Юли е на прага вече,как порастна МАРТЕНСКОТО ни човече!!!

• 12 833
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Честно казано и аз не знам (някакво растение ще да е), но това е противоповръщащата съставка във Фризовома, та се надявам да помогне с повръщането. Щото Фризовом ме е страх да й давам, че да не намалее кърмата. А и самата каша ориз с рожкови се води лечебна - дано нещо стане  Praynig.

Тася, аз много си мислих за вашето повръщане като ти намерих темата във Здравния форум - защо пък толокова късно ще почне. И си мисля, сока ще да е виновен - от по-рядка храна и вода повече се повръща. Ти води ли го Дани на доктор?

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 11:59 от galia2006

# 121
  • София
Не го заведох Embarassed,защото на другия ден вече не повръщаше в такива големи количества и от това което ми отговориха в здравния,останах с впечатление,че не е нещо страшно.Реших да изчакам до консултацията след няколко дни и тогава да питам педито.Не е от сокчето защото аз му го давах отдавна,според мен просто преяжда и връща това което му е в повече,той е доста лаком и тъй като аз го кърмя на поискване предполагам,че е от това.Но все пак ще се консултирам,благодаря,че питаш! Hug

# 122
леле ужас до сега мъчихме картофа ама хич не му хареса мръщи се плюе страшна работа, дано утре да имаме повече успех.

# 123
Честити 4 месеца на Иван  bouquet
Герчо и ние сме с душ кабина, само че по поръчка и е доста по-стабилна от готовите, прави се едно корито долу, което се иззижда с плочки, слага се релса, на нея се закачат платната от алуминиева дограма и готово, удобно е и се чисти веднъж на 3 месеца Whistling

Веси страхотно придобивки, и аз мисля да взимам такова столче, но засега има време.

Тася и аз не бързам със захранването, мисля най-рано след 5 месец, живот и здраве.

# 124
Привет,
не съм ви чела от толкова много време ,нямаше кога ,а и е бях в София.Сега пак сме си на линия.Надявам се всички да сте здравички и да нямате проблеми с малките сладуранковци.
Аз започнах да храня Тино само с фризовом и съм супер доволна-първо,че не е толкова мазен колкото Аптамила и малкия вече не си спомням от колко времем не е повръщал грам.Не знам какъв е проблема,но мернах последните постинги ,че го коментирате.
Сега много ни мъчат венците и сигурно ще му никнат зъбки.Изпада в як  рев и започва да си търка много силно вечнетата с палчето.
Има ли вече  мартениче със зъбчета?

Много целувки

п.п.ще поровя малко за снимкици

# 125
честит мини рожден ден на Иван
документирала съм опитите за пълзене на моя юнак hahaha
http://images08.snimka.bg/000890781.jpg
http://images08.snimka.bg/000890788.jpg
целувки на всички мартеничета
 Hug

# 126
  • София
Честит мини рожден ден на Иван, да е жив и здрав и много да радва мама и тати!
Зоуи, имате много сладко и сочно  дупе  Laughing
Galia2006 и аз мисля да захранвам след 5-тия месец с каша, макар че педито на Лия ми каза още пред месец да й дам плодово пюре, но тя дори и сок не е лизвала.
Целувки!

# 127
Здравейте мамчета ,  Hug
Констанс , добре дошла
Зоуи , много сте сладки с голо дупе  newsm30
Аз също захранвам с плодови пюренца като въвеждам нова съставка през 6 дни. Досега най и хареса банана. Мисля след 1 седмица да въведа картофа.Вчера въведох шипка.Ели я хареса на вкус и учудващо не я запече.Но днес акото и беше сиво - лилаво.Вие забелязвали сте смяна в цвета на акото след шипката (някой беше писал , че е дал шипка) , че този цвят доста ме притесни. Sad

# 128
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но започнах работа и там нямам и минутка време, а след работа гледам да прекарвам максимално време с Дария.
Иначе Ви чета сутрин с кафето и съпреживявам всичко. Ние се захранихме с картофено пюренце и на малката принцеса определено й харесва. Каша ще включим по-нататък към 5-тия месец. Сега за 10-15 дни ще заменим обедното хранене със зеленчуково пюренце.
Вече се храним по 5 пъти на ден по средно 140 мл.
Всичко най, най, най Simple Smile

# 129
  • Sofia
Вчера въведох шипка.Ели я хареса на вкус и учудващо не я запече.Но днес акото и беше сиво - лилаво.Вие забелязвали сте смяна в цвета на акото след шипката (някой беше писал , че е дал шипка) , че този цвят доста ме притесни. Sad

От шипката трябва да е, и при нас пюретата оказват голямо влияние на цвета. Като дам на Вики моркови, на другия ден ака в оранжево   Laughing

# 130
Я кажете мами може ли да се запече детенце от картофеното пюре?

# 131
Здравейте момичета!

Честит мини рожден ден на Ванката  Hug

Моят сладуран започна да се обръща от позиция по гръб на едната или другата си страна, високо повдига коремчето, като че ли прави мост опирайки се на глава и крака Grinning

Добре дошла на Констанс   bouquet

# 132
 smile3525ГЕРЧО, ЧЕСТИТ ВИ МИНИ РОДЕН ДЕН smile3525

# 133
Добро утро момичета , днес е наш ред за виртуална почерпка по случай мини рождения ден на Алекс, и той вече е на 4 месеца  Heart Eyes
Еи ама колко бързо минава времето  Crazy
хубав усмихнат и слънчев ден на всички  Hug

# 134
  newsm59 на всички
        Gift и от мен
              smile3525

Общи условия

Активация на акаунт