Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 873
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Street of Dreams
Кекс със стафиди и най-вкусна та шоколадова глазура. Мммм

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 22:06 от OnDiNe_

# 166
Подарих си спокойно релаксиращо време, прекрасно е!
Все повече се замислям за Slow Living!

# 167
  • Street of Dreams
Прекрасно е!

# 168
  • София/Испания
Сутринта правих 15-минутна гимнастика и след това маска на лицето.

# 169
Вчера бях на маникюр.

# 170
Купих си цветя за градината

# 171
Спах до късно! Simple Smile

# 172
  • Пловдив
Поспах, направих си маска на лицето

# 173
Ходих на сутрешен пазар, изпих едно кафенце сама, купих си лаленца за вкъщи и сега почивам на дивана. Довечера сме на мюзикъл с мъжът ми Wink

# 174
Приготвих чудна баница за най любимите си хора, купих си нова икебана за масата в кухнята, уча по английски....!След малко отивам на урок!

# 175
Набрах си букет нарциси от градината и засадих една хортензия.

# 176
Посадих ягоди в градината. За пръв път ми е, подариха ми ги от една оранжерия, която няма да работи повече. Дано се хванат Blush

# 177
Поръчах си нова книга!

# 178
  • София/Севлиево
Забърках си смес от кола с нес кафе-сигурно от поне 10-12 години не бях опитвала този вкус.Сега се чувствам супер свежа и заредена с енергия Simple Smile

# 179
Здравейте, момичета. Страхотна тема. Много вдъхновяваща и зареждаща. С удоволствие ще я следя, за да черпя идеи Simple Smile
Последните няколко години, умишлено или не тотално пренаредих ценностите и стремежите си. Преди около две години бях луда работохоличка, която стои в офиса до 22 часа, най-големият и приоритет е кариерата и това да бъде оценена от хора, които по никакъв начин не са критерии или стойностни за нейния живот - преминаващи обекти.
И докато се стремях да робувам на преминаващите обекти и това да градя шеметна кариера (разбирай - да съм една клетка от таблица в ексел в някоя международна, престижна компания), аз пренебрегвах близките си, пренебрегвах себе си, грижата за себе си и своя храм. За щастие преживях много удари, разочарования, падане и влачене по пода, когато днес съм вече тотално нов човек. Най-вече  - умея да казвам това прословуто - не. Тръгвам си от работа точно в 18:30, след което тотално я оставям зад гърба си, до следващата сутрин. Когато усетя, че се чувствам претоварена, ставам и излизам да се разходя или просто прекратявам всичко и го оставям за следващия ден. Обичам себе си, обичам близките си и всеки ден правя нещо, с което да ни зарадвам, подарък. Аз искам да живея, мамка му, а не да бъда роб, окован в труда за някой крупен бизнесмен, който утре най-безпардонно ще ме замени. Малко се отплеснах, но наистина темата ме вдъхнови Simple Smile

Та... последното нещо, което направих за себе си бе да си подаря фотоепилатор, който ползвам с такъв кеф Simple Smile
За утре планирам малко бюти процедури, в петък вечеря с любимия и разговор с моя психолог (който има голям пръст в осъзнаването ми), а уикенда ... ооо ще посетя две страхотни събития Simple Smile

Това е от мен. Доскоро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт