Кралски работи и клюки - март '19

• 96 840
  • 1 160
  •   1
Отговори
# 150
Говоря за тип дрехи, а не това как и стоят.Дънките и ризата са обикновено ежедневно облекло.
То е видно, че двете имат абсолютно различен стил и не може да има съпоставка.И не мисля, че Меган се състезава, а по скоро, че не й пука от протоколи, традиции, йерархия, а е най-важно да е в медиите.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 19:49 от TinoTino

# 151
  • Някъде там
Защо пък точно този тип дрехи като на Меган да не са подходящи за кралска особа?
Какво им е неподходящото?
Тоалетите и все по-често изглеждат добре и подходящи.

# 152
На мен и двете ми харесват.
Меган е с хубави дрехи, които са и по мярка.Обувките, прическата и грима също са добре.
Кейт е както обикновено по такива събития.Цвета и отива,роклята е ефирна.По принцип не съм фен на ретро якичките, но на нея и ходят и се връзват със стила и.

# 153
  • Bristol
Никой не изкоментира май ръката на Хари на гърба на Меган? Преди нали все коментирахме, когато тя си слагашe така ръката, сега са разменили ролите си, но на никого не му прави впечатление 🤔 Двамата изглеждат много свежи и щастливи на снимките.

# 154
С тези големи обувки наистина не знам как ходят, на  мен веднъж ми се случи, хем сутринта ми бяха добре, после явно се поотпуснаха, едва се добрах до колата.

# 155
Никой не изкоментира май ръката на Хари на гърба на Меган? Преди нали все коментирахме, когато тя си слагашe така ръката, сега са разменили ролите си, но на никого не му прави впечатление 🤔 Двамата изглеждат много свежи и щастливи на снимките.
Да, нормално е неговата ръка на гърба и - той е мъж и принц, а тя е жена и доскоро никоя. Обратното е странно.

# 156
Чудно ми е на Бабет това истинската коса ли е или е перука?

# 157
  • Bristol
Да, нормално е неговата ръка на гърба и - той е мъж и принц, а тя е жена и доскоро никоя. Обратното е странно.
За мен пък е странно мъжът да може, а жената не. Даже обидно ще ми се стори в днешно време, независимо дали си някой или никой 🤔

# 158
Роклята на Кейт е определено тренди. Този ретро стил в момента се е върнал на мода. Определено й подхожда на Кейт. Но пак ми прави впечатление, че е много отслабнала, както и сестра й 🤔 Надявам се не следват сляпо някаква модна тенденция или да е здравословен проблем.

Елизабет и Мей сякаш са се наговорили за цвета 😂 А обувките с такъв принт били любимите на Мей 😜
И аз това щях да пиша - в момента точно такива рокли и якички са наводнили магазините

# 159
Много коментират, че Мегън е щяла да заспи

Цвета на роклята ми харесва, но десена не, прилича на част от перде.  Но се надявам че ще продължи в положителна насока.  И да няма един успешен, няколко поредни неуспешни след това.

Подиграват ѝ се освен на мръсните обувки и на бримката. Има и други снимки, но ще ги спестя

Още едно събитие
Служба в чест на Британската нация в Уестминстърското абатство, 11 март,

# 160
Като изгледах клипчето, доста други клюмаха доста повече..тя си държеше главата изправена.
Освен това си спазват реда -стоят по-назад, влизат в залата след останалите..

# 161
Тоя път са се оляли.
Тържество по повод обявяването на Чарли за наследник на престола е подигравка с възрастния човек.Той крал няма да стане,може да стане за майтап.Майка му да беше се отказала преди 20г.,когато синът й щеше да бъде все още млад и активен за поста,но и зрял.Бабет свежее с всеки ден,Чарли и баща му изглеждат по-големи от нея.Уилям наближава 40,времето му идва.
Мега хич да не се хили като дебил на бримката,а да си смени чорапите.Ама как да ги смени с ръка,залепена пак къде?-на корема,разбира се.Аман и от тая.Малко заради себе си да се държи нормално...да покаже малко самоуважение като личност,а не само кралска бебеноска.Забелязах на клипа,че и гостите,щат не щат,й говарят по темата,ми спри се малко,бе жена,на кой му пука за чуждо дете....но пък тя едва ли има и какво друго да каже.
Кейт се изнесе като призрак бледа на няколко пъти.
Трудно им бе да не заспят всички дружно.Купон на макс Simple Smile

# 162
Влече си я лъскавото и шаренко.

# 163
  • Бургас
Каква точно е идеята да се отбелязва това, че един човек 50 години чака да стане крал?

# 164
Хем ми се струва, че Мегън е по-добре, хем Кейт изглежда по-класна.
Тия роклета стил 80-те са на върха на модата в момента. Майка ми носеше същите едно време. Не знам вече кой сезон се върти модата на ‘80, толкова ми е ужасна.
А обувките понякога изглеждат големи, но не са. Направени са така, за да не убиват на петите, за съжаление изглеждат зле, но пък са удобни.

Общи условия

Активация на акаунт