Първа пролет пак настана и аз мечтая си да бъда вече мама!

• 23 981
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
Мариана , значи проблема не е само мъжки фактор, щом има липса на О. и фоликулите не се пукат дори след таймирането на О. с инжекция Simple Smile
ТМ пробва ли с добавки за подобряване на СГ. Има специална тема тук, момичетата са много отзивчиви Simple Smile
Ти в кой град и при кого ги правиш инсетата? Simple Smile
Реално инсето както вече съм казвала е един скъп секс, така че не се отчайвай, че не става. Да, добър вариант е при мъжки фактор ама.. пак не е с кой знае каква успеваемост
Проходимост на тръбите сте правили, нали?

Извинявай, а какво е СГ?

# 286
Спермограма 😂

# 287
Мило Росе, мисля, че тук всички освен теб сме в сериала. Ти си бремнна ние НЕ, значи ще сме си в сериала колкото си искаме. Оценяваме, че си преживяла много и знаеш много и ни помагаш с каквото можеш но имай малко мярка на думите си. Моят пост беше за да споделя проблеми, които до сега съм нямала и исках малко инфо, дали има и други с подобни симптоми. Явно е от времето, защото моя приятелка е имала през последните няколко дни подобни симптоми и днес и дойде М. Явно е от затоплянето или от луната де да знам. И Росе помня до скоро, заради рязкото ти вмъкване в темите и нетактичните ти коментари беше влязла в голям конфликт с едно момиче от темата. Моля те, спести ми отговорът си и да гледаме напред.
💙ROSSE💙 - Русинова , за теб конкретно го написах. Интелигентно момиче си , обаче си в сериала ( и аз бях там 😖) Не си помагаш , повярвай ми!

Повярвай ми в много по-голям сериал съм от теб и от всяка една от вас . Скоро ви пожелавам да сте в него 😉

И да сме наясно не натрапвам моята Б на никой!!!! Не коментирам нищо по Б въпроси , а теми и въпроси преди Б !

Работата  е там, че на човек не му става приятно когато не му пишат това което иска да "чуе "🙄
Съдя по себе си (точно такива съвети като моите получавах преди години и точно като теб реагирах....голяма грешка!)

Отговор няма да спестя на никой  за нищо . Който иска да чете , който иска да подминава.
Що се сърдите не мога да разбера ? (вярно е , че няма право да се меся/им в.нечий друг живот/проблем без да сме помолени за помощ , обаче пък не може и да кажа  "да ,Б си на 3ти ден след О" някак си ще е отвратително да пишеш лъжи. ) По -добре да станеш лош отколкото фалшиф!!!

Ще се окажа права и всички които се опъват да не правят изследвания и си мислят , че репродутивно са Топ ще знаят повече и от лекарите за изследванията . (Обаче никой няма да признае)

Сън 9051 , съгласна съм за изследванията,  но като са наложителни какво да правим Sad станах като наркоман ,здрава вена нямам. За пари направо не ми се говори  (да понякога взимам ваучери) обаче има изследвания които отиват в Германия и само един йод в урина и В6 са 110 лв , отделно още 120 за разни вит и тсх .
Е къде е другата седмица трябва пак 250 да приготвя .
ММ само мърмори, че работи за лабораторията 😏
Но май има такава "болест" на вманиачени в изследвания🤔

# 288
  • София
Аз не съм фен на изследванията, но и аз днес метнах в Бодимед едни 220лв. Лошо ми стана.

# 289
Хей , момичета Hug Колко много сте писали Joy
Мими , отивай да се прегледаш , мила и да кажеш какво е станало .
Аз май и този месец няма да видя положителен тест за ову Sad Днес тестът е още по-отрицателен от вчерашния ,а утре трябва да е овулацията уж . Ще се обадя на док кога може да ме види , вчера имах много силни болки и тежест в яйчниците , опасявам се да не е някоя киста . Пфффф мрън мрън

# 290
Мило Росе, мисля, че тук всички освен теб сме в сериала. Ти си бремнна ние НЕ, значи ще сме си в сериала колкото си искаме. Оценяваме, че си преживяла много и знаеш много и ни помагаш с каквото можеш но имай малко мярка на думите си. Моят пост беше за да споделя проблеми, които до сега съм нямала и исках малко инфо, дали има и други с подобни симптоми. Явно е от времето, защото моя приятелка е имала през последните няколко дни подобни симптоми и днес и дойде М. Явно е от затоплянето или от луната де да знам. И Росе помня до скоро, заради рязкото ти вмъкване в темите и нетактичните ти коментари беше влязла в голям конфликт с едно момиче от темата. Моля те, спести ми отговорът си и да гледаме напред.
💙ROSSE💙 - Русинова , за теб конкретно го написах. Интелигентно момиче си , обаче си в сериала ( и аз бях там 😖) Не си помагаш , повярвай ми!

Повярвай ми в много по-голям сериал съм от теб и от всяка една от вас . Скоро ви пожелавам да сте в него 😉

И да сме наясно не натрапвам моята Б на никой!!!! Не коментирам нищо по Б въпроси , а теми и въпроси преди Б !

Работата  е там, че на човек не му става приятно когато не му пишат това което иска да "чуе "🙄
Съдя по себе си (точно такива съвети като моите получавах преди години и точно като теб реагирах....голяма грешка!)

Отговор няма да спестя на никой  за нищо . Който иска да чете , който иска да подминава.
Що се сърдите не мога да разбера ? (вярно е , че няма право да се меся/им в.нечий друг живот/проблем без да сме помолени за помощ , обаче пък не може и да кажа  "да ,Б си на 3ти ден след О" някак си ще е отвратително да пишеш лъжи. ) По -добре да станеш лош отколкото фалшиф!!!

Ще се окажа права и всички които се опъват да не правят изследвания и си мислят , че репродутивно са Топ ще знаят повече и от лекарите за изследванията . (Обаче никой няма да признае)

Сън 9051 , съгласна съм за изследванията,  но като са наложителни какво да правим Sad станах като наркоман ,здрава вена нямам. За пари направо не ми се говори  (да понякога взимам ваучери) обаче има изследвания които отиват в Германия и само един йод в урина и В6 са 110 лв , отделно още 120 за разни вит и тсх .
Е къде е другата седмица трябва пак 250 да приготвя .
ММ само мърмори, че работи за лабораторията 😏
Но май има такава "болест" на вманиачени в изследвания🤔

Мога ли тихичко да се изкажа и аз..макар че съм от скоро в темата и не искам да те засегна по никакъв начин, но Русинова е права според мен. Нека сме си в сериал, аз не намирам лошо. Харесва ми тук да си споделяме всичко свързано с бебеправенето, даже днес написах какво по-различно съм усетила въпреки, че може даже още да съм в О, а аз търся вече симптоми на Б..имам една бременност вече и първи симптоми усетих след поне 10 дни закъснение(и то какви само щом и в болница бях) въпреки това ми харесва да се вкарвам във филма, темичката тук и момичетата е част от моя филм. Мисля, че просто тук е мястото да споделяме и най-дребното нещо. Иначе си права за симптомите.
Я кажете какво още тествате за толкова пари освен хормоните?

# 291
Peony, отново си се погрижила да направиш поредната цветна и уютна темичка за нас ❤ Момичета, отдавна не съм писала, но си ви чета редовно... такова удоволствие ми е, че ви има 🤗 Колко хубаво за всички забременели - успешна и лека бременност им пожелавам. Да ви кажа след толкова отрицателни тестове за бременност, просто няма да повярвам на очите си, ако видя + 🙂 Много е тъпо, че след всеки - тест все повече губя надежда и все повече си мисля, че има някакъв огромен проблем. При мен остана да направя една хидротубация последно, защото всичко друго сме изследвали. Та няма как без проходими тръби да стане каквото и да е. Мисля да го направя в България обаче, защото след 3 месеца се прибирам за лятото. Хич не ми се чака обаче- така ми се иска да знам по-рано. Бих се успокоила много, ако знам че всичко е наред.

# 292
Calinista, здравей мила! 💐
Много добре те разбирам. И аз наскоро си мислех, че няма да повярвам ако видя + тест. Просто през последните 6 месеца опити, всичко са ми дебели и грозни самотни черти.
Изследвахте ли твоят човек, дали при него нещата са наред?

# 293
# 294
Рокет , предполагам си го чувала и от други хора, ама шест месеца нищо не са.
Вие на колко сте години с твоя човек?
Може и да си казала, ама съм изпуснала 😬

# 295
Добро утро,момичета! Simple Smile
И аз се чудя какви са тези скъпи изследвания за 220 лв? До сега съм си пускала само за щитовидна жлеза и за прогестерон,но цените бяха за около 13 лв всяко.
Тази сутрин регистрирах БТ 36.9 и съм някак си с доволна усмивка,дори все още нищо да не значи.Все пак мръднаха над тези 36.7 и се дано да се задържат .Ако има тези дни рязък спад ще се надявам да е имплантационен Simple Smile ( от това,което съм чела)
Виждам,че отново има някакви оъпегнати отношения ,но колкото и да ми се иска този път ще си спестя коментара Simple Smile

Прекрасна неделя на всички!

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 11:02 от Irina Jolie 616216

# 296
Аз нищо не разбирам от БТ 😬
Не мога да помогна. Факта, че се мери ректално ме убива. Ей такова нещо в името на бебето няма да си причиня. Ще ходя на инсета, на фоликулометрия, ама това - не! Имам граница 😂🤭

Изследванията за 220 лв веднага ще ти кажа какви са:
Полови: ЛХ, ФСХ, Естрадиол, Пролактин, Тестостерон, ДХЕА, Прогестерон.
Щитовидна: ТАТ, МАТ, ФТ3,ФТ4, , ТСХ.
Репродуктивни: АМХ, Инхибин Б (само тия двата са 100 лв.)
Вит.Д, вит. Б12
Тия до тук са към 250 лв.
Ако решиш и имунологични, генетични - 350-400 лв няма да ти мръднат 😂

# 297
Да скъпи са хормоните. Аз бях пускала половите само, 6 хормона някъде и близо 100 кинта дадох и оттогава се въздържам, ако лекар каже...
Но сега се редактирам за да попитам за Вит Д и Б12 и Б6 освен за бременност знам, че и за здравето като цяло са мн важно и хората често има най различни по дребни и едри неразположения и не си дават сметка, че са от дефицити (по-често отколкото излишък) в тия витамини.
Да взема да си пусна информативно...ако не са една торба пари? Rolling Eyes

# 298
Аз нищо не разбирам от БТ 😬
Не мога да помогна. Факта, че се мери ректално ме убива. Ей такова нещо в името на бебето няма да си причиня. Ще ходя на инсета, на фоликулометрия, ама това - не! Имам граница 😂🤭

Изследванията за 220 лв веднага ще ти кажа какви са:
Полови: ЛХ, ФСХ, Естрадиол, Пролактин, Тестостерон, ДХЕА, Прогестерон.
Щитовидна: ТАТ, МАТ, ФТ3,ФТ4, , ТСХ.
Репродуктивни: АМХ, Инхибин Б (само тия двата са 100 лв.)
Вит.Д, вит. Б12
Тия до тук са към 250 лв.
Ако решиш и имунологични, генетични - 350-400 лв няма да ти мръднат 😂

Леле,много са.Аз от този форум понаучих разните му там съкращение и изследвания но дано не ми се налага да ги правя всичките тези .Изпитвам ужас от болници и хапчета ,може би защото не ми се е налагало никога да ги посещавам и ползвам.
След като реших обаче,че искам дете и правим опитите виждам ,че нямам как да не се ходи и да не се пият разни неща.
Пожелавам ти всичко да е наред и тези всичките паризкоито го даваш днес да  ти се възвърнат един ден в името на радостта от детските прегръдки и целувки.

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 11:19 от Irina Jolie 616216

# 299
Аз също декември си набоцках и двете ръце, ходех като наркоманка. Joy дадох 500 лева и се успокоих! Понякога многото пари хвърли за здраве са нещо хубаво, аз смея да твърдя, че не съжалявам, че ги дадох, защото съм вече спокойна, че ми няма нищо и с една идея по- спокойно мога да наблегна сега на бебеправенето!
Момичета, давайте ги с лекота и те ще ви се върнат в нещо много по- прекрасно! Heart

Общи условия

Активация на акаунт