Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 69 247
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 855
Чудесни продукти, но и за мен възглавниците са на супер- дупер цена. Искам да  видя ваш представител как ще убеди мъж за покупката ѝ.

# 856
Искам да попитам ваучера дали се комбинира с други отстъпки.

# 857
Деформират ли се възглавниците след пране и допустимо ли е сушенето в сушилня?

# 858
  • София
Кои са най-удобните ви възглавници?

# 859
Имам шипове във врата и много често ме боли вратът,каква възглавница ще ми препоръчвате.

# 860
Изключително високи цени на възглавниците! Няма начин да ме убедите да закупя, дори и с 40 % отстъпка...

# 861
Бременна съм и ме интересува от каква възраст препоръчвате да се слага възглавница на бебето и каква?

# 862
Възглавниците ви са наистина хубави. Имам една подарък, но на тази цена не бих си купила.

# 863
От известно време се будя с изтръпвания на ръцете сутрин. Във възглавницата ли да търся причината или в матрака? Pensive

# 864
Анатомична .

# 865
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам, че са удобни възглавниците ви, но и с 40% отстъпка нямам възможност да си купя.

# 866
Бих дала много пари за възглавница, но как да съм сигурна, че ще ми е удобна? В последно време не мога и не мога да улуча и често се събуждам схваната.

# 867
Каква възглавница ще препоръчате за бебе?

# 868
Цените на възглавниците са доста високи за бюджета ми. В момента ползвам с мемори пяна и сребърни нишки за 50лв, изключително доволна съм. Мисля че това е максималната цена която бих отделила.

# 869
  • Пазарджик
Вашите възглавници са страхотни,но не се вписват в бюджета ни.

Общи условия

Активация на акаунт