Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 236
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 650
Вече цената е 5.50.
Но сега е на промоция.
Взех вчера. Беше зелено , но за една нощ потъмнява

# 1 651
  • София
И аз купих авокадо. Като камък е твърдо. Ще го чакам да омекне. Стикита нямаше. На нас ни остават още три, дано ги намерим.

# 1 652
В Овча купел днес в 16 ч.имаше по половин чувал на всяка каса стикита,но хладилниците са свършили.
С.Алекс,точно този гофретник 3 в 1 нямам,но имам уреда за американските понички от Л.и ако искаш мога да ти напиша рецепта за тях.

# 1 653
  • Асеновград
В началото на месеца си взех едни дънки на есмара, много тънки с ластик отгоре и отдолу. Днес видях, че са се прокъсали на джоба отзад. Еми много яд ме хвана. В последно време качеството ли е занижени, какво ли. Вчера връщах обувки на детето, обувани 3,4 пъти и сцепени.
Ако са едни синьо-сиви тънки за лятото 19.99 цена .Миналата година взех такива много бързо се разнищи плата около шевовете на крачолите, все едно е дърпан.Много ми бяха удобни но не изкараха и един сезон, сега пак ги загледах но не посмях да взема .

# 1 654
  • София
В началото на месеца си взех едни дънки на есмара, много тънки с ластик отгоре и отдолу. Днес видях, че са се прокъсали на джоба отзад. Еми много яд ме хвана. В последно време качеството ли е занижени, какво ли. Вчера връщах обувки на детето, обувани 3,4 пъти и сцепени.
Ако са едни синьо-сиви тънки за лятото 19.99 цена .Миналата година взех такива много бързо се разнищи плата около шевовете на крачолите, все едно е дърпан.Много ми бяха удобни но не изкараха и един сезон, сега пак ги загледах но не посмях да взема .
Тамън същите. А не съм ги носила повече от 5 пъти. Не ме е яд за парите, а за това че се бият в гърдите за качество, а в последно време много от стоките издишат.

# 1 655
Лидл Слатина дават стикита

# 1 656
И аз купих авокадо. Като камък е твърдо. Ще го чакам да омекне.
Сложи го до ябълка или банан. А най- добре и двете и за 2 дни е готово. Проверено

# 1 657
Здравейте, от понеделник ще има комплект за почистване - кофа и моп с микрофибърна кърпа. Отдавна се заглеждам по този вид комплекти, защото в момента имам такъв моп, но постоянно трябва да свалям кърпата и да я изпирам и пак слагам. Което е неудобно.
Някой има ли тази кофа и върши ли работа, по-лесно ли се изстисква? Все пак 45лв. са си доста.... Simple Smile

# 1 658
Аз си бърша с моп/стирка или както там му казват, с въжета или ленти. Нищо не пера и ми е лесно.
Такова не бих си купила...

# 1 659
Аз съм със спрей моп и си спестявам мъкненето на кофата с вода,после свалям и пера микрофибърната подложка.
Взех хлебопекарната,но стикита нямаше и при нас.

# 1 660
Нищо не мъкна..кофата е с колелца. Нищо не пера. Подменям често конците. Как пък не ще пера...такова слугуване не е за мен.

# 1 661
  • Варна, Пловдив
Имате ли спомен кога пускат машинките за почистване на бижута? Дали скоро ще има пак?
Скоро ги пускаха,може би преди месец гледах в нашият,едва ли ще има в близките месеци.
 Аз чакам яйцеварка от предното пускане , през ноември ,вече губя търпение.

Яйцеварка има другата седмица в гръцката брошура, значи скоро и тук https://www.lidl-flyer.com/d9424b56-5080-11e9-8733-005056ab0fb6/ … 361445.1544857769

Аз пък ровя за шевна машина, от миналото лято не са пускали, а много ми трябва за подарък на дъщерята в края на месеца. И никъде няма по брошурите.
И аз чакам, миналият юли беше Пфаф,тогава я изпуснах, а септември  беше Силвъркрест, но аз си чакам първата.

# 1 662
Спрей мопа ни е неудобно, несполучлива покупка
Май това е от нещата, които са индивидуални

# 1 663
И аз земята изкопах за спрей мопа Simple Smile
Несполучлива и за мен покупка. 2 пъти го ползвах и до там. Само ми замазва.

# 1 664
И аз земята изкопах за спрей мопа Simple Smile
Несполучлива и за мен покупка. 2 пъти го ползвах и до там. Само ми замазва.
Не мога да си представя с едно минаване да изчистя цял апартамент. Затова се интересувах за кофата. Иначе досега с обикновен моп с гъба..... Пак не чисти толкова добре, колкото микрофибърна кърпа.

Общи условия

Активация на акаунт