Едно към едно си с бившия ми. И той все ме гонеше от вкъщи да се виждам с приятелки, ама една манджа не сготви, едно дете не оправи от край до край, един път играчките не прибра. Значи, за да изляза - трябва да сготвя, да оправя децата от-до, да подредя, изпера, всичко да му е наредено. Т.е. той да седне и просто да ги "гледа". И аз с кои сили да изляза. Да се нашмъркам освен...
Ако искаш да си мъж в това семейство, дръж се като мъж! Ако искаш жена ти да не те третира като дете, не се дръж като такова. Абсолютен пубер си!
Смени си виждането на 180 градуса и забрави репликата "Ама тя цял ден си е вкъщи".
И спри с това "Майка ми е, не мога да променя", защото това води след себе си само и единствено проблеми, проблеми, проблеми! А жена ти по един или друг начин ще намери начин да се отърве от теб!
(Когато на бившия майка му даде на сина ни с лактозна непоносимост прясно мляко през главата ми и той така ми каза: "Майка ми е, не мога да я променя, трябва да я приемеш". И така направих - приех нейната простотия и неговото безхаберие и го зарязах, а той сам си се върна при мами.)
Повярвай. Ето ти женско мнение. Майка на синове съм. Отлично съзнавам, че това и мен ще застигне, колкото и да не си го признават жените, стигаме дотам.