Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 64 759
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 2 190
Не е задължително, важното е да е удобен и качествен матрака. В момента сме с матрак с мемори пяна и е много удобен.

# 2 191
Не, не е задължително.

# 2 192
Не бих казала, че е задължително да има мемори пяна в матрака. По-скоро оценявам възможността да мога да го пробвам и да преценя дали ще ми е удобно, може да ми пасне такъв с пружини или дунапрен. Не избирам по реклами или защото е модерна мемори пяната примерно.

# 2 193
  • софия
Да, задължително е.

# 2 194
Не, не е задължително. Преди всичко гледаме да е удобен.

# 2 195
Не е задължително.

# 2 196
Не е задължително, но е задължително матракът да ми е удобен.

# 2 197
Не съм пробвала с мемори пяна, но предполагам, че е по-удобен. Ако сменям нашите бих избрала такъв

# 2 198
  • София
Когато купувах матраци последния път много държах да има мемори пяна в матрака. Пробвах доста матраци и най-удобни ми бяха тези с мемори пяна. В крайна сметка ме притиснаха едни срокове и се наложи да купя матрак светкавично бързо.  Не можаха да ми осигурят с мемори пяна в желания размер за желаната дата. Направих компромис и си взех такива без мемори пяна като идеята беше, ако не са ни ОК да купим допълнително топ матраци. Изненадах се, че на тях спим много добре. Удобни са, макар и по-твърди. Дори и през ум не ни минава за топ матраци, а бях почти сигурна, че ще ми потрябват.

# 2 199
Ние на твърдо спим най-добре. На мекото потъвам и се опасявам че по тази причина с мемори няма да са ни удобни. Пробвала съм в роднини - топматрак с мемори, ами потъвам и не мога да се обърна.

# 2 200
Това не ми е критерий за избор на матрак.

# 2 201
И ние вкъщи не държим на мемори пяната. Даже в някои случаи ми се струва не чак толкова удобна.

# 2 202
И в нашето семейство не държим на мемори пяната.

# 2 203
Не е задължително.

# 2 204
Четенето на книга преди сън помага за по-лесното заспиване.

Общи условия

Активация на акаунт