Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 854
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Намазах се с арганово масло и сега се разтапям от кеф. Много добре ми действа на кожата на лицето и шията.
 Поръчах си и един органик лосион за тяло с кокос. Чакам го с нетърпение.

# 646
  • Велико Търново
Напоследък имах толкова работа и напрежение, че на моменти даже си казвах Ей, защо не виждаш малките неща? Какво можеш да напишеш за любимата тема🙄 Днес обаче ми беше последният работен ден- не помня досега да съм чакала отпуска с такова желание. Утре ден за процедури и гласене на багаж, а след това ще ви кача снимки от балкана😊😉 В четв отиваме на десетдневна почивка на балкан с минерална вода
П.С. Като ми беше тегаво все гледах за нови отговори тук, да ме усмихнете малко. Прегръдки на всички 😊🤗

# 647
Разходих се боса по тревата. Всъщност така се прибрах от работа. Трябва по- често да го правя.

# 648
  • ул. "Мечтание"
Деня ми мина по предварително планирания план, което си е супер постижение. Стигна ми времето за всичко, което исках.

# 649
Днес оставих колата и реших с колелото да ходя на работа. Simple Smile

# 650
Поръчах си две книги и един пъзел.. Обожавам да чета и да редя пъзели, а бившият ми приятел се мъчеше да ме убеди, че като си купувам книги и пъзели си давам парите на вятъра. Знам, че не е така и днес за пореден път правя стъпка напред обратно към моя си живот. Gift Heart Heart

# 651
Веднага да си поръчаш още един пъзел Grinning

# 652
Поръчах си две книги и един пъзел.. Обожавам да чета и да редя пъзели, а бившият ми приятел се мъчеше да ме убеди, че като си купувам книги и пъзели си давам парите на вятъра. Знам, че не е така и днес за пореден път правя стъпка напред обратно към моя си живот. Gift Heart Heart

Поздравления! Особено за последното изречение!

Днес още нищо не съм направила, но вчера и онзи ден - да.

Понеделник ходих на психолог. За пръв път. Чувствам се по-добре, след като ми каза, че не съм аз по/сбъркана Grinning  След това дълго говорих с братовчедка, която виждам твърде рядко. Прибрах се по тъмно с колата, нямаше много движение и пътуването беше много приятно. Музика до дупка и пеене (разбирайте - реване)  с пълно гърло.

Вторник бях на плаж и СПА. Сама. Много приятно ми беше. Без да се съобразявам с никой друг - кога да влизам във водата, кога към съоръженията, кога.. нещо си
 И тези неща ги направих, защото аз исках. Ей така, за себе си. Без съобразяване с гаджето (да, да, не съм го зарязала още)

# 653
Днес открих плажа..водата е чай, божествено беше!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 11:45 от mimi.7299

# 654
  • Somewhere in the World
Ейй,момичета,много хубави неща правите - толкова се радвам за всички!
Аз след релакса в Гърция, си подарих малки неща - спорт, парфюм,време за мене си да поподредя мисли,цели и желания и се наградих с цяяял голям сладолед вчера!
Така де - заслужила съм го.

# 655
и аз хапнах едно сладоледче Stuck Out Tongue

# 656
  • Пловдив
Днес на новото работно място бях почти самостоятелна и съм много доволна от себе си. Отделно че ми дадоха свобода да преподредя нещата и да има приличен вид. Започвам да се чувствам себе си

# 657
А аз, и сладоледче, и торта;)

# 658
  • Street of Dreams
Днес на новото работно място бях почти самостоятелна и съм много доволна от себе си. Отделно че ми дадоха свобода да преподредя нещата и да има приличен вид. Започвам да се чувствам себе си
Браво, едно от най-важните неща е да се чувстваш свободна и компетентна в работата си - това вдига значително качеството на живот и откъм хабене на нерви, и откъм самоувереност и откъм добре прекарано, макар и дълго време на работа. Честито от мен!

# 659
Аз днес направих първата си дълго отлагана медитация. Чувствам се преродена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт