Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 53

• 23 400
  • 707
  •   1
Отговори
# 30
Дрийми, напълно съм убедена, че "Братя Карамазови" ще участва във  "Варненско лято". Голяма постановка, премиера...ще влязат в програмата. Мож и другаде да гостуват.
BTW след премиерата в София ще бъдат и в Пловдив.
Mного е късно премиерата. "Варненско лято" е в началото на юни и подборът в програмата сигурно ще е по-скоро от номинираните и наградените с Икар. Има по-голям шанс да гледа Вергов (в Бащата или Hеодачници), отколкото Велислав  Laughing  

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 20:05 от Zlаti

# 31
Злати, уби всичко детско в мен 😢. Ще се надявам до последно аз Wink 😎.

# 32
Роси, искам да ти кажа, че колкотои да те очарова Табаков, пак ще рониш горчиви сълзи за киселия доктор.
Аз на Деян съм му дала благословията си, приятен ми е, интересен ми е и въпреки това всеки път си мисля колко на светлинни години са и актьорът, и героят. Cry

# 33
Злати, уби всичко детско в мен 😢. Ще се надявам до последно аз Wink 😎.
Ще стискам палци  Grinning

# 34
Дават по Нова "Воевода" и ми се стори, че чух Велислав...нещо като глас зад кадър.

Абе...не...единият турчин говори като Велислав. Ама не е той. Обаче гласът същия

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 20:40 от Анонимен

# 35
Абе дават по Нова "Воевода" и ми се стори, че чух Велислав...нещо като глас зад кадър.

Абе...не...единият турчин говори като Велислав. Ама не е той. Обаче гласът същия
Хахахаха, Доне, на това му се вика гладна кокошка просо сънува 😆. С най-топли чувства 😊🤗.

# 36
Хахаххахха, ама наистина си прилича Joy И имаше Ковачевски нос Joy

# 37
Дона, не е в теб проблемът, аз също си мислех колко много си приличат гласовете Grinning

# 38
  • София
Хаха и аз гледам Войвода и изтръпнах като чух гласа. Ех, ех....

Моски, ще ми коства много, за да харесам Табаков. Не мисля, че ще успее да ме спечели, но това е положението. Надявам се поне да не ме дразни, както ме дразнят някои други герои.

Дрийми, споко, ако не дойдат във Варна, подробно ще ти разкажа колко добър е Велислав в ролята на Иван Карамазов 😂😜

# 39
  • София
Значи, 100% това е гласа на Велислав.

# 40
Ей, предизвикахте любопитството ми. Ще го чуем ли пак да се мъча да гледам?

# 41
Значи, 100% това е гласа на Велислав.

Нали?
Ама ето, не си въобразявам само аз!

# 42
  • София
Моски, аз се мъча и гледам. Айде, помъчи се и ти, пък дано дадат пак този “турчин”. 😂

# 43
Пуснала съм го  ама гледам реклами Joy

# 44
  • София
Пуснала съм го  ама гледам реклами Joy

Хахахааа Ее, на рекламите има шанс да чуеш едни други “звезди”.

Общи условия

Активация на акаунт