Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 3

• 64 640
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Аз кървях около седмица, но по скоро беше зацапване. После изчакахме нормален цикъл и пих 2 месеца Ясмин, за да "нормализираме средата", както се изрази докторът. Мога ли да попитам къде прави хистероскопията?

Моята хистероскопия мина днес. Полип е било, след 10 дни ще се информирам за резултата. Чувствам се добре, но кървя. Колко време ще съм така, момичета? Забравих да питам лекарката.

# 496
На мен ми зацапваше до самия цикъл. Сля се.

# 497
  • Пловдив
И при мен зацапването беше около 10 дни.

# 498
Момичета, за София се чудя къде да си махна полипа? Препоръки, предложения?

# 499
При всеки в различно! На някои са правили само хистероскопия, а на други са отстранявали я полип я миома, така че няма как да правите сравнение.

# 500
Благодаря за отговорите. Хистероскопията я правих в Шейново.

# 501
  • София
Вчера ми мина хистерото, не ме боли нищо, даже кървенето спря още снощи. Но чувствам една тежест в корема. Дали може да е от хистероскопията? Последно такава тежест имах след последната пункция, но тогава бях с хиперстимулация.

# 502
От какво друго да е Simple Smile .

# 503
О да, аз доста дъго имах дискомфорт слид хистерото.

# 504
  • Пловдив
Те по принцип нали раздуват с някакъв газ или вода (или някакъв воден разтвор, не знам точно) и е възможно след това да има дискомфорт. При мен беше същото.

# 505
Аз нямам дискомфорт в корема, дори и зацапването почти изчезна. Но имам тъпа болка в кръста, както и мускулни болки в краката и корема, все едно мускулна треска. Което е странно, защото три дни в болницата си откарах все в леглото, а вчера и днес си работя на компа вкъщи не съм имала кой знае какво движение.

# 506
Последното ти изречение обяснява болките. Simple Smile

# 507
Здравейте, момичета,
Моля, споделете колко време след процедурата мога да се цопна  без проблем в морето? 😊

# 508
Здравейте, момичета,
Моля, споделете колко време след процедурата мога да се цопна  без проблем в морето? 😊

И мен това ме вълнува дали има проблем 20 дни след хистероскопия да ходя на море...

# 509
Аз бих изчакала да мине един цикъл и тогава. Или - когато са ви казали, че може да подновите сексуалните контакти, тогава може и да се цопвате в морето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт