Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 379
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 470
Всъщност не ми е от значение, но ако покупката ми е с такъв текстил не бих имала нищо против.

# 1 471
Гарантира добър сън и почивка. Защото осигурява комфорт.

# 1 472
  • Пловдив
Не ми е било от значение, защото не съм знаела, че съществува. Но бих избрала покупка с такъв текстил Simple Smile

# 1 473
Изключително важно е, особено са средната ми дъщеря, която се поти обилно.

# 1 474
  • София
Не съм пробвала възглавница с терморегулиращ текстил и определено ми звучи обещаващо!

# 1 475
  • София
Не съм пробвала такъв текстил, дори не знаех, че съществува, но определено ми звучи мноого добре, ще се поинтересувам повече по темата!

# 1 476
За мен е важно. Имам възглавница с охлаждащ гел и ми е много приятно да спя на нея. Пък цял матрак от температурно регулируема материя е нещо идеално! Да измислят и чаршафи от такъв плат!

# 1 477

Тази седмица Ви питаме:
Доколко е важно за Вас матракът и възглавницата Ви да са с терморегулиращ текстил?

Не се бях замисляла, че има текстил, който терморегулира. Но определено бих потърсила такъв матрак, защото лятото определено се усеща нужда от такъв.

# 1 478
Доколко е важно за Вас матракът и възглавницата Ви да са с терморегулиращ текстил?
Ако съществуват такива възглавници, определено ще е от особена важност, особено лятото. Възглавницата на мъжът ми е мокра сутрин.

# 1 479
Много ми е неприятно да се потя нощем и материята на матрак, спално бельо и възглавница са ми важни. Следващата ми лична покупка в тази връзка ще бъде възглавница с охлаждащ гел. Сегашната ми за съжаление не е такава. На мен ми е винаги горещо. Колкото и абсурдно да звучи, дори зимата спя със сатенени нощници.

# 1 480
  • Sliven, Bulgaria
Много е важно. Много е неприятно нощното изпотяване. Моето мнение е, че е по-добре да се вложат повече средства за сметка на качеството.

# 1 481
Да, за мен е важно да не спарва. Сега в жегите е много неприятно да спарва.

# 1 482
  • София

Доста е важно. Интересно, доколко тази материя се стравя с горещините?

# 1 483

Не съм пробвала такъв текстил, но предполагам, че е страхотна екстра

# 1 484
Много е важно текстилът да не спарва.

Общи условия

Активация на акаунт