Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Бижутата не им са хубави,но за цената биват.Аз имам пръстени с покритие сребърно и то пада след 2 месеца,казвам че се къпя,мия ръцете с тях,не ги свалям.Лично на мен ми излизат без пари,когато са на разпродажба и си ги купувам.За 10-15 лв имитационна бижутерия,какво може да очаквате?

Днес си получих поръчката, скраб за тяло и почистващ гел с глина,пръстен и спрей за коса с манго,ако някой иска снимка,ще пусна допълнително.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 21:04 от marga1977

# 61
Бижута от стомана,която никога няма да си промени цвета не е ли по-добре,замислям се?
Или пък те да пуснат такива.

# 62
Аз съм доволна от бижутата, не всички, но има хубави такива. За ежедневието са супер. Не се къпя и мия с тях.

# 63
  • Бургас
В момента я ползвам- нежна е и почиства добре.
А имате ли отзиви за тези силиконови чорапи за пети

# 64
Скрит текст:
А имате ли отзиви за тези силиконови чорапи за пети

Miss July, аз имам тези "петички". Едната се сцепи от само себе си в средата и не става за носене. Сцепи се на 2-рото или 3-тото ползване. Яд ме беше много, защото мн ги исках тези чорапки. Иначе трябва да знаеш, че действително спомагат да попие продукта в кожата, омекотява петите страхотно, не пада, позволява да нанесеш и да си легнеш без да изцяпаш. Лично аз си купих силиконови терлички от "Алиекспрес" за ок. долар и половина.

# 65
Rare Pearls си е типично зимен аромат, Платинум беше невероятен, за що го спряха идея нямам. Чериш си поръчах отново, не ми омръзва той. Препоръчвам като свеж зеления Персейв, dew мисля беше. Не съм пробвала розовия само. От матовите червила има ли някакъв нюд или коралов цвят? Ползвам от серията Марк, много ми харесват, но не са много трайни

# 66
Аз пък загледах и се зачетох в нотките на мъжкия DESTINATION Wilderness.Дали ще мога да го нося?Много обичам мъжки аромати,а в този има доста зелени нотки.

# 67
За мен беше ужасен зеления, кафевия ползва мъжа ми и е хубав, но зеления е....едновремешен одеколон.

# 68
  • Варна
Момичета, доволни ли сте от тези три продукта? И по-специално питам за олиото и крема нутра ефект дали запушват порите или кожата става по-хубава след употреба? С много суха и чувствителна кожа съм.
А този тониращ крем има ли някакъв цвят и променя ли се нещо след слагането му?

# 69
Аз съм чувала добри отзиви за крема,много е хубав, но не е подходящ за жени с мазна кожа,за суха мисля,че ще бъде ок.Продуктите са хубави.
И аз много се чудя за тониращия крем,но кожата ми е мазна и проблемна и започвам да се ориентирам към по-натурална козметика за лице.
От новият каталог ще се поръчам body wash с овес,гривна мелани и боди мист perceive.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 11:54 от marga1977

# 70
Стойкови2015, мaлко по нaзaд в темaтa сме коментирaли подробно кремa, кaкто и трифaзния еликсир - серум. С еднa думa чудни продукти зa сухa кожa. Много, много добри. По подходящи обaче зa есен - зимa, богaти продукти, но не тежки. Много нежни към кожaтa, кaто я освежaвaт и някaк озaрявaт. Aз съм много доволнa, с нормaлнa кожa съм склоннa към зaсушaвaне, нaй вече зимaтa.

Пп Въпреки товa имaй едно нaум, зaщото едно момиче сподели, че нa нея кремa не и се е отрaзил добре и тя беше рaзочaровaнa, мaкaр, че болшинството отзиви зa него бяхa повече от положителни. Все пaк всичко е до кожa и поносимост и дори дa имa голям брой доволни, товa може дa не се отнaся и зa теб. Мaлко пробa - грешкa е рaботaтa.

# 71
  • София
От крема и аз не съм особено доволна. Излизат ми ситни пъпчици след няколко ползвания.
От тонирания съм доволна - озарява кожата, изравнява тена подобно на ББ крем, но не е толкова покривен и се адаптира към цвета на кожата. За зимата ми е добре, но лятото лъсвам с него - аз съм със смесена кожа.
Олиото не съм ползвала.

# 72
  • Варна
Много ви благодаря за отзивите. Просто съм на границата дали да поръчам или не Wink

# 73
  • Пловдив
Много ви благодаря за отзивите. Просто съм на границата дали да поръчам или не Wink

Аз имах крема Miracle Glow тази зима и останах очарована, за около два месеца го изразходих. Кожата ми през зимата се изсушава от студа, от вятъра, но  този крем я омекотява, подхранва и озарява. Веднага щом започнах да го ползвам, се заредих с още един брой, но сигурно ще го отворя през есента. Смятам и еликсира да взема до тогава.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 19:58 от marzeliva

# 74
Аз се чудих няколко дни всеки ден за този озаряващ крем и накрая не го поръчах.Най-вече заради съставките.

Общи условия

Активация на акаунт