иначе Иван вчера разбра какво може да прави с ръце и крака във ваната и е толкова съсредоточен в изплискването на водата, че прилича на замислен професор
и много се кефи
Ами аз освен с трето да се класирам...

Поне на мен на ХИПП ми харесват. Другата седмица ще му дам картоф.

От вече повече от месец спрях да кърмя,а цикъл още няма...дори и признаци нямам.
май ще се ходи на лекар....
Няма да пропусна да ви се похваля,когато стана леля.
Мога и 10 деца да родя така. Проблемът е в отглеждането им. Точно затова в момента за второ детенце не мислим, но да не стане някоя изненада
. Владимира, ти всеки ден ли даваш нещо ново? Аз на по-малко от седмица не смея да му въвеждам ново пюре, че ... А и не знам какво пише на вашите пюрета, ама при мен на крушата пише, че е нормализираща
Единственото разхлабващ, което знам е сока от сливи и имам едно шише за спешни случаи. Иначе моркова страшно запича - та внимавайте... Затова го дават заедно с ябълката в пюретата за "нашата" възраст... Това го знам от педито - като имаше една седмица разтройство /като беше на месец/ и педито каза, че ако не се оправи от оризовата вода ще трябва да пасирам морков - тоест от там си вадя изводите, че моркова даже запича повече от ориза, ама знам ли... Иван вчера геройски се е справил с 2 лъжици пюре от ябълка с оризово нишесте. Иначе споделете какви марки пюрета предпочитате да купувате.... Аз се бях хвърлила а Хип, ама продавачката много дълго ме убеждаваше, че семпер са по-добри... Та в момента имам над 15 шишета сок и над 15 пюрета - да пробвам и двата чешита... Ама кат гледам как бавно се престрашавам да давам нова храна май тези запаси ще ни стигнат докато педито почне да мрънка да му давам месо
Иначе за къпането Иван отдавна рита във ваничката, но от два дни е толкова съсредоточен в това упражнение, че рита на равни интервали първо с едното краче, после с другото, а двете ръчички пляскат всеки път - е таква вълнение прави във ваничката, че май от днес ще го къпя на земята, че ме е страх да не вземе да се обърне ваничката...

с пожелание да е все така сладък и послушен 

(може би от моите килограми по време на бременността
, аз май бях най-тежка от всички в къщи
) Свекърва ми беше дала за нея 650 лв., испанска, от реномиран магазин във Варна, но резултата е налице. Иначе е много практично. Доколкото знам долната част може да се сменя, но още не сме я докарали дотам. Сега ще слагаме климатик и ще правим ремонт на спалнята. Та и ние започваме ремонт. 

бях откачила
, един съвет преди да платите излейте една кофа вода на пода в банята и вижте какво става...та обикалях в последствие за душ кабини - цени от 200 до 10000лв
на бул.България има магазин само за бани и кабини , но цените са
, а на другите места всичко под 500 лв. беше както казваш от час по трудово...затова взехме малка ваничка и около нея се иззида с плочките които бяха хартисали, а отгоре сложихме релса със завеса , която често сменяме цените на завесите са от 5 до 30 лв, та това нещо ми струваше около 300 лв общо с труда, ваничките в практикер са около 90-120 лв.
нали съм голяма разбирачка
...иначе аз засега съм купувала само хип плодови и ги държа по 48 часа, като не се храним директно от бурканчето, а отсипвам.
с Алекс