Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 871
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Да, дай боже на 50 години всички да изглеждат като Таня и то без грам "ъпгрейд".

# 631
Не съм съгласна, не смятам, че изглежда толкова "дай боже".

# 632
На мен Таня ми изглежда около 60 годишна в лицето, наистина ли е на 50 години? Ако я сравним с Гала от На Кафе, която е на 52 год, наистина Таня не е "дай боже"...

# 633
И аз не разбирам какво и въздишате по тази Таня. Грам не ми харесва визуално.

# 634
Въпрос на гледна точка. Аз продължавам да смятам, че изглежда много добре и е одухотворена за разлика от разни силиконови изпълнения.

# 635
# 636
milittana, аз имам куп приятелки на тази възраст, които са нормални жени, без никакви екстри, и изглеждат в пъти по-добре.
На горната снимка и на мен ми прилича на 60 годишна. Според мен ако си смени цвета и прическата, може да се освежи доста.

# 637
  • София
На мен първата участничка ми изглежда 40 +, забравих и името.

# 638
  • Бургас
На мен първата участничка ми изглежда 40 +, забравих и името.
И на мен - някъде 42/3. Мислех си,  женихът  ще чака да му ражда деца, а тя дали ще се навие на тези години...Даже подозирам, че заради това може да не я хареса, вероятно се надява на по-младичка.

# 639
  • София
Да, и на мен кифлата ми изглежда доста по-възрастна, отколкото е.  Peace

# 640
Таня изглежда добре за годините си и за мен, с хубаво телосложение. Не я сравнявайте с Гала, защото тя така се е опънала с филъри и ботокси, че очите ѝ се губят вече.
А за религиите ми е чудно, че всички се питат дали Ивана ще приеме Мерал. Ами пък той нея? Не мисля, че и за мюсюлманите е толкова без значение. Въобще за всяка религия да приеме да живее с чужда е трудно, дори и за н
силно нерелигиозните. Това са толкова традиции и обичаи.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 22:33 от Emiliana V55

# 641
Да, дай боже на 50 години всички да изглеждат като Таня и то без грам "ъпгрейд".
На мен доста по-възрастна ми изглежда...
За спортист пък съвсем не ми се връзва как изглежда. Явно болестта и нещастието са я състарили. И гена е фактор .

Мисля вече ,че не е възможно предаването да е такъв провал, може би идеята е да не си допаднат кандидатите ,за да има драма... Не знам как иначе да ги оправдая за резултата.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 21:16 от dany_nik

# 642
Мерал изглежда добър човек. Ивана, не казвам, че е лоша, но ми е простовата

# 643
  • София
Как пък сбъркаха кумата с булката. Grinning

# 644
тая  дъвка ли дъвче?

Общи условия

Активация на акаунт