Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 896
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 695
заспивам на тъмно

# 1 696
Вземам топъл душ,гледам сериал и заспивам.

# 1 697
Чета в леглото.

# 1 698
  • Карнобат
Излежавам се и гледам филмче

# 1 699
Разбира се и аз си имам своите трикове. Напръсквам ъгълчето на възглавницата с спрей с аромат на лавандула и лайка. При децата действа безотказно

# 1 700
Определено винаги ми е помагал топлия душ преди лягане.

# 1 701
  • Пловдив
Нямам проблеми със съня. Лягам и заспивам. Когато децата бяха по-малки и им четях или разказвах приказки, редовно заспивах Wink

# 1 702
  • Лясковец
Чаша бяло вино или биричка ме отпускат,както и ако легна по корем,така заспивам най добре.

# 1 703
  • София
Здравейте!
Пия успокоителен чай преди лягане.

# 1 704
Имам дъщеричка на 3 месеца, която гледам сама, нямам помощ в домакинските задължения, а започнах и да поработвам по 1/2 дни в седмицата докато бебето спи (занимавам се с декорация на дрехи от у дома) та само да помириша възглавницата и съм заспала.

# 1 705
В повечето случаи съм много изморена и заспивам почти веднага, след като легна или чета книга Simple Smile

# 1 706
  • Пловдив
Уморена съм и заспивам бързо. Ако не , щракам сайтове по телефона и окото ми се изморява бързо. Тв не гледаме.

# 1 707
Скрит текст:
Обикновено чета поне за малко, преди да заспя. Помага ми да не мисля за проблеми и за случки от изминалия ден. Освен това, гледам да се оттърва от екрани на компютър, телефон и прочие точно преди лягане, установила съм че по-трудно заспивам от тях. Останалото е затъмнена стая със светлина само до леглото за да мога да чета и удобна възглавница. Често ги сменям и още не съм си отрила "моята", все нещо не им достига.

Здравейте,

Удобството от възглавницата е много индивидуално и се променя в зависимост от това с какъв матрак е съчетана. Влияе се и от позицията на сън. Например за спане настрани най-подходяща е възглавницата с вълнообразна форма, а ако спите по гръб - такава, която ще обгръща главата и врата комфортно.

Можете да прочетете повече в статията ни Как да изберете възглавница и, разбира се, да посетите някой от нашите партньори, за да изпробвате модели.

Вижте магазините тук: http://---shoretner923-304Mhv1

Поздрави,
Юлия
Много благодаря за коментара, вероятно наистина ще се насоча към възглавница с вълнообразен профил, спя обърната настрани и стандартните не са ми достатъчно комфортни или пък частта откъм рамото ми е достатъчно висока само съвсем скоро след закупуването и после се смачква бързо.

# 1 708
Ровя си в телефона.

# 1 709
Имате ли свои трикове, чрез които заспивате по-лесно?
Почти винаги чета по малко от някоя любима книга, използвам крем за лице и се старая да не гледам телефона си известно време преди лягане.

Общи условия

Активация на акаунт