Мебели "Виденов" – 4

• 106 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • оттам, откъдето започва България
За мен също би било полезно (а вярвам и за всички четящи тук) baiata да сподели защо не би повторила покупка.

# 136
Преди 2 седмици харесахме няколко модела спални, и вече ги няма. В момента ли имат някакъв проблем или са спрени изобщо...Питах на сайта, никой не ми отговори

# 137
  • Асеновград
Преди 2 седмици харесахме няколко модела спални, и вече ги няма. В момента ли имат някакъв проблем или са спрени изобщо...Питах на сайта, никой не ми отговори

Ще ги пуснат пак, и при мен се случи с други артикули изчезнаха за малко и после пак ги пускат.

# 138

Кажи кои са, че ако видим да споделим.

# 139
Защо не питаш в магазина им?

# 140
Да, питах вчера, имат проблем с доставките, очакват да се появят, да следя.
Това са спални комплекти Катерина, Девин, Селене и Анджелина.
По- важно ми е обаче спалнята да е с размер 164/190, ако имате такива споделяйте

# 141
Нашата е Орфелия и е с този размер.

# 142
Любопитно ми разпределението на гардероба на Катерина, но го няма в сайта

# 143
Любопитно ми разпределението на гардероба на Катерина, но го няма в сайта

raja_nikol, погледни ТУК, ако е същият гардероб. Всъщност сега видях, че не е гардероб Катерина, а на Катерина, може и да не съм разбрала?

# 144
И ние сме със спален комплект "Офелия" от 2012 г. Доволни сме. Simple Smile

# 145
Лабрекс, златна си, точно този е, но вече я нямало в бяло, жалко.
Височината му е 240, това не ми харесва много, ама пък ще събира повече

# 146
  • Sofia
Лабрекс, златна си, точно този е, но вече я нямало в бяло, жалко.

Доколкото знам, "Виденов" могат да ти изработят каквато пожелаеш мебел, в какъвто поискаш цвят, т.е. индивидуален проект. Но ще е малко по-скъпо от цените, посочени на сайта им.

# 147
Не ми предложиха тази опция....Би било чудесно, ако е така.

Питах на сайта, отговориха ми, че продуктите се предлагат в посочените размери.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 10:44 от raja_nikol

# 148
  • Sofia
Питах на сайта, отговориха ми, че продуктите се предлагат в посочените размери.
Много странно. А ти ги попита дали могат да направят нещо по поръчка ли? Звънни и по телефона, ако питаш мен.

Иначе, преди време исках да ми направят по-широк от стандартното гардероб, само че ми казаха, че ги изработват само до определена широчина.

# 149
Да, питах ги, това е отговорът:
Предлагаме комплекта само в размер 160/200, мебелите се предлагат само в посочените размери на сайта.
Изпратили са ми някакви ретро модели от размера, който искам. Не можели да кажат какво ще има занапред....А продавачката в магазина смело ме убеждаваше, че го работят този размер

Общи условия

Активация на акаунт