Дяволското гърло Тема 3 "Зло се събуди"

• 43 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
И аз мисля, че е Мия. Косата прилича на нейната, пък и тя обича да ходи сама по горите:laughing:Laughing

# 331
И аз мисля,че е Мия.Нали е много нахакана,ще си намери майстора:),но по-важното е -кой е той?!

Филип JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Ще има "ела Кумчо Вълчо в гората да я оскверним" Joy

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 10:02 от Анонимен

# 332
  • София
Аз нищо не различавам на тази снимка, хем си зумвам екрана и пак не мога да видя кой е на нея Sad

# 333
Възможно ли е да е дъщерята на Мия - Диана? Но пък тя какво да прави там? Grinning

# 334
Възможно ли е да е дъщерята на Мия - Диана? Но пък тя какво да прави там? Grinning

Като нищо ще е дъщерята на Мия.Ако следват американския прототип където винаги дъщерите или синовете на детективите опират пешкира ще е тя.Не мисля че е Мия обаче заради женския писък.Мия е трениран агент,ходи по горите сама,винаги е на щрек не би изпищяла а би запазила хладнокръвие.Единственоя вариант ако е тя е женския писък да е на друга жена която е с нея.Но според мен ще има и труп на жена или полицайката или камелия

# 335
 Жалко, че дават  по един епизод на седмица. Забравям му началото.

# 336
Ако им труп на жена, по-вероятно е да е Камелия , защото дават ролята й като епизодична.

# 337
  • София
Камелия как ли ще е замесена в случая? Сигурно е знаела за далаверите на любовника ѝ, но как е свързана с втория труп се чудя?

# 338
Няма да се учудя ако гътнат Камелия.

# 339
И аз клоня към Камелия... все пак е замесена един вид /спяла е с основния каналджия/, т.е. всеки би предположил, че знае някакви неща, които не е редно да знае.

# 340
  • Няма такава държава!
Загледах се и аз в този сериал, затова запис.

# 341
Жената хич не мога да позная коя е:

Превъртах този кадър сигурно 50 пъти и пак не мога да разпозная жената, камо ли мъжа... Grinning Grinning Grinning

# 342
Тя не е светлокоса.

# 343
  • София
Е, ако убият Камелия съвсем ще стане нарисувано, че е някаква схема и тя знае прекалено много и за това и затварят устата. Аз лично бягам от тази завръзка, не и в подобен сериал. А ако я убият може и да са отделни убийства просто, но две отделни убийства и нишки става твърде объркващо за местната полиция и не знам как ще се справят с 12 епизода да са убедителни в историите и разплитането им.

# 344
Аз също смятам, че е възможно да убият Камелия.

Като цяло си мисля, че човекът, извършващ убийствата го прави за отмъщение.
Засегна се темата с религиите, както и каналите за бежанците, но не смятам, че те са основната причина за убийствата.
Както и напред писах - когато става дума за разчистване на сметки и пари, нещата стоят по друг начин. Ликвидира се врагът бързо и дискретно, без много шум.
Тук си мисля, че покрай тези канали и схеми, се е случило нещо, което е накърнило убиеца и той сега ги наказва заради това.
В тази връзка Камелия е потенциална жертва, дори и да не е била наясно с подробности със схемите на Петър.
Но със сигурност знае или е подозирала нещо - разказа, че Петър имал няколко телефона, говорил дълго време на саме, купили си къща някъде и т.н. - това не са обичайни неща за един пенсионер.

Общи условия

Активация на акаунт