.
Тяхната връзка е обречена на провал и според мен до края на снимките те ще се разделят.

# 303
Е нали приятелката на Ивана каза, че на сватбата са се харесали с Мерал. Постоянно стояли един до друг и всичко било супер. Значи не й е било проблем и го е харесала.

Мен лично ме е яд, че астроложката не каза зодиите на нито един от участниците, освен на Ивана. Някой, ако има инфо да казва, за да им видим комбинациите

# 304
Не вярвам в съчетаване на зодии. Ние вкъщи сме стрелец и два скорпиона, не съм се интересувала дали и колко си подхождаме /стрелец-скорпион/, но за сега вече 14г. и преди това познанство от деца се разбираме чудесно.

# 305
И аз по принцип не вярвах , затова имах няколко връзки със зодия овен ( аз съм рак) и винаги беше пълня катастрофа Simple Smile И все като чуех зодията, вместо да имам едно на ум , си казвах-е не може да е толкова вярно, чиста случайност. Викам си как пък така не се падна  някой телец, защото ги дават много подходящи с рак . Е, чак на 33 го срещнах, набързо създадохме семейство, но засега всичко е супер - просто нещата си се получават иак сега осъзнавам каква благодат е да живееш с правилния, подходящия човек.

# 306
Василена и Никифор - тя снощи ми се видя страшно префърцунена.Там нещата са доооооста различни. Просто не са на "една планета". Той е средно статистичеки български мъж, а тя търси някой "мачо" с възможности, който да и осигури всичко, което евентуално тя не може.
Тяхната връзка е обречена на провал и според мен до края на снимките те ще се разделят.
Василена търси мъж типаж Мерал, но мъжа типаж Мерал не търси жена типаж Василена.

# 307
  • София
И аз съм скептична към съвпад по зодии. С тези, с които имам най-голяма съвместимост изобщо не сме си пасвали, а точно с мъж, за който планетите казват, че ще се изпотрепем ми е била най-дългата връзка. Така че, да, вероятно има и някаква логика и в астрологията, но като цяло основата е напасване и компромиси и от двете страни.

# 308
Че тя Ивана не е ли също от друг етнос? 🙄

# 309
Василена ще изпадне в шок като види какъв мъж са й избрали. Тя се изживява като кукла Барби. Не може да си представи, че в очите на другите не 22 годишна принцеса, а жена на средна възраст Simple Smile ...

# 310
Снощи бях много разочаровани от всички. Засега симпатични са ми мъжете. И тримата не са идеални, но не са някакви префарцунковци и мъжки кифли.
Мерал ми е набор. Предполагам, че това вчера във визитката му е малко или много насоки от режисьорите, за да изглежда мутра.
При майка си и брат си видях едно добро момче, което се е борило да постигне нещо повече в живота и сега е на фаза гнездене и семейство. Не знам дали ще му се получи с Ивана. Изглежда ми от типа мъже, които се отдават изцяло в една връзка и очакват същото.

Светлозар е човек, който оставя впечатление, че трябва да бъде воден от жената до себе си. Всъщност подозирам, че е сив кардинал, има доза манипулативност в него. Таня няма да може лесно да го командери. А тя изглежда , като човек, който обича да се налага или просто се опитва да влезе в такава роля.

Никифор завалията ще удари на камък с булчето си. Изглежда ми добър човек, но просто с Василена са от две различни планети. Усещам , че и майка му е голям фактор. Не е лесна тази жена, а той пък изглежда като мъж, който държи да получи нейното одобрение.

# 311
Василена може да се мисли за кукла Барби само ако няма огледало вкъщи.

Снощи с изненада открих, че познавам една от приятелките на Ивана. До колкото помня я гледах в няколко епизода и на София ден и нощ, та май няма нищо случайно.

# 312
Василенка ми е много позната от някъде но не мога да се сетя откъде.
Не е супер красавица да.

# 313
Според мен има нещо в прическата й дето не й отива.. а за устните да не говорим. Защо така прекаляват дамите с устните не мога да разбера. Имам една приятелка и тя все си пълни устните. Казвам стига, грозно е вече. А тя - не то не си личи. Та май и Василена е на тоя принцип.

# 314
  • там някъде...
Продължавам да се чудя как ги избраха тооочно тез "мачмейкъри", всъщност май повече ми харесва думата "сватовници". Снощи в епизода видях една госпожица говореща за коне под капака, а не за това как детето ще възприеме този фарс. Видях изкуствени лица, емоции и мнооого стойки. За Ивана мога да кажа само че лош PR няма. Възрастната бъдеща двойка може би е на етап и осъзнаване, че всеки ден ни е подарен и трябва да го живеем. Дано поне на сватбите им да е била силна ракията 😉

Общи условия

Активация на акаунт