Какво направих днес за себе си? - 4

• 46 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Бях 5 дни на почивка. Без дете и мъж. Сред природата. Успях да си почина, да си отспя и да се откъсна малко от ежедневието.
Още не мога да вляза в ритъм Wink

# 226
Поръчах си нови обувки.

# 227
Записах си час за разкрасяване

# 228
  • Street of Dreams
Четвърта поредна сутрин закусвам с най-хубавата си домашна торта. Най-после свърши. Сега се чудя как да отслабвам за лятото...

# 229
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Купих си рокля Blush

# 230
# 231
  • Street of Dreams
Докато се чудя как да отслабвам, направих вкусна баница.

# 232
Сутринта станах с нагласата  да започна диета, защото е 1ви, но нагласата ми не дойде с мен на работа и нищо не направих

# 233
  • В един копнеж!
Купих си фотоепилатор.
От утре ще завъртя отново една серия на диетата си, имам още малко за махане. Абе, общо взето последно време работя само за и върху себе си.
За другите карам през просото.

# 234

Любимото фрапенце на тераската

# 235
  • София
Бях в приятна компания и.. след това си купих два чифта обувки, много съм доволна! Разпуснах на макс. Simple Smile

# 236
  • Street of Dreams
Мими, каква е тази гледка? Сякаш си на лифт Simple Smile

# 237
  • Калифорния, САЩ
Мими, каква е тази гледка? Сякаш си на лифт Simple Smile

И аз съм любопитна, но за мястото  - това в Щатите ли е, до болка ми е позната тази мазилка (а и чашите) 😜😜😜.  

ДОПЪЛВАМ: сготвих двойна доза - боб чорба, салата, кекс и един огретен. Обадих се на приятелка с две малко дечица да мине след работа за минута покрай нас. Знам, че те с мъжа и работят много и вечерите им са спагети, пици, сандвичи. Милите дечица!!! Изненадах я, има вечеря сготвена, а и не пропуснах да напълня чантичка с полезни лакомства за малчуганите. Прати ми видео на децата, сърбайки боб 😀. Стана ми много приятно. Пак ще и помогна, заслужава.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 05:24 от ir74

# 238
Момичета всъщност бяхме в Корфу и това е от тераската в хотела benitses bay view

# 239
  • Велико Търново
Пуснах си отпуска днес и утре и съм на село от снощи. Сега ми пеят птички, градината е пълна с парички и други цветя, разкош 😊 Сега си пием кафето с Миша- селската котка на нашите. Операция размазване включена 😊После обаче ме чака плевене на боб и сеене на домати😏😁 Прекрасен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт