Кралски работи и клюки - март '19

• 96 833
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 135
    Кейт и дънки с риза, ако облича на всяко събитие пак ще е ок.За нея не е важно да е модна кралица, а истинска кралица.Не и пука от моментните тенденции и седмици на модата, защото има собствен стил и решава сама.Кейт залага предимно на по неизвестни дизайнери, а и предимно местни.А на Меган само това и остава, да бъде най-модерна в семейството, когато и се получи, то други кой знае какви задачи няма.Даже, ако погледнем типа палта, които носят- на Кейт са по-скучни, но кралски, а на Меган по-модерни, но обикновени, такова всяка ще да посмее да облече.А за това коя изглежда по-свежа и запазена- Кейт има 3 раждания, придържа се към естественото, рядко прибягва към козметичните интервенции.Меган има пластични операции, а и козметични интервенции+ екстеншъни.Има и афро кръв, те се сбръчкват по-късно, а и бременността разкрасява.Тя и кралицата се облича в скучни модели дрехи, но в интересни цветове.

# 136
    Мегън изглежда в добро настроение. Харесва ми светлия тоалет, определено изпъква с него. Само роклята, ако не лъщеше толкова... Другите не са чак така нагласени. И защо е с палто?! Не виждам другите гости да са с палтата си.

Роклята на Кейт ми харесва. Всъщност, никой друг не го виждам с такава рокля, освен върху нея. Наистина е ретро, но с един романтично- аристократчен дух, заради ръкавите и множеството облечени копченца. Само дължината не ни допада. Но като се замисля, нито я виждам дългата до земята, нито къса до коляното. Ще се окаже, че това е точната дължина.

+1

Снимката на кралицата и Тереза Мей мислех да я кача, но вече са ме изпреварили. Ужас, тази жена е пример, че дори пари и опит да имаш, нямаш ли си го отвътре, няма и да го имаш.

Камила е много хубава в зеления костюм! Heart

# 137
    • София
    На мен като модел и дължина роклята на Меган ми прилича на традиционна  китайска рокля с висока яка.

# 138
    Друго, което си мисля е, че в скоро време ще секнат звездността на Меган и ще иде на заден план, както трябва, с какво е по-различна от Софи? В момента Меган е по-интересна от Кейт и я засенчва, даже медиите пишат Меган и Кейт, а не Кейт и Меган.Както не е било добре, че Даяна засенчва Чарлз, сега също не е ок, защото Кейт губи от блясъка си.Друга причина са фанатичните и фенове, особено в Инстаграм, още малко и ще пуснат петиция Хари да наследи трона, а не Уилям, защото Меган заслужавала повече да е кралица.Сравненията с Даяна също граничат с лудост- била английска роза, принцесата на народа, новата Даяна, детето да се казвало Даяна и още много такива.

# 139

Нали на традиционните китайски рокли традиционна е яката. Тук няма такава, но за сметка на това блестящият десен се слива с интериора.

# 140
    Добре е тоалета, не е много зле

# 141
    • София
    Тук Меган е определено в пъти по-добре от Кейт. Но Кейтистите езика ще си отхапят, но няма да признаят. Забавно е, точно толкова, колкото сравненията с Даяна на която и да е от двете снахи. Силно подозирам, че им се драйфа вече от тези сравнения. Кейт отдава почит на Даяна, защото днес е с пембена рокля, а Даяна е носила палто в този нюанс веднъж преди трийсет години. Дреме ѝ на Кейт. Joy

# 142
    Лично аз харесвам роклята на Кейт, но аз харесвам такъв стил. Роклята й седи много добре. Камила също ми харесва. Мегън е вече много бременна, трудно нещо ще й седи супер добре, но тоалета е приятен,също мой тип.
    Иначе аз днес съм с шарена феерична рокля като една от оплютите на Мегън,даже ми седи като на нея, нищо че не съм бременна Joy доста са модерни Simple Smile

# 143
    Тук Меган е определено в пъти по-добре от Кейт. Но Кейтистите езика ще си отхапят, но няма да признаят. Забавно е, точно толкова, колкото сравненията с Даяна на която и да е от двете снахи. Силно подозирам, че им се драйфа вече от тези сравнения. Кейт отдава почит на Даяна, защото днес е с пембена рокля, а Даяна е носила палто в този нюанс веднъж преди трийсет години. Дреме ѝ на Кейт. Joy
    Зависи от гледната точка, добре е облечена, но дали е подходящо за една кралска особа.А и, както казах не мисля, че Кейт се състезава с Меган за модна икона.За Кейт е важно да е подходящо за събитието и да и е удобно, а не дали е тренди.
    Също така това е поредната носена рокля преди, но леко преправена.

# 144
      Кейт и дънки с риза, ако облича на всяко събитие пак ще е ок.
      Точно пък с дънки ако се облече, хич няма да е ок.
      Например:

# 145
      • София
      На мен роклята на Кейт ми харесва като идея, но цветът е измит и не ѝ отива. И в лице нещо не ѝ е ден, може да е недоспала, да я боли яйчник, да я стяга чепика, Уили да я е ядосал Stuck Out Tongue Winking Eye. Човек е, не е машина и не е идеална в никакъв случай. Не мисля, че е сбаничосана перманентно.
      А защо мислиш, че Меган се състезава с Кейт за каквото ѝ да е? Защото не я харесваш ли, както е видно от постовете ти?

# 146
      Страхотна рокля на Мегън. Но на мен не ми пречат лъскавите наща, даже напротив, и аз нося такива. Кейт - старомодна рокля, но в приятен цвят. Спомням си, че имах такъв тип блузи в 80-те години на миналия век. Не можех да ги понасям и не ги носех.
      Камила май е в някакво ужасно зелено, но не виждам тоалета добре. Мисля, че това не е нейният цвят.

# 147
      Страхотна е Мегън, много ми хареса.

# 148

Тази показност .... "вижте къде ми е ръчичката" е смешна. Добре, разбрахме, че чакаш бебе, но то ще е след трите "първи" ...

# 149
      • Bristol
      Роклята на Кейт е определено тренди. Този ретро стил в момента се е върнал на мода. Определено й подхожда на Кейт. Но пак ми прави впечатление, че е много отслабнала, както и сестра й 🤔 Надявам се не следват сляпо някаква модна тенденция или да е здравословен проблем.

Елизабет и Мей сякаш са се наговорили за цвета 😂 А обувките с такъв принт били любимите на Мей 😜

Общи условия

Активация на акаунт