Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 64 970
  • 2 248
  •   5
Отговори
# 2 025
Използвам момента, че сте тук.
През август имахте промоция за избрани матраци с отстъпка межцу 10 и 15 %. Срокът на промоцията беше до 30.08.2019 г. Бяхме избрали  матрак с отстъпка 15 %. Ден или два след 15.08 отидохме в един от магазините ви партньори. Неприятна изненада беше промяната на промоцията от 15.08.  До 300 лв. максимум след регистрация на сайта ви и получаване на код. На практика тези 300 лв. бяха около 10% от избрания матрак. Закупихме матрака в крайна сметка и сме доволни от него. Спирането на предишната промоция преди изтичането на крайния и срок не беше оповестено по никакъв начин на сайта ви. Смятам, че промяната на промоцията преди нейният край е некоректно спрямо клиентите ви.
Приятен ден!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 09:51 от .♥.Fancy.♥.

# 2 026
Обикновено заспивам на включен телевизор.

# 2 027
Сменяхме матрака наскоро. Като си сметна сега времето оказа се че са минали 10 години от стария.

# 2 028
Здравейте,
Препоръчайте ми подходящ ортопедичен матрак, нашия е за смяна?

# 2 029
Когато стане неудобен

# 2 030
Здравейте,
Препоръчайте ми подходящ ортопедичен матрак, нашия е за смяна?

Здравейте,

в гамата на Magniflex има няколко твърди модела, които да отговорят на търсенето Ви.

В колекция Classico ще намерите:
Relano Neo - ортопедичен матрак с висококачествен, мек текстил.
Magni Grande - твърд матрак със слой мемори пяна от едната страна и фигурален текстил

В колекция Premio можете да видите:
Riviera by Pierre Cardin - Среднотвърд модел с мемори пяна от едната страна - възможност за избор на твърдост, в зависимост от лицето на матрака. Текстилът е с дизайн от Pierre Cardin.
Naturcomfort Deluxe - Твърд модел с впечатляваща височина от 30см и дишащ текстил с дървесни влакна Lenpur. Текстилът има терморегулиращи и натурални антиалергични свойства.
Armonia - висок клас матрак с технология Dual Core, която позволява всеки партньор да избере предпочитана от него твърдост. Ядрото е двуслойно, калъфът е от две части и с вграден топматрак от мемори пяна. Текстилът е Outlast - регулира температурата на тялото като отнема и отдава топлина през нощта.

Препоръчваме Ви да посетите наш партньор и да изпробвате различните модели матраци, както и комбинации от матрак+възглавница.

Оставаме на линия за съдействие.

Поздрави,
Юлия

# 2 031
През август имахте промоция за избрани матраци с отстъпка межцу 10 и 15 %. Срокът на промоцията беше до 30.08.2019 г. Бяхме избрали  матрак с отстъпка 15 %. Ден или два след 15.08 отидохме в един от магазините ви партньори. Неприятна изненада беше промяната на промоцията от 15.08.  До 300 лв. максимум след регистрация на сайта ви и получаване на код. На практика тези 300 лв. бяха около 10% от избрания матрак. Закупихме матрака в крайна сметка и сме доволни от него. Спирането на предишната промоция преди изтичането на крайния и срок не беше оповестено по никакъв начин на сайта ви. Смятам, че промяната на промоцията преди нейният край е некоректно спрямо клиентите ви.
Приятен ден!

Здравейте,

Благодарим Ви за избора и се радваме, че сте доволна от новия Ви матрак!

Много рядко, но се случва да вземем решение да променим текуща промоция преди крайния й срок въз основа на различни непредвидени фактори. Това е изцяло съобразено със закона и отразяваме промяната своевременно в уебсайта с публикуването на новите промоционални  условия.

Извиняваме се за създаденото неудобство в този случай и Ви благодарим за обратната връзка. Тя ще ни помогне в стремежа ни да сме винаги коректни към своите клиенти и партньори.

Поздрави,
Кристина

# 2 032
Приятен ден!

Здравейте,

Благодарим Ви за избора и се радваме, че сте доволна от новия Ви матрак!

Много рядко, но се случва да вземем решение да променим текуща промоция преди крайния й срок въз основа на различни непредвидени фактори. Това е изцяло съобразено със закона и отразяваме промяната своевременно в уебсайта с публикуването на новите промоционални  условия.

Извиняваме се за създаденото неудобство в този случай и Ви благодарим за обратната връзка. Тя ще ни помогне в стремежа ни да сме винаги коректни към своите клиенти и партньори.

Поздрави,
Кристина

Не съм се задълбавала, но вероятно някъде с малки букви сте споменали, че можете да прекратите промоцията предсрочно. Никъде обаче не бяхте съобщили предварително(подчертавам), че прекратявате предсрочно действащата и пускате нова промоция. Това щеше да е коректно към клиентите ви. На фона на четирицифрената сума, която ви оставих, поне това дължите като коректност. На мен ми остана един горчив вкус. И ако не ми беше спешно, заради здравословни проблеми в гърба, щях да потърся ваша алтернатива. Следващ път няма да сте първия ми избор. Има достатъчно алтернативи на пазара.
Приятен ден!

# 2 033
След работния ден ми е нужна удобна възглавница и топла прегръдка,за да заспя бързо.

# 2 034
  • Другата България
И аз обмислям смяна на матрак, и на възглавница.
От доста време, но моментът наближава.

# 2 035
  • Samokov
Сменям често матрак е все не мога да намеря перфектния за мен

# 2 036
На 2-3 години

# 2 037
Благодаря magniflex за изчерпателните отговори и полезната информация.Моето семейство ще се възползва от Вашите предложения.Бъдете живи и здрави!

# 2 038
  • Лясковец
Ами когато се счупи,просто нямам възможност да го сменям често,но ми се иска.

# 2 039
Мда...това с горчивия привкус го разбирам.
Може да е било законно, но не е много коректно като отношение към клиентите, което поставя под съмнение заявения стремеж за добро обслужване.

Общи условия

Активация на акаунт