Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 853
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Бях обещала да покажа двете котки, които осиновихме.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 08:48 от Eva+

# 661
Днес гол-мото ми не е на училище и мъжа ми закара малкото като ме оставиха да си изпия на спокойствие кафенцето и да си прочета няколко страници от супер интересното крими !

При нас на всякъде има регали за размяна на книги. Намирам толкова много интересни книги ,но ако прибера всичките мъжа ми ще ме инсталира с тях на улицата пред къщата . И без това съм затрупала с какви ли не любими и интересни мои неща/.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 11:06 от bella_ciao

# 662
Аз днес направих първата си дълго отлагана медитация. Чувствам се преродена Simple Smile
Всеки ден с Милена Голева. Отнеми месеци докато се науча. Това е едно от най- ценните неща, които правя за себе си.

# 663
Ходих на фризьор.

# 664
споделих един проблем. не ме разбраха, но поне го споделих.

# 665
Дълга разходка с кучето с яко Queen и Deep Purple в слушалките. Купих яйца, забърках си кекс, сега съм седнала на балкона с чаша кафе на слънце и ще си направя педикюр и маникюр докато чакам да стане. Отдавна чакан ден 🥳

# 666
Рокля си поръчах Blush

# 667
За първи път спах сама, т.е. без детето, което беше при баба си. Не знам дали се брои за нещо, което съм направила за себе си, защото не се наспах, но поне съм спокойна, че не е плакал без мен и не е имало проблеми.
Иначе избягахме от жегата и сме в планината. Хубаво е да виждам звезди нощем и да чувам щурчетата. Simple Smile

# 668
  • Велико Търново
Бяхме на разходка сутринта до една крепост и малко чукари. След обяда в хотела имах вана и още една терапия, по време на която докато се размазвах навън заваля... Ама заваля ви казвам, балканът ще се продъни, а аз обожавам дъжда 😊Качих се горе и с ММ пихме по едно питие на терасата, докато продължаваше да се сипе вода. Преди малко се събудих от лека дрямка. Не знам дали денят може да бъде по- хубав 🙂

# 669
След тежка работна седмица хапнахме навън. Сега си пийвам питието с кеф.

# 670
Аз днес бях в отпуска. Заведох децата на ортодонт, направихме разходка и седнахме на кафе. А следобяд успях и да изчистя.
 Готова съм за почивните дни.

п.п. Животът ми не е перфектен, но гледам да се наслаждавам на дребните неща.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 19:58 от vita

# 671
Ооо, че той на кой му е перфектен! Изяждат ме комарите в момента...

# 672
На никой не е перфектен...сами трябва да си го направим! Разхождам се в морската, хубаво ми е...

# 673
Разходих се с приятели, после седнахме на по чаша бира в едно уютно ресторантче.

# 674

Леко плажче 🌞🌞🌞🌞

Общи условия

Активация на акаунт