Нещастен

• 27 911
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Пфф, верно бе. Забравя се. И аз не знам, та сега ходих да им свалям гащите, да видя.
Поне се прибираш вкъщи и можеш да провериш. Нещастния пие по 3 часа кафе, и няма време да гледа в гащите на децата си. Mr. Green

# 586
  • София
Е, работен ден е. 3 дни почивни пих кафета. Уикенда, пак.

# 587
И срама нямаш. Joy

# 588
Тъй, тъй... Party

# 589
Сама си е виновна жената. Как пък цели 10 години не си е мръднала пръста да направи нещо за да е независима от този мъж. И с кой акъл се е навила да ражда второ дете след толкова години нещастен брак. Явно и харесва този начин на живот.

# 590
  • София
Сама си е виновна жената. Как пък цели 10 години не си е мръднала пръста да направи нещо за да е независима от този мъж. И с кой акъл се е навила да ражда второ дете след толкова години нещастен брак. Явно и харесва този начин на живот.
Бидейки в позицията на авторката (нищо, че беше чист българин) и не искайки деца изобщо, а имайки две планувани, аз ги родих заради огромната любов към баща им, сладките приказки и празните обещания, илюзията за семейно щастие. Че и разнополови му родих - сбъднах му мечтата! Първото момиче в рода му от много поколения насам беше и все още е дъщеря му - така мечтана от всички!
И пак бях крива.
Само, че аз работя и какво от това? Останах сама с децата, всичко на двете ми ръце чака, на заплатата ми и малката издръжла, и хлабавите ми нерви, а той преспокойно си харчи парите за удоволствия - "сливовата градинка" и техника безкрай!
Права е авторката да не работи и да иска!
 Сега с тоя акъл, един час нямаше да работя, ама нА!

# 591
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Автора е мъж - прочетете заглавния пост в темата преди да коментирате! И спрете да обвинявате за всичко мъжете!

# 592
  • София
Автора е мъж - прочетете заглавния пост в темата преди да коментирате! И спрете да обвинявате за всичко мъжете!
Прочети постовете на автора и ела да го защитиш арументирано.

# 593
  • София
Никой не го защитава чак толкоз пламенно.
Относно аргументацията, важи за всички. Simple Smile
Каза, за случая с автомивката и кафето и 20 страници имаше сюжет - не се прибира и ходи с часове по кафета. Laughing

# 594
  • София
Ами така е. И без телефон. Няма едно съобщение "ще закъснея". Не се прави така, когато имаш съпруга и две деца.

# 595
По принцип с малко дете и да си от.бе телефона за няколко часа е свръх тъпо. Не за конкретната пързалка.

# 596
Никой не го защитава чак толкоз пламенно.
Относно аргументацията, важи за всички. Simple Smile
Каза, за случая с автомивката и кафето и 20 страници имаше сюжет - не се прибира и ходи с часове по кафета. Laughing
Проблема е как той приема ситуацията. Не мисли, че е сгрешил а напротив. Жената мрънкала без причина. Факт е, че стават грешки (толкова тъпи, рядко) но той не се реванширал.

# 597
Luna, за сравнението си права. Признавам си, че веднъж го направих. Дадох и за пример жената на приятеля ми, направих го за да я насърча да се стегне малко, обаче тя ме разбра погрешно и пак скандал. Каза, че тя отдавна се съмнявала, че съм имал накакви мераци към тази жена, а пък тя била к*рва.
Ейй, това ревността е голяма работа значи. Няма нищо подобно, нито жената има к*рвенски вид, нито пък на мен ми е минавало подобно нещо от акъла.
Просто я дадох за пример, защото и те имат дете на годинка и половина и го дадоха на ясла, а жената започна работа, и като бременна работеше, и собственна кола си има и не чака мъжа и да я кара навсякъде. Казах и го защото преди бебето и аз я насърчавах да я запиша на курс и да и купя кола, но тя не пожела, каза, че имала страх и намало да може да кара.
Исках да дам пример, че когато има желание всичко е възможно, но тя не проявява такова за нищо.
Толкова погрешно бях разбран, бях обвинен за изневяра и как не съм се срамувал да давам за пример любовницата си. Направо бях шокиран, останах без думи.
Аз от години търпя подобна ревност, хора, даже мога да кажа, че свикнах и вече не ми прави впечатление.
Обаче разбрах, че аз тук какъвто и пример да дам, все ще изкарате виновен мен.
Другите глупости, които прочетох няма да коментирам, особенно това с полът на децата ми беше върха, думи нямам.
За това с телефона казах, че е права, но реакцията и беше прекалена.
На вас не ви ли се е случвало да забравите, хора сме все пак, и така ли ви посрещат с викове от вратата? Ами можеше и като хората да ми каже и аз да се извиня и да приключи.

# 598
  • София
Не се оправдавай, виновен си. Точка. Laughing
Не, че не си за някои неща, но приеми, че е за всички световни беди. Намирай си клон и мятай въжето. Laughing

# 599
  • Насред хаоса
На вас не ви ли се е случвало да забравите, хора сме все пак, и така ли ви посрещат с викове от вратата? Ами можеше и като хората да ми каже и аз да се извиня и да приключи.
Добре де, как се забравя, че имаш семейство и че някой вкъщи ще се притеснява, като не знае какво може да е станало? Не те ли ръчка нещо, че така постъпваш безотговорно?
Що се отнася за примера, който си дал на жена си - това е една от най-тъпите постъпки, които човек може да направи. Дори да не избие в ревност, винаги може да ти забие въпроса ти какво правиш с нея, след като те устройва жената на еди-кого си какво правила. Едната дала детето на ясла, ами другата може да иска да го отгледа донякъде, преди да го прати в бациларника - достатъчно време има да седи там по-нататък. Ами тя ако те сравни с мъжа на тази жена или с друг? Ще се изкефиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт