Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 244
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 485
Не съм пробвала, но със сигурност е много важен.

# 1 486
Важно е - в топлите дни регулира към по-хладно, в студените към по-топло.

# 1 487
  • оттам, откъдето започва България
Слава Богу, явно сме избрали перфектен матрак, тъй като и зиме и лете ни е добре, независимо че няма лятна и зимна страна. Протектор съм си сложила още като го купих, т.е. преди 7 години, и нямам забележки по дамаската на матрака. Матракът ми има сменяем калъф, но все още не се е налагало да го пера.
В последно време мисля, че може би е време да пробваме и други възглавници, освен най-обикновените (пълнени с дунапрен). Пробвах и се разочаровах, защото купих такива, пълни със силиконов пълнеж, които адски спарват.

# 1 488
  • София
Не съм използвала такъв досега.

# 1 489
  • Горна Оряховица
не е важно.

# 1 490
Не знаех ,че има такава екстра и мисля ,че ще е много полезно за летният сезон.

# 1 491
  • EU
Важно е, особено сега в топлите дни регулира към по-хладно, не запарва и изпотява.

# 1 492
Това е идеалното решение за летния сезон освен да е удобен и да е терморегулиращ както и  да не задържа акари

# 1 493
  • При децата ми
Не знаех, че има функция и смятам, че е полезно, особено сега в жегите.

# 1 494
Не знаех че съществува такъв текстил. Би било добре за летните дни.

# 1 495
Не съм пробвала такъв текстил, но, предполагам, би било добре да се регулира температурата според сезона.

# 1 496
  • Велико Търново
Никога не съм ползвала такъв текстил. Сигурно би било много полезно за съня и удобството при сън. Това може би ще се отрази и на цената на матрака и възглавницата, но ако по някакъв начин се убедя, в комфорта на терморегулиращият им текстил, може би бих си купила.

# 1 497
Нямам такава екстра на матраците и възглавниците ни.
Не сме прекалено потящи се и не бих държала изрично на такава екстра при закупуване.

# 1 498
Много важно е това, особено в летните жеги...човек има нужда от пълноценен сън и текстил от този тип може да му го осигури.

# 1 499
Много е важно,  тъй като е хубаво зимата да си ти е топло, а лятото хладничко.  Нямам такъв матрак или възглавница. Но при смяната им задължително ще търся такива.

Общи условия

Активация на акаунт