Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изтрих си престоялия червен лак на ноктите на ръцете! Grinning

# 136
Изкарах кажи-речи половината ден на дивана с книга в ръка. Понеже ме болеше корем, реших да не се престаравам с домакинстване, а да си почина като хората.

# 137
Оставих малкото на баба и дядо и излязохме с приятели Wink

# 138
Бях на важна среща, подкрепих приятели при оценяването им! Доволна съм, те го заслужават!

# 139
Пътувах. Видях щъркели. Видях красотата на пробуждащата се природа

# 140
Поспах следобед.

# 141
Ходих на фризьор да ми подстриже косата,а после и направих маска и я изсуших с новата ми въртяща се четка.Не се справих много добре с четката,но като за първи път бива.

# 142
Ходих на фризьор да ми подстриже косата,а после и направих маска и я изсуших с новата ми въртяща се четка.Не се справих много добре с четката,но като за първи път бива.
Заинтригува ме. Би ли показала каква четка имаш? Аз не познавам тези продукти, а ми се иска да се пробвам с четка и оформяне на косата при сушене...

# 143
# 144
Happy2,благодаря, ще проуча как се работи с такова сложно устройство  Wink гледам, че има и някакви копчета...

# 145
  • Пловдив
Направих си подарък - поръчах си така мечтаната прахосмукачка робот. /скоро ще имам рожден ден и имен ден и за първи път си позволявам да направя толкова скъп подарък за себе си и съм щастлива/

# 146
  • Пловдив
Оправих маникюра, ще почета книжка, вечерта съм с приятели навън, утре на работа ще ми е кофти, но пък...

# 147
Планирам след работа да отида на шопинг.

# 148
Видях се с приятелка,която две години не бях виждала.

# 149
Отметнах всичкото чистене , пране и оправяне у дома и почивните дни съм на разположение на семейството изцяло Wink
Да живеят бабите!!

Общи условия

Активация на акаунт