Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 41 033
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
Ал, радвам се , че си добре и писа🤗

# 241
  • София
Ох добре! Но щом идва менструация не значи, че химията не действа....или?

Mari@K, аз им се доверявам, но само се страхувам да не ми описват нещата по-оптимистично, отколкото наистина са. Уж прогнозата ми била от най-добрите, тумора бил агресивен, но това не било толкова страшно, защото е и податлив към терапиите (статистически) и щели да ме излекуват напълно на 90%. Ми защо толкова химии, защо тумора ми грам не е намалял като би трябвало да е податлив....? Имам си своите притеснения извън сексуалното и козметичното дето тук ви досаждам😊
Аз съм с много агресивен рак. Пет пъти ми прави рец. Писала съм и преди през какво съм минала, но вече минаха 26 години и съм още тук.
Вярно е, че при всеки е различно, но трябва да вярваме в благоприятния изход.
Леле, ако ме прочетат дъртите в темата, направо ще бъдат сразени от благия ми тон, ха ха ха.

# 242
  • В царството на игрите:)
Ох добре! Но щом идва менструация не значи, че химията не действа....или?

Mari@K, аз им се доверявам, но само се страхувам да не ми описват нещата по-оптимистично, отколкото наистина са. Уж прогнозата ми била от най-добрите, тумора бил агресивен, но това не било толкова страшно, защото е и податлив към терапиите (статистически) и щели да ме излекуват напълно на 90%. Ми защо толкова химии, защо тумора ми грам не е намалял като би трябвало да е податлив....? Имам си своите притеснения извън сексуалното и козметичното дето тук ви досаждам😊
Аз съм с много агресивен рак. Пет пъти ми прави рец. Писала съм и преди през какво съм минала, но вече минаха 26 години и съм още тук.
Вярно е, че при всеки е различно, но трябва да вярваме в благоприятния изход.
Леле, ако ме прочетат дъртите в темата, направо ще бъдат сразени от благия ми тон, ха ха ха.
Е, старите четат и не могат да повярват колко си благосклонна...Simple Smile И точно за това ще си позволя да кажа, че аз след почти 10 години съм пак в дупка и ми се привиждат раци отвсякъде, а какво остава за хората, които сега са на пангара...Разбира се, аз пиша по - рядко, защото от "старите" съм най - мрънкащото, най - страхливото и най - умиращото същество. Срам ме е, но това е положението Simple Smile Маме, бъди бяла и добра, моля те!
п.п. Пак ще потретя, че до края на химиотерапията имах цикъл като по часовник. Когато си на 35 или не спира лесно или въобще не спира до Золадекса! Мслех си, че като и се върне цикъла, ще поуспокоя нервата, но и това не стана...

# 243
  • София /Абсурдистан
Я! Хули се е повредила  Mr. Green
Аз съм сдухана.

# 244
  • SHOOT ME 10 $
Люба...
Цитат
...смятам следващите примерно 50 години, да живея като за последно...
Оффф, то се бива скромност...😜

Здрасти Лейди  😘

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 08:43 от midkoо

# 245
...ми не може да сме само умни и красиви.......трябва си и поне малко скромност  Mr. Green Мидкоо, наминавай по-начесто......пък вземи пусни някой виц или песен, че да поразведрим малко настроенията Peace
Аз минавам да поискам прошка, че е Сирни заговезни днес: ако има нещо с което да съм Ви обидила или неволно наранила- прощавайте! И простено да Ви е!

# 246
  • SHOOT ME 10 $
Цитат
Мидкоо, наминавай по-начесто......пък вземи пусни някой виц или песен, че да поразведрим малко настроенията

Права си Любе!
Да си спомним как ентусиазирано деряхме гърла  вечерите край лагерните огньове на ученическите бригади...ееех спомени...как лети времето...

в оригинал

# 247
  • София /Абсурдистан
Ооо Мите! Появил си се, надявам се да си ок.

# 248
Аз не съм чула в България да слагат маркер в гърдата, и като изчезне от химиотерапии карцином и да не се отстранява след това гърдата с тумор 3 и повече см. Или нещо не разбрах?

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 00:18 от emma1_

# 249
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички! Да имаме само хубави новини!

Днес ми е първата химия, стискайте ми палци!

# 250
Тинтири-Минтири, успех мила! Всичко ще е наред.

# 251
  • София
Тинтири, стискам палци да е леко!

# 252
  • SHOOT ME 10 $
Тинтири, спокойно момиче. Зависи каква ти е химията, но при почти всички по време на терапията не чувстваш нищо. Чак на втория-третия ден леко започват страничните действия Ако има такива. Сопоко дее😉🍒
И добро утро бе. Началото на една успешна седмица...денят започва с много слъне 🌹хайде на кафе

# 253
  • София
Благодаря ви! Аз съм спокойна, радвам се, че се почва най-накрая. За скенера се шашках повече Simple Smile
Митко, май с червена ще ме почнат. Имам 4 червени и 4 бели.

# 254
  • София
Зависи от химията и човека вероятно. На края на първата химия се усетих замаяна и като при грип, до 24 ч всичко отшумя (е, гаденето не и без лекарство).
При втората вече беше по-леко, а след третата отидох веднага на разходка в парка.
Но е различно за всеки, така че нямай предварителни очаквания. В Сити ли ще я правиш?

Общи условия

Активация на акаунт