Magniflex отговаря на вашите въпроси, свързани със съня. Попитайте ни сега!

• 64 869
  • 2 248
  •   1
Отговори
# 2 040

Модерните матраци и възглавници съчетават различни материали, които позволяват да се постигнат различни нива на комфорт и всеки да намери подходящия за себе си модел.
Материали като високоеластична пяна, латекс, пружини тип “Pocket spring” и „Бонел“, мемори пяна и гел пяна са широкоразпространени.
Мемори пяната е предпочитаният материал за добавка в ядрото или калъфа на матраците и за основен състав на възглавници. Вижте защо ТУК.

Списък с всички полезни материали можете да откриете в заглавния пост на настоящата тема.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 15:13 от Pедактop

# 2 041

Време е и за нашия нов въпрос към вас. Той е:
Когато търсите матрак, задължително ли е за вас той да е с мемори пяна в калъфа или ядрото?

Очакваме и вашите въпроси към нашите консултанти, за да можем да ви бъдем максимално полезни.

# 2 042
  • на последния етаж
Не, не е задължително.

# 2 043
В момента сме с матраци и възглавници с мемори пяна, но не защото е задъжително, а защото са ни удобни.

# 2 044
Да, задължително.

# 2 045
  • Велико Търново
Не съм се замисляла за това, но задължително ще предпочета удобния и препоръчан от компетентно лице.

# 2 046
Да, задължително.

# 2 047
Сегашният матрак е с мемори пяна, и ми е много удобен. В бъдеще, когато се наложи да търся нов, бих взела този който ми е удобен, независимо дали е с или не мемори пяна.

# 2 048
Не е задължително.

# 2 049
  • Пловдив
Не е задължително! Има много удобни матраци, които не са с мемори.

# 2 050
Никак дори не ми е задължително. Важното е на мен и на семейството ни да е комфортен.

# 2 051
  • при късмета
За мен не е задължително. Имам проблеми с гръбначния стълб и трябва да спя на много равно, съответно твърдо. Матрака ни е само и единствено дебел слой дунапрен над дървена кутия. Едва го намерих и то преди доста време, сега ако тръгна да търся такъв, вероятно трябва да поръчвам. Мъжа ми много лесно свикна да спи на него, той с възглавниците има проблем.
Но като се случи да легна на новия матрак на детето, ми идват мисли да сменим и нашия, много е удобно. Проблемите ми няма да се оправят, но мога поне на по-меко да спя. Толкова съм свикнала, че преди да сменим размера на леглото и матрака на детето, изобщо дори не се замислях, а сега дори матраци разглеждах.

Смятате ли, че в моя случай топ матрак е решение?
Така ще си остане равната, твърда повърхност на стария матрак, само отгоре ще е по-меко? Твърдостта на матрака ми е по лекарска препоръка, макар и от преди доста време

# 2 052
Не,не е задължително! Важно е да ни е удобен и да се събуждаме с усмивка! 😆

# 2 053
Не е задължително. Важното е да е удобен.

# 2 054
  • Благоевград
Не, не е задължително. Най-важно е матракът да ми е удобен.

Общи условия

Активация на акаунт