Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 258
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Street of Dreams
Прокурорът ще е замесен в голям корупционен скандал. Ще излязат наяве кирливите ризи на "руската школа". Главните заподозрени (бежанци, малцинства) ще излязат невинни, убиецът ще е някой хрисим "от нашите". Така разбрах аз втора серия.

# 196
Не ми се вярва да е Филип. Или поне не ми се иска😃

# 197
Бащата на Филип ме съмнява да е замесен с убийствата, но със сигурност е свързан с разни схеми и врътки.
Всички знаем, че тези неща не се случват без протекции от горе, особено пък в по-малките градове, където си знаят и долните гащи. 

# 198
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,как Филип и баща му да са убийците? Според мен,зад тези серийни брутализми стои не един човек,а цяла организация.
Дядката иска работата да е свършена максимално бързо,за да не му се петни кариерата с неразрешени случаи.Хващат първия сириец за ушите и "Той е.Свършихме си работата,чао."

Карамазов и Духовникова не ми харесват като двойка,чисто визуално.Той напудрен,нежен и аххх,секси,тя груба и кокалеста.
На Карамазов му отива някоя като мен,например. Mr. Green

# 199
Със сигурност семейството на Филип ще бъде засегнато по някакъв начин от цялата тази история с убийствата. За ролята си Карамазов казва: "Биx описал pолята си като трагедийна, защото на моя герой мy cе cлyчват не просто дpами, а cъдбовни cъбития – c неговото cемейство, c близките мy. Беше ми много тpyдно да го изигpая."
И в други интервюта е казвал неща все в този дух.

# 200
И на мен не ми харесват Карамазов и Духовника въобще като двойка. Не я харесвам нея въобще груба и агресивна ми е. А той е сладур, но не мога да се отърся от слуховете аз.

# 201
На мен пък много ми пасват като двойка, още от Дървото на живота, където изиграха Панто и Божура блестящо според мен! Сега също са ми убедителни.

# 202
Теодора Духовникова е много красива според мен, напомня ми на Мишел Пфайфър като излъчване.

Някъде бях чел, че я наричали "българската Шарън Стоун" - за мен е минала покрай Шарън Стоун, нищо общо, може би само сините очи, но на мен поразително ми прилича на Джоди Фостър от "Мълчанието на агнетата".
Колкото до убиеца - не казвам, че е той, но със сигурност не е чиста работата на едно от ченгетата с едни стъклени сини очи. Когато малкия Славчо не можа да разбере думите на бабата и като се върна в кабинета да разкаже какво му е казала... "Свидетел - дръг път! Сляпа жена, говори няк'ви глупости... бурган, бърган..." При споменаването на тази дума, камерата даде в близък план тоя със стъклените очи и видимо стана ясно, че се притесни. Това не беше случайно, според мен, има нещо.

# 203
Любопитно ми е, какво ви кара да определяте Теодара като груба? Hа живо е много фина, не много висока (около 1.70 най-много, може и по-ниска да е). По интервюта на мен ми звучи по-скоро свенливо и мило, а не нахакано.

Когато малкия Славчо не можа да разбере думите на бабата и като се върна в кабинета да разкаже какво му е казала... "Свидетел - дръг път! Сляпа жена, говори няк'ви глупости... бурган, бърган..." При споменаването на тази дума, камерата даде в близък план тоя със стъклените очи и видимо стана ясно, че се притесни. Това не беше случайно, според мен, има нещо.
Cпоред мен просто му стана ясно, че не е говорила само глупости  Laughing Разпозна думата "баруган".

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 16:29 от Zlаti

# 204
......На Карамазов му отива някоя като мен,например. Mr. Green 

Joy Това беше готино !  А ако  стане  , ще смениш ли пола /ако се наложи.../ ?

# 205
Теодора Духовникова е много красива според мен, напомня ми на Мишел Пфайфър като излъчване.

Някъде бях чел, че я наричали "българската Шарън Стоун" - за мен е минала покрай Шарън Стоун, нищо общо, може би само сините очи, но на мен поразително ми прилича на Джоди Фостър от "Мълчанието на агнетата".
Колкото до убиеца - не казвам, че е той, но със сигурност не е чиста работата на едно от ченгетата с едни стъклени сини очи. Когато малкия Славчо не можа да разбере думите на бабата и като се върна в кабинета да разкаже какво му е казала... "Свидетел - дръг път! Сляпа жена, говори няк'ви глупости... бурган, бърган..." При споменаването на тази дума, камерата даде в близък план тоя със стъклените очи и видимо стана ясно, че се притесни. Това не беше случайно, според мен, има нещо.

За мен тази сцена целеше да покаже точно, че Славчо не разбира местния диалект и не е схванал, че врачката говори за убийството. А не, че някой от тях се е притеснил.

# 206
  • София
Теодора е малко по ниска от 170, но е фина, слаба и нежна. Не изглежда груба, но е устата и емоционална.
На мен ми пасва идеално за ролята на Мия.
Владо също е подходящ за образа на Филип. На мен ми харесва прошарената му коса и се надявам да не му хрумне да се боядисва 😂

# 207
Според мен няма да е нито Филип, нито Мия. За прокорора не е много сигурно, но мисля че той просто се опитва по-бързо да приключи случая. За момента или Страхил или Асен Чанов ми изглежда най-вероятно да е убиеца, но според мен ни карат да мислим така.

# 208
  • Street of Dreams
Стига дее Eли, сега разбрахте ли защо е хубаво нищо за никой да не знаеш? Grinning Sunglasses

Аргент, не се впечатлявай - то ако беше до един изумен поглед, в индийските филми щеше да има само убийци. Grinning

# 209
Е той Славчо не е от там, доколкото помня от написаното за героя му в Смолян е от 1-2 месеца. Нищо чудно, че диалекта му е непознат и реши, че говори празни приказки.

Общи условия

Активация на акаунт