Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 64 909
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 2 070
Не е задължително, но е желателно. Май не съм пробвала матрак без мемори, който да ми е харесал

# 2 071
Да, задължително е, след като купихме с мемори пяна, следващия ще е също.

# 2 072
  • София
Не мисля, че матрака трябва да е задължително с мемори пяна, важното да е удобен.

# 2 073
  • При децата ми
Не, не е задължително. Важното е да е удобен.

# 2 074
  • Перник
Когато търсите матрак, задължително ли е за вас той да е с мемори пяна в калъфа или ядрото?

За мен е задължително. Спим на мемори матрак и не бих го заменила за друг.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 22:50 от Румяна88

# 2 075
  • София
Да,удобно е в пъти повече.

# 2 076
За мен не е  задължително.

# 2 077
  • Бургас
Не задължително,но аз просто не съм ползвала такъв.

# 2 078
За мен не е задължително. Имам проблеми с гръбначния стълб и трябва да спя на много равно, съответно твърдо. Матрака ни е само и единствено дебел слой дунапрен над дървена кутия. Едва го намерих и то преди доста време, сега ако тръгна да търся такъв, вероятно трябва да поръчвам. Мъжа ми много лесно свикна да спи на него, той с възглавниците има проблем.
Но като се случи да легна на новия матрак на детето, ми идват мисли да сменим и нашия, много е удобно. Проблемите ми няма да се оправят, но мога поне на по-меко да спя. Толкова съм свикнала, че преди да сменим размера на леглото и матрака на детето, изобщо дори не се замислях, а сега дори матраци разглеждах.

Смятате ли, че в моя случай топ матрак е решение?
Така ще си остане равната, твърда повърхност на стария матрак, само отгоре ще е по-меко? Твърдостта на матрака ми е по лекарска препоръка, макар и от преди доста време

Здравейте,

да, топматракът може да омекоти усещането, без да променя съществено ортопедичността, която Ви е необходима.

Добре е той да не е прекалено дебел, за да не стане твърде меко усещането.

Все пак, водете се и от собственото си чувство за удобство. Ако се наспивате и се чувствате отпочинала и нямате болки, значи това е подходящата за Вас твърдост.

Поздрави,
Юлия

# 2 079
  • SF
Не е задължително, но моят матрак, който е на Магнифлекс, има мемори пяна.

# 2 080
  • София
Не, не е задължително да е с ядро или калъф с мемори пяна. Задължително ми е да ни е удобен. Другото е по желание.

# 2 081
Скоро търсихме матрак за детската стая и прочетох някъде, че мемори пяната спарвала тялото, особено летните месеци. Матракът ми хареса, но това ме отказа да купуваме такъв, поне за момента...
Нямам личен опит, за това би ми било интересно да науча повече..дали има нещо вярно в това?

Имаме възглавници с мемори пяна. По-меките са ми удобни, но има такива, които като положиш глава, стоят твърди и главата не потъва, така както когато потъва дланта  при проба. В тази връзка искам да попитам - има ли различни видове мемори пяна - по-меки и по-твърди?

Здравейте,

можете да прочетете повече информация в новата ни статия Всичко за мемори пяната.

Поздрави,
Юлия

# 2 082
За мен не е задължително матрака да бъде с мемори пяна.

# 2 083
  • София
Не, не е задължително.

# 2 084
Не е задължително. Важното е да е удобен.

Общи условия

Активация на акаунт