Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 249
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Не съм разбрала, че го спират. Явно няма и да го пробвам. Grinning Аз имам олиото на Балеа, но след като го "размажа" и си направя масаж на лицето използвам и измиващия гел на Фитокод, само с олио не знам дали ще се свали изцяло грима. Преди това си свалям спиралата с мицеларна вода и после пак с гела, струва ми се, че олиото не трябва да попада в очите.

# 76
Джаста Праста, това олио ли?

# 77
Tsukihime, дa товa е. Преди мaлко го пробвaх - aми зaслужaвa си добрите отзиви. Добре почисти, след обирaнето с нaпоено тaмпонче нямa мaзнеещо усещaне. Кожaтa е чистa, мекa и глaдкa и някaк освеженa. Доволнa съм.

Дa кaжa зa олиото нa Нивея. Мдaaa, богaто е, нaистинa е богaто и не е зa сутрешен ритуaл. Зaщото днес в топлото време лъснaх с него кaто кaлaйдисaн тигaн. Зa вечерен ритуaл и сухa кожa ще е супер, но зa през деня особено в топло време - НЕ.

# 78
за да не пропусна нещо, и аз взех лидлското олио, но още не съм го тествала Grinning

# 79
Аз по принцип го взех, за да го ползвам като лосион за след баня, но май ще го пробвам и за маслено почистване (да не остана по-назад Grinning ) До сега само корейски олиа съм ползвала, определено ще ми е интересно да видя това как ще се справи.

# 80
Малко се поглезих днес... Нямам представа дали са хубави маските, но не ги бях виждала в ДМ. И не се удържах за серума Heart ...

# 81
Аз тази сутрин се измъчих с черната маска на Балеа. Миризмата е малко неприятна, на мъжка пяна за бръснене мирише. Joy Но болката... Много болезнено беше свалянето. След това цялото ми лице беше зачервено. Мисля си, никога повече няма да си го причиня. И после като се поогледах... Ами никоя маска досега не ми е почиствала толкова добре черните точки по носа, които са ми най- проблемната част. И въпреки болката най- вероятно ще повторя.
След това се намазах с хидратиращата на Балеа с алое вера, която е без измиване и кожата ми се успокои. Доволна съм. Grinning

# 82
Коя е тази черна маска на Балеа? Че аз имам една тяхна отлепяща и нищо не върши.

# 83
Коя е тази черна маска на Балеа? Че аз имам една тяхна отлепяща и нищо не върши.

Извинявам се, но от телефона не мога да сложа в скрит текст.

# 84
Аз по принцип го взех, за да го ползвам като лосион за след баня, но май ще го пробвам и за маслено почистване (да не остана по-назад Grinning ) До сега само корейски олиа съм ползвала, определено ще ми е интересно да видя това как ще се справи.

А за кои корейски олиа става въпрос? Blush

# 85
Червено лале, аз ползвах вчера подобна маска, но на Виктория Бюти - същият ефект, като твоя - болезнено махане, трудно измиване (бяха ми останали малко мокри участъци, които не успях да отлепя), но ефектът на гладкост и чисти пори ме мотивира пак да я ползвам.

Днес си взех серума с пептиди на Ревюел. Прилича на кремче, но се разнася добре и ще проследявам ефект - стягане на контура. Съвсем случайно го видях в Лили на привлекателната цена от 03.99 лв.

Взех си и лилавата спирала на Катрис, която похвалихте. Утре ще я пробвам.

# 86
Момичета да ви попитам продуктите на Голдън Роуз, не се предлагаха в Лили нали?За Дм съм сигурна,но нямам спомен за Лили,май  няма и там ама да попитам.Похвалиха ми този гланц и сега ще го издирвам и матови техни червила..
В Елитис май имаше техни продукти ... ще потърся и там.

# 87
  • София
В Лили има ГР. В Ремедиум също има.

# 88
Има щанд на Голдън роуз в Лили, също и в Елитис.

# 89
Благодаряя за отговора,онлайн има всичко ,но честно казано не ми се поръчва гланц за 5 лв,който мога да намеря в магазин и да видя на живо , а и доставката е колкото неговата стойност почти,няма смисъл.

В Лили има ГР. В Ремедиум също има.

Общи условия

Активация на акаунт