Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 65 894
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 1 710
Здравейте
Имам болки в шийната област, моля да ми препоръчате подходяща възглавница?
Благодаря

# 1 711
Чаша вино след вечеря и интересна книга, от която си прочитам по няколко глави преди сън. Пускам и щорите, защото много често луната ми свети в очите.

# 1 712
  • Бургас
Аз когато не мога да заспя и се въртя в леглото, отивам да си наплискам лицето с топла вода и веднага почват да ми падат клепачите, не знам как, но това е моя номер Simple Smile

# 1 713
Заспивам по-лесно като чета книга.

# 1 714
  • Варна
Гледам телевизия /нещо леко и неангажиращо/ или чета книга.

# 1 715
Освежаващ душ + интересна книга и готово- това е моят начин за лесно заспиване

# 1 716
Имам трик. Подлагам една възглавничка за пътуване и чета на таблета. През това време проекторът на детето издава звуци с птичета и свети с детски картинки.

# 1 717
  • София
Чета книга.

# 1 718
Взимам си топъл душ и чета книга.

# 1 719
  • EU
Гася осветлението, спирам телевизора и заспивам.

# 1 720
Скрит текст:
Обикновено чета поне за малко, преди да заспя. Помага ми да не мисля за проблеми и за случки от изминалия ден. Освен това, гледам да се оттърва от екрани на компютър, телефон и прочие точно преди лягане, установила съм че по-трудно заспивам от тях. Останалото е затъмнена стая със светлина само до леглото за да мога да чета и удобна възглавница. Често ги сменям и още не съм си отрила "моята", все нещо не им достига.

Здравейте,

Удобството от възглавницата е много индивидуално и се променя в зависимост от това с какъв матрак е съчетана. Влияе се и от позицията на сън. Например за спане настрани най-подходяща е възглавницата с вълнообразна форма, а ако спите по гръб - такава, която ще обгръща главата и врата комфортно.

Можете да прочетете повече в статията ни Как да изберете възглавница и, разбира се, да посетите някой от нашите партньори, за да изпробвате модели.

Вижте магазините тук: http://---shoretner923-304Mhv1

Поздрави,
Юлия
Много благодаря за коментара, вероятно наистина ще се насоча към възглавница с вълнообразен профил, спя обърната настрани и стандартните не са ми достатъчно комфортни или пък частта откъм рамото ми е достатъчно висока само съвсем скоро след закупуването и после се смачква бързо.

Здравейте отново,

да, вълнообразната форма е най-подходяща при спане настрани, защото предлага комфорт като дава опора едновременно и на врата, и на главата. Също така този профил позволява да се поеме разстоянието между рамото и врата.

Можете да разгледате модел Classico Wave от гамата на Magniflex. Съветваме Ви да тествате възглавницата и на живо, най-добре върху матрак, който е близък като усещане до матрака, на който спите.

Оставаме на разположение, ако имате допълнителни въпроси Simple Smile

Поздрави,
Юлия

# 1 721
Не бих казала, че е трик, но с мъжа ми използваме спалнята само за сън. Нямаме телевизор в тази стая, не лежим през свободното си време на спалнята, а отиваме там само да спим. Дърпаме щорите, слагаме си тапите за уши и лесно се унасяме в страната на сънищата Simple Smile

# 1 722
Здравейте
Имам болки в шийната област, моля да ми препоръчате подходяща възглавница?
Благодаря

Здравейте,

при здравословни проблеми препоръчваме винаги консултация със специалист.

Удобството от възглавницата е много индивидуално и се променя в зависимост от това с какъв матрак е съчетана. Влияе се и от позицията на сън. Например за спане настрани най-подходяща е възглавницата с вълнообразна форма, а ако спите по гръб - такава, която ще обгръща главата и врата комфортно.

Прочетете статията ни Как да изберете възглавница за повече информация.

Поздрави,
Кристина

# 1 723
вкусна вечеря - душ - книжка

# 1 724
Заспивам най-лесно на телевизор.

Общи условия

Активация на акаунт