Мебели "Виденов" – 4

• 106 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Как за кого търся? Гардеробът го има на снимката, има и разпределение как точно е

# 166
https://videnov.bg/spalen-komplekt-katerina-bez-vkl-matrak-za-matrak-164190
Как за кого търся? Гардеробът го има на снимката, има и разпределение как точно е
Тази си харесаха, виждали ли сте я на живо, как пък само тя е с такъв висок гардероб...не съм очарована то това
???? Ей за това написаното.
Нещо не съм догледала май. Как съм видяла гардероба двукрилен, идея си нямам.

# 167
какво не му добре на гардероб до горе ? смисъл, кое те притеснява?  моят е точно десет санта под тавана - на най-горния ред държа неща, които ползвам 1 път - 2 пъти годишно Simple Smile на майка ми е по-нисък и отгоре си е подредила кутии за съхрание - пак си ползва мястото - само дето и кутии се чудиш какви точно и как ..
в другата сатя имаме един малко по-нисък.. ей ММ се почуди какви неща да напъха отгоре..
аз също препочитам максимално до горе..

# 168
А, дъщерите я харесаха...
Въобще не знам какво значи двукрил..., аз го виждам с 4 врати, разделен на 2, с лостове и рафтове.
Прави сте, и за слагам кутии отгоре сега и им бърша праха

# 169
Е как не знаеш какво значи двукрилен?
Половин на този, с две врати.
Поясних, че нещо не съм довидяла и съм написала/попитала дали е двукрилен.

# 170
  • оттам, откъдето започва България
Недостатък и предимство е, че на ниските гардероби бършеш прах. Имам и от двата вида. Високия само събира прах, просто няма как да стигна до тавана, че да забърша отгоре. Не ми се мисли какво е там.

# 171
  • Sofia
Вземи си такава стълба – ние имаме и ни върши много работа. Точно преди около седмица чистих гардеробите отгоре, а са почти до тавана.

# 172
  • София
Моите гардероби са  по поръчка до тавана.Нямам и милиметър, който да мисля над него за почистване.Имала съм и по-ниски....Все се намира какво да се трупа и не ми е ок- и от естетическа и от хигиенична гледна точка.

# 173
Наистина не знам какво значи двукрил... С 2 врати, или с две секции както е тук. Досега все по поръчка сме правили, както съм ги искала, плъзгащи, чупещи врати, те как се водят тогава 🤔 Отвикнала съм от такива мебели до тавана, малко о демоде ми се струват, иначе много нещо събират, няма спор

# 174
Наистина не знам какво значи двукрил... С 2 врати, или с две секции както е тук. Досега все по поръчка сме правили, както съм ги искала, плъзгащи, чупещи врати, те как се водят тогава 🤔 Отвикнала съм от такива мебели до тавана, малко о демоде ми се струват, иначе много нещо събират, няма спор

Ей това е двукрилен. Този, който е в комплекта ти е четирикрилен, а има и трикрилни. Предполагам, че идва от броя на вратите. За гардероб на секции не съм чувала.
Голямо разнообразие на гардероби: еднокрилни, двукрилни, трикрилни, четирикрилни, текстилни, както и гардероби с плъзгащи врати.

# 175
Ок, разбрах, броя на вратите.

# 176
Недостатък и предимство е, че на ниските гардероби бършеш прах. Имам и от двата вида. Високия само събира прах, просто няма как да стигна до тавана, че да забърша отгоре. Не ми се мисли какво е там.
ММ е 2метра висок,  качва се на табуретка и минава с прахосмукачката отгоре, и после бърше, до където стига с ръка, случвало се е и на една пръчка, от моп, да му навит една кърпичка и стига до края.. то това 2 -3 пъти в годината,  а и колкото повече е нагоре,  толкова по трудно се качва и прахта.. поне аз така съм забелязала..

# 177
  • оттам, откъдето започва България
Високо за прахоляка у дома няма. Laughing
Аз само в коридора имам такъв гардероб, та не мога да го мисля.
Другите са ми ниски и ако реша винаги мога да си купя надстройка към тях.

# 178
Притеснява ме, че оптически ще смалява стаята, която без това не е голяма, ама то и ниския всъщност я смалява. Дано ни изчака, че с това ИП не ми са започва точно сега ремонт

# 179
Любопитно ми разпределението на гардероба на Катерина, но го няма в сайта
[/quote

Разпределението на гардероба е
от дясно рафтове 5 бр.
от ляво 2 лоста + 1 рафт.
разпределението го има на на сайта когато влезете в размери се вижда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт