Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 159
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Важно е съдържанието на продуктите. Обикновено чета етикетите и когато видя повече Е-та, се отказвам от стоката.

# 211
  • София

Ако трябва да съм честна, до преди година никога не съм обръщала внимание на етикетите и може би това ми е било голяма грешка. Сега чета абсолютно всичко, включително срок на годност. Набелязвам си продукти, които отговарят на критериите ми и консумирам само тях. Когато излезе нещо ново на пазара - проучвам и тогава преценявам дали да купя или не.

# 212
Да, винаги гледам съдържанието на продуктите

# 213
Важно ли е за вас съдържанието на продуктите, които консумирате, и обръщате ли внимание на етикета
Да, за мен е важно да консумираме здравословни продукти с колкото се може по-малко оцветители и консерванти

# 214
  • София
Да, важно е и следя опаковките, особено когато и детето ми ще консумира продукта.

# 215
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Важното е съдържанието на продуктите които консумираме вкъщи.Подбирам ги внимателно , особено когато са за детето ми.

# 216
Продукти, които вече съм ползвала не чета, но всеки нов продукт предизвиква любопитството ми и се зачитам за състава

# 217
Важно е съдържанието на продуктите, но доста често не разбирам  информацията на етикета и съответно не купувам дадения продукт.

# 218
  • Русе
Да, важно е съдържанието, но аз не чета подробно етикета, проверявам само срока на годност и ако съм срещнала предварително информация за вредни или подвеждащи в описанието си продукти, избягвам съответната марка. Знам, че трябва да сме по-отговорни към себе си и семейството, но все още не го правя.

# 219
Интересувам се от съдържанието, то е най-важно. Когато имам възможност, чета етикета.

# 220
Да, разбира се, че е важно съдържанието, но не винаги успявам да прочета етикета на всеки продукт.

# 221
Съдържанието на етикетите е едно и също - почти няма продукт, който да не съдържаконсерванти и Е-та.
Гледам да ограничавам най-вече детето си от вредните храни, но не винаги е възможно.

# 222
Винаги гледам съдържанието на продуктите,които купувам,следя за Е-та и срок,калории,и т.н.Най-вече заради малката.

# 223
Да , обръщам внимание - старая се да няма оцветители , изкуствени аромати и консерванти.

# 224
Винаги чета съдържанието на продуктите

Общи условия

Активация на акаунт