Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 115 022
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 945
  • Бургас / UK
Скрит текст:
извинете за дебилния въпрос, но каква е разликата?

Джегингс е като клин ,но от дънков плат. Името му идва от дънки (jeans) и клин (leggings) , та станало jeggings (джегингс) .
Скрит текст:
Е тези не са от дънков плат, а от хубаво стегнато трико. Преди съм имала и с цвят деним като дънки, но сега няма такива.

Аз само обясних на кое се казва джегингс  Peace

# 946
  • Русе
Какъв кекс с марципан?!?!?!? Grinning
Ето, такъв, но в червена опаковка.

Не бих казала, че има вкус на марципан, но е хубав. Кексовете от тази серия се харесват вкъщи, но ги купувам веднъж на високосна Grinning
Защо си мислех, че мокасините са от четвъртък? Утре едва ли ще са останали, но така или иначе днес въобще нямах път към Лидл. Макар, че миналата година помня, че ги имаше и в следващите дни, но не знам защо не си купих.

# 947
Аз си взех днес XS от черния джегинс, страхотен е, много жалко, че от сините няма XS, а започват от S.
Ся ще ме караш да съжалявам, че не взех. Хубаво ли стоят? Една фотка може ли ?😁

# 948
Кокосовото масло в постоянният асортимент ли е ?

# 949
вчера имаше много бебешки спални комплекти в лидл на резбарска. даже имаше няколко вида, които ги нямаше в брошурата /мн интересни/. имаше и от онези пейки за сядане с място за багаж, но бяха бамбукови отдолу. 85 лв.
взех от топовете - добре са, макар и малко тесни за моя вкус. блузите са много уголемени, ще ги връщам. стоят мега бабешки, но аз съм доста ниска, де.

# 950
  • Асеновград
Тази сутрин и при нас бяха заредили Азалия- казаха че дошли само розови. Погледнах мокасините имаше и от трите цвята поне по 10бр. почти всички размери, наистина са много меки и удобни но ми се сториха доста свободни а ест. кожа се отпуска при носене и в последствие щяха да ми хлопат.

# 951
  • Пловдив
При нас кокосовото масло изчезна.

# 952
А какаово масло дали има?

# 953
  • Варна
Погледнах мокасините имаше и от трите цвята поне по 10бр. почти всички размери, наистина са много меки и удобни но ми се сториха доста свободни а ест. кожа се отпуска при носене и в последствие щяха да ми хлопат.
Мда, и на мен ми направи впечатление, че са доста просторни, определено ми хлопаха. Не са за тесни стъпала.

# 954
Пастата за зъби- Лакалут само при нас ли така бързо се разграби или има шанс някъде да е останала?

# 955
  • София
https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=22085 - това тофу дали е ок, някой, ако е пробвал?

# 956
Здравейте!
Взех си и аз розови мокасини, обаче наистина са широки. Освен това едната обувка не ми е удобна и ще ги връщам. Иначе са меки.
Разни хранителни за седмичния пазар - сьомговата пъстърва беше хубава и свинското бонфиле.

# 957
Аз най-много харесвам лилавото тофу. От всички, които съм пробвала, и от други магазини, то ми е най-вкусно.

# 958
https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=22085 - това тофу дали е ок, някой, ако е пробвал?
Аз взимам от това с босилек понякога и ми харесва. Но черпих хора, които си мислеха, че вкусът трябва да е точно като на сирене, естествено бяха дълбоко разочаровани - нямало нищо общо. Smiley

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 12:40 от soul81

# 959
  • 1st floor
Яла съм от лидълското тофу, два вида. И двата бяха ужасни. Първо ядене на тофу ми беше, както  и последно. Naughty
Взех на ММ две тениски от стари промоции, черна и бяла с някакви надписи и цифри по тях. Черната му е супер, бялата е дълга. Защо така се разминават номерата?! newsm78 Чудя се, ако я извъртя в сушилнята, дали няма да стане като черната? Mr. Green Или да я връщам направо...

Общи условия

Активация на акаунт