Важно ли е за вас съдържанието на продуктите? Умеете ли да разчитате опаковката?

• 9 158
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
За мен е важно съдържанието в продуктите. Разбира се че чета етикетите.

# 226
Гледам това,което пием аз и хората,които обичам да са от натурални съставки.Когато нямам време да се взирам в етикети,би ми харесала идеята на сокчета куинс,на които пише не на концентрат!

# 227
  • София
Чета етикетите, за мен е важно какво купувам за близките ми.

# 228
  • Монтана
Винаги гледам съдържанието на продуктите,които купувам!

# 229
За мен е важно съдържанието на продуктите,особено тези които консумира детето и винаги чета етикетите!

# 230
Здравейте,
Разбира се ,че е важно съдържанието на всеки един продукт - чета внимателно етикетите и избягвам продуктите с малък срок и много е-та в тях ! : )

# 231
За  мен като майка е важно съдържанието на продуктите. Задължително чета етикетите на нови продукти които взимам и гледам срока на годност.

# 232
Да, чета етикетите за съдържанието, защото държа на здравословните съставки!

# 233
Здравейте , за мен е важно съдържанието на продуктите,чета винаги етикетите , много внимавам какво взимам Simple Smile

# 234
За мен е много важно съдържанието на продуктите и винаги чета какво пише на етикета.

# 235
Винаги чета етикета, защото за мен е важно какво съдържа продукта.Гледам и срока на годност.

# 236
Да, важно е съдържанието и почти винаги чета етикета.

# 237
Да, важно е съдържанието и винаги го чета!

# 238
Съдържанието на продуктите е много важно за мен. Изчитам етикетите основно.

# 239
Важно ли е за вас съдържанието на продуктите, които консумирате и обръщате ли внимание на етикета?

Разбира се, че е важно съдържанието на даден продукт, което означава, че винаги чета внимателно етикета. Това важи, когато купувам нещо за първи път. Интересувам се от произхода на продукта, срокът на годност, наличие на консерванти.

Общи условия

Активация на акаунт