Нещастен

• 27 920
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Не се сдържах. Властна ? Огромни противоречия има в теб , човече ! От всичко прочетено разбрах, че правиш каквото си искаш. Една властна жена щеше да ти стъпи на тънкия врат и нямаше да можеш ни звук да кажеш, нито да посмееш да се оплакваш.

# 556
Cool_m, аз пък се чудя би ли седнал да изчетеш темата с жена си? На места може да се посмеете, на други да се замислите, с трети да не се съгласите,  може би ще изкристализира това, което ви пречи в отношенията? Ако си бил искрен и обективен, доколкото ти е възможно, разбира се, не мисля, че тя би се разсърдила. За себе си помислих, че бих приела такова нещо добре /теоретизирам, не ми е идвало до главата/, просто половинката се мъчи да намери начин да оправи отношенията ни, което е хубаво.

# 557
Властната жена не мрънка и не недоволства. Joy Просто и през ум не ти минава да не се съобразиш с желанието й.

# 558
Ама кой да пита къде е и какво прави, жена ти?  Съседа ли? Макар че, като те чета, май по-добре него да пита..пък знаеш ли, може да се почувства и тя жена накрая...Joy

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 13:14 от Thirteen#

# 559
Тя ако жена му тръгне да си измисля "важни" задачи и да се уфлянква по три часа, ще пита не, ами направо ще й сложи гривна за следене...абе така ли не е разбрал, че в почивен ден не може да зачезне три часа да мие кола - през това време на жена му косата й се изправя от примък-отмък на какво ли не. А той си пие кафе.

# 560
Ако жена ти беше властна, нито спортна кола ще видиш, нито къща на майната си. И нямаше да пишеш, че не знаеш как се сменят памперси и приготвя АМ. От волЕ ще ги правиш. Бива те само да хленчиш. Много ми харесва мотото на един познат - ако си пич, не пискаш. По-зле си от разглезена женичка - жената това, жената онова...

# 561
Къде си, с кой си, кога ще се прибереш, направи това, после онова. Държи се с мен като с дете, точно като властна майка. Ужасно е това.
Ти сам трябва да й казваш тези неща и да си държиш на думата. Не тя да те пита, а ти да се омъгляваш.
Ти как би реагирал, ако тя си вдигне чантата и замине нанякъде, без да ти дава никакви обяснения? Или ако зачезне за часове, а ти не знаеш къде е и жива ли е?
Това е част от семейния живот. Като си искал да си напълно свободен и да не се отчиташ на никого, да не си се женил, че и две деца да направиш, да са ти живи и здрави.
Като не се сещаш какво да направиш, естествено, че ще ти казва.
А че се държи с теб като с дете - ти сам си си заслужил с детинските си решения.

Аз не мисля, че твоята работа е безнадеждна. Жена ти има чувства към теб. Просто се е отчаяла. Ако види промяна, ще реагира положително.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 12:52 от Анонимен

# 562
Авторе, от поне половин тема ми напира да те питам... А другата/другите жени по-арни,  нали?! Хем хубава/и, хем неизискваща/и, как само за хубаво и лесно мое да си мъж, нали?!

# 563
Кои други жени? Само за да е спокойна жена ми си намерих работа без колежки.
Не ми е минавало през акъла да и изневеря. Ако го направя, знам със сигурност, че няма да ми прости.
Ако научи, че пуснах тема в женски форум, също няма да ми прости.
Дано не чете и не се разпознае.
А темата може ли да се изтрие?

# 564
На мен пък ми е смешен тоя парадокс: уважаваме майката, щото раждала, мъчила се, не спала...а жената като го прави същото за теб - е, то всички така правят, лесна работа, чудо голямо. А може да се окаже, че жена ти си е дала повече зор от майка ти да ти нареди живота и да те очовечи...

# 565
Къде си, с кой си, кога ще се прибереш, направи това, после онова. Държи се с мен като с дете, точно като властна майка.
Ай ай ай, сериозно?
Ама ти изчезаш от вкъщи и я зарязваш сама да се оправя. Въй въй, милинкия. Горканчо, не му стигнало времето да си изпие кафето!
Уф, без думи съм.
А сега сериозно - ти, с второ дете, не разбра ли вече, че известен брой години всичко ще е на тъгъдък и няма да има време много много за кафепиене и каквототамправехкогатобяхерген?

# 566
Абе, хора стига с тази майка вече
...
 Опитва се да ме контролира, да заповядва, изисква всичко да става по нейната.
Майка си сам я споменаваш. И твърде често я споменаваш, щом на всички направи впечатление.

За другото са ти казали. Имаш отговорности към вашия дом, от които очеизвадно клинчиш - къде нарочно, къде без да се усетиш. Жена ти се опитва да ти напомни за тези отговорности.

Последният ми и той така - като майка му съм звучала. Ами като не щеш да звуча като майка ти, се дръж като зрял отговорен човек. Как пък един път не ми измрънка, че готвя хубаво като майка му, ами все за лошото (лошо, което идва от него)?

# 567
Не знам темата дали може да се изтрие, грешките ти не могат обаче. На всички ни се иска по една вълшебна гумичка..и да трием, трием ..ама няма.
От себе си никой не е избягал...
Единствена симпатия, която успя да предизвикаш у мен е, че все пак правиш опит да се допиташ. Друг е въпроса дали ще успееш да усвоиш правилно отговорите тук...
Можеш да поискаш да заключат темата, обаче.

# 568
  • Варна
Авторе, каква е жена ти като майка?
Работила ли е, контактувала ли е с хора?
В чужбина майчинството е драстично по-кратко. Безотговорно е да създавате деца, в конфликтна среда и материална нестабилност. Имаш много по-сериозни проблеми от претенции за дребни покупки и истерии. Знаеш, характери не се променят,  дори и хипотетично да станеш милионер.Нямаш семейство , липсва интимност, вие воювате. Липсва ви солидарност дори за дребни, несъществени неща. Защо му давате съвети и мотивации за по-добър брак, при липса на основа за нормални отношения ? Скандали, претенции, равност, не ми опонирайте, че ги има във всяко семейство.

# 569
Кои други жени? Само за да е спокойна жена ми си намерих работа без колежки.
Не ми е минавало през акъла да и изневеря. Ако го направя, знам със сигурност, че няма да ми прости.
Ако научи, че пуснах тема в женски форум, също няма да ми прости.
Дано не чете и не се разпознае.
А темата може ли да се изтрие?
Че ти откъде знаеш, че с твоята имаш проблем, че била напълняла, че била недоволна, че не била контактна личност и още какво беше!? Сравняваш, авторе. Чуждата кокошка, патка.
 Не се очакват от тебе признания за изневери. Просто едно външно мнение, базирано на много наблюдения. Почне ли мъжът да е недоволен, значи има с кого да сравнява.
Пък жената е устроена да функционира по-дълъг период като майка, да обгрижва. В този период, авторе, жената има нужда от подкрепа и помощ, от сигурност, от опора. Затова и жените, повечето де, не са склонни да забременяват от всеки срещнат, освен ако в главите им няма какво да произведе мисъл. Жената така е създадена, че да изпитва нужда от емоционална сигурност, получи ли я, тогава най-много дава. И защо е така... Защото мъжът, авторе, гледка децата на жената, която обича. Обяснявам ти как повечето от вас си прецаквате един хубав живот с неразбиране и недораслост, мислейки, че другото навън е баш. Обяснявам ти какво мотивира жената да се раздава на макс, да сияе, да отслабва, да блести. И колкото по-бързо го схванеш, толкова по-лесно и приятно ще ви бъде. Децата, авторе, са барометър на това какви са отношенията между вас и не след дълго, ако не ги оправите, ще почнеш да го виждаш...

П.П. Ако темата е за реален случай, какво толкова, дай на тая жена да прочете, може да осмисли и свой проблем. Кой знае...

Общи условия

Активация на акаунт