Рак на белия дроб - тема 3

• 62 418
  • 752
  •   2
Отговори
# 165
Гал, здравей. Съжалявам за баща ти и че трябва да минете през това. Аз всеки ден си казвам, че рака не е смъртна присъда.. не трябва и да бъде.
Сещам се за някой народни рецепти, който помогнаха при дядото. Фреш от цвекло и морков 3 пъти на ден , настърган джинджифил с мед и  лимон, чай от коприва за желязо, черен телешки дроб, проверете и за Натанал страшно полезен при рак, алое вера и др. Има много неща, които да му помогнат да се подсили след лъчетерапиите вкл и герисан на капсули , не е скъп и помага на организма по време на и след лъче. Правиха ли му скенер на цялото тяло? Има ли разсейки, ако да , къде? И най -добре ако имате възможност елате в София. Не се знае там какво са му правили и как. И защо така нищо не ви казват е направо безобразно. Изпрати ми епикризата , ако искаш ако мога да те ориентирам, поне да видим как са то стадирали там и какво са писали . С близките ми вече сме изчели тонове статии и тнт.
Мен ако питаш поискай скенер на цяло тяло и второ мнение задължително! Пожелавам успех, кураж и нерви.. не се предавайте, винаги има шанс! А и забравих да кажа, на нашия дядо му даваме масло от канабис и много добре се чувства от него.

Ивет, маслото от канабис някой ви го изписа ли или вие решихте да опитате? От къде го купихте и как му повлиява? Simple Smile
Ивет и аз се интересувам от къде го купувате за моя баща! Simple Smile

# 166
Гал, здравей. Съжалявам за баща ти и че трябва да минете през това. Аз всеки ден си казвам, че рака не е смъртна присъда.. не трябва и да бъде.
Сещам се за някой народни рецепти, който помогнаха при дядото. Фреш от цвекло и морков 3 пъти на ден , настърган джинджифил с мед и  лимон, чай от коприва за желязо, черен телешки дроб, проверете и за Натанал страшно полезен при рак, алое вера и др. Има много неща, които да му помогнат да се подсили след лъчетерапиите вкл и герисан на капсули , не е скъп и помага на организма по време на и след лъче. Правиха ли му скенер на цялото тяло? Има ли разсейки, ако да , къде? И най -добре ако имате възможност елате в София. Не се знае там какво са му правили и как. И защо така нищо не ви казват е направо безобразно. Изпрати ми епикризата , ако искаш ако мога да те ориентирам, поне да видим как са то стадирали там и какво са писали . С близките ми вече сме изчели тонове статии и тнт.
Мен ако питаш поискай скенер на цяло тяло и второ мнение задължително! Пожелавам успех, кураж и нерви.. не се предавайте, винаги има шанс! А и забравих да кажа, на нашия дядо му даваме масло от канабис и много добре се чувства от него.

Ивет, маслото от канабис някой ви го изписа ли или вие решихте да опитате? От къде го купихте и как му повлиява? Simple Smile

Лекаря ни изписа СиБиДи ойл , но ние още имаме масло купено от един човек в София. След което ще минем на това, тъй като той каза, че вече няма да му доставят. Повлиява му добре. Има повече апетит и сила, спи по-добре.

# 167
Днес онкологът ни извика след вливката . Имало незначително отклонение в хормоните на щитовидната жлеза . Изписа таблетки , предупреди как да ги дозираме и какво да очакваме . Отново даде възможност да питаме и разпитваме .
Момичета , мъчно ми е за всички вас ,че сте принудени да лекувате себе си или близките си в такива условия . Четох днес за онкоболния баща на лекар ,изхвърлен на коридора поради липса на свободно легло . Що за народ сме ! Един град като население , а парите ,които трудно заработваме и отделяме за здраве , отиват незнайно къде .
Съжалявам за лирическото отклонение ,няма да помогна на никого с него , но не мога да спра да сравнявам и да се ядосвам . А и при нужда ,ще се лекувам в родината и виждам какво ме чака и мен .
Пожелавам да попаднете на свестни лекари , то и на тях не им е лесно !

# 168
  • София
Днес излязоха резултатите на майка ми от скенера на белия дроб и главата и пише, че данни за стациониране на заболяването спрямо предходното изследване и че се продължава текущото лечение до прогресия или токсичност.

На предишния скенер септемрви миналата година пак пишеше стациониране в епикризата, а в резултатите от скенера, че туморите са намаляли.

Новината е хубава, че се е спрял тумора, може би очаквахме да продължава да намалява. Явно трябва време.

Резултатите от кръвните изследвания са понижени, което е нормално предвид лечението, но все пак на вас изписали ли са някакви допълнителни добавки за повишаването им? Ще се консултирам и с втори специалист.

# 169
Това е добра новина!
За кръвните показатели майка взимаше Маоло и действаше отлично.

# 170
Това е хубава новина, браво!
На нас нищо не ни даваха да пием по време на хемотерапията.

# 171
И на майка не даваха. Но аз знаех за Маоло от две познати с рак на гърдата и решихме на своя глава да го пие. Някои онколози вече го 'признават' - виждала съм брошури в кабинетите им.

# 172
  • София
В групата на Айдън Мустафов съм и днес беше пуснал нов пост. Мисля да опитаме със семена от градински кресон и се чудя за черния кимион. Thinking Утре ще потърся семената, за черния кимион някой има ли наблюдения?

# 173
Семена или масло? Маслото често се намира под името Нигела и е силен имуностимулатор. И аз самата се каня да си го купя отдавна, защото съм чувала хубави неща за ефекта му (от хора с други заболявания обаче, не с рак).

# 174
По турската ТВ често говорели за черния кимион.Препоръчвали семената пред маслото и да са смлени.

# 175
Здравейте момичета,виждам че коментирате турски подправки.Владея турски,ще се радвам ако мога да бъда полезна с нещо.Новината при нас е план за операция след две изследвания другата седмица- за насищането на кислород в дробовете и кръвоснабдяването им.Не ни казаха какъв тип е гадния рак,нито кой стадии.Важното е,че няма разсейки.Сърцето му е здраво,няма високо кръвно и т.н.,няма противопоказания за операция.Казаха му да яде каквото иска и да се движи повече.Дано "повлека крак" и вие да се включите с добри новини!

# 176
  • София
Всъщност се оказва, че лененото масло е по-добро, Айдън го беше сложил на първо място в статията.

Иначе намерих рецепта на черния кимион:

Вземат се три супени лъжици масло от черен кимион на ден, смесено с половин чаена лъжичка мед или прясно изцеден сок. Първата доза се приема половин час преди закуска, втората в следобедните часове, а третата доза преди лягане.

Един алтернативен протокол е да се използват смляни, загряти семена веднъж на ден и маслото два пъти на ден. Просто се смесват смлените семена със суров мед и се яде сместа.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 11:24 от catgirl123

# 177
Ал, Мери, как сте?
Ал, четох те в другата тема, колко лъчетерапии вече минаха? Мажеш ли с нещо местата на облъчването?
Lady, не си писала и ти дълго време?
Emely, хубава новина е, че ще могат да го оперират. Ще стискам палци. Насрочиха ли дата вече?

# 178
Почнах да чета темата от началото.Сякаш съпреживях всяка една болка с вас,момичета.Шокирана съм колко много хора са се включили.

Няма смисъл,няма дата за операцията.Притеснявам се,че ще я отложат за след Bеликден.Тук както и в Холандия и Германия се пада на 18 април.Bчера отидохме с надеждата,че ще почне лечение,а то сега пък други изследвания и още чакане.Ядосана съм,че отказаха да кажат какъв вид е рака.Миналя път баща ми не искаше  дори да види снимките от скенерите.Как да попитам и дали изобщо да питам какви са прогнозите ако той самия не иска да знае..?!След ЯМР то настина и сега пие антибиотици.Само да не развие някоя пневмония.
Вчера даде кръв и уговорката с лекаря беше да ми се обади ако има нещо притеснително в резултатите.
Не ми се обадиха,а сега виждам C-reactivt protein (CRP) при нормална стойност <8 той е 224,9 mg/L Rolling Eyes
Вероятно е правописна грешка.На предните изследвания отново беше завишен 26,4.mg/L.?Миналя път звънях на мед,сестрата,каза че не е притеснително предвид състоянието му.Някой правил ли си е такива кръвни проби?
Това е протеин синтезиращ се от черния дроб и завишените стойности показват възпаление.Ще звъня на ЛЛ в понеделник.Пак е събота и пак ме обзеха мрачни мисли.Сестра ми живее на 300 км и с  нищо не помага,само му повтаря колко е разтревожена.Днес майка ми каза като дойде и сестра ми да обсъдим какво ще правим когато( не ако) се случи най-лошото...Frowning1

# 179
Emely, я ги стегни семейството си, какви са тези мрачни мисли. Ракът вече не е присъда. Най-лошото може да се случи и ако ни блъсне кола.
Сега по същество, моят мъж не беше съвсем здрав когато го оперираха, а след операцията веднага получи възпаление, но мина, не се притеснявай. Мисли си така, за две седмици няма да се променят кой знае колко нещата, важното е, че ще го оперират и ще махнат туморът. Поне докторите и сестрите са любезни и можеш да им звъниш когато си поискаш. Звънни в понеделник и си задай въпросите, така поне ще си спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт