OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 28 958
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Предната бременност следих в Надежда и с тази ще е така. Само с вагинален са ме гледали с изключение на фм. Тях винаги на коремен.

Здравей,дали мога да те попитам при коя лекарка си в Надежда.
Аз си записах за ФМ при Михова на 23.03.
😊

# 121
Момичета,с течностите как се справяте? Аз съм много зле,вече няколко пъти повръщах чиста вода след като си пийна,а вчера ябълковия фреш Sad днес съм на 300 мл фреш и 20 глътки вода.. Направо не знам,много ми се гади от течности и от всякаквя храна - само сандвичи и банички ми се ядът.Като хапваме навън гледам поне една салата да изям.Ям насила,като усетя глад/прилошаване.Притеснявам се,че не набавям достатъчно полезни вещества за бебечетата.. Миналия път споделих с докторката ми,каза че е нормално липсата на апетит,но започвам да се притеснявам.😔

# 122
При мен гаденето почти отмина. Има го, но не е така както беше. Аз просто нямам апетит. Преяждат ми се някакви неща (изключителни боклуци) и тогава си хапвам по-стабилно. Но като цяло, трудна работа....чак се чудя, това мойто ще е някякво злоядо явно хихихих Grinning
Иначе доста съм настинала и се чудя как изобщо стана, като никъде не ходя-работа и вкъщи.
Поне сега мъжът ми е мой роб Grinning  Laughing

# 123
И моите прегледи досега (2 на брой) са били с вагинален ехограф. Не ме притеснява по никакъв начин.
Колкото до Лидл, надявам се да успея да си взема нещо, макар че с темповете, с които им разграбват всички промоции, силно се съмнявам до утре да има останало нещо 😂

Към момичетата от София - мислили ли сте къде ще раждате или все още Ви е рано? Simple Smile

Аз обмислям в Токуда или в Майчин дом.

# 124
  • София
Аз мисля живот и здраве в Света София на България.

# 125
Живот и здраве, във Вита - където се следя. Просто много си харесвам лекарката и искам тя да е с мен в този момент.

# 126
И моите прегледи досега (2 на брой) са били с вагинален ехограф. Не ме притеснява по никакъв начин.
Колкото до Лидл, надявам се да успея да си взема нещо, макар че с темповете, с които им разграбват всички промоции, силно се съмнявам до утре да има останало нещо 😂

Към момичетата от София - мислили ли сте къде ще раждате или все още Ви е рано? Simple Smile

Аз обмислям в Токуда или в Майчин дом.

И аз много се чудя, то има още доста време де. От една страна в Майчин дом, защото ако не дай си Боже нещо стане, винаги там ги транспортират; от друга - определено в частните болници отношението е по-добро... Не ми се ще някой да ми крещи...

# 127
Fireee, не се притеснявай, има жени, които 3 месеца почти нищо не хапват. Моя приятелка като беше бременна няколко месеца караше само на препечени филийки със сирене.

# 128
Предната бременност следих в Надежда и с тази ще е така. Само с вагинален са ме гледали с изключение на фм. Тях винаги на коремен.

Здравей,дали мога да те попитам при коя лекарка си в Надежда.
Аз си записах за ФМ при Михова на 23.03.
😊

При Чачева бях. Сега не знам дали да не се запиша при Михова.

# 129
Аз чета за някакви полезни храни и колко е добре да се приема риба (заради омегата) през първите седмици и месеци, поне 2 пъти седмично Grinning Като се замисля, от 3 месеци не съм близвала риба, нито пък месо. Не мисля да се мъча на сила, въпреки всичко, което пише в интернет.

# 130
И аз месо не съм яла вече трети месец и не ми липсва хич, но всички ми повтарят, че трябва заради хемоглобина(незнам прави ли са или не) ама скоро няма да ям. Пробвах да ям пушена риба. Тя няма  толкова силен мириз на риба както когато се пече примерно и ми хареса. Това, което ме притеснява е че е само пушена и чесно казано незнам дали е позволена, но толко малко неща ям че ми дойде добре😇. Знам че ядки трябва да се хапват и били полезни, но аз имам проблем със стомаха и ги избягвам засега, но тези дни хапвам чия, нали е супер храна😁

# 131
При мен всеки ден е различен. Днес ми се гади цял ден, опитвам да ям, повръщам и така. Спи ми се също цял ден, а съм на работа. Преди два дена се бях оправила, вчера и днес съм така цял ден. Не знам какво е това чудо, с предната бременност нищо ми нямаше.

# 132
В цвеклото има много желязо. Рибата по магазините спада към графа Вредни храни.
На мен два лекаря ми забраниха да ям риба и най-вече сьомга.
Само диво хваната. От останалата най-добре се ограничете през бремеността.

# 133
Аз се опитвах да пия витамини омега 3, но не мога. Толкова ми се повдига от тях...може да са полезни, обачеее както ги изпия и директно ги изкарвам. Мирисът на риба ме побърква...

# 134
Аз изобщо не съм фен на рибата. Харесвам само пастърва и сьомга, но и тях немога да ги ям често. А защо неможе да ядем сьомга?
А що се отнася до рибата от магазина в такъв случай незнам с какво трябва да се храним вече, нищо не е истинско, нито рибата, нито месото, нито зеленчуци, плодове. Дори мисля вече, че и сам да си ги произвеждаш отнова няма да са изцяло чисти, защото вече има отрови и в  храната за животните и в почвата и навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт