OКТОМВРИйски мами 2019 - Tема 2

• 29 002
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, мен ме пробожда нещо в лявата част на корема. Отделно и кръстът в ляво ме заболява, което според мен е бъбрек. Някой има ли с подобни оплаквания? Малко започвам да се филмирам....
И мен от онзи ден ме боли, ниско долу от лявата страна. От вчера пия но-шпа. Утре ще звънна да попитам лекарката, ако и при теб болката е на същото място. Ако искаш ще ти пиша какво ми е казала.
Днес бях на лека, заради болката от ляво. Пуснаха ми урина и лекарката, каза че май е от бъбрека. 🙁 утре ще дам стерилна урина, а в четвъртък ще ходя на нефролог.
А болката при теб постоянна ли е или на моменти? Мен ако ме наболява един час примерно после 20 часа не ме боли. Чудя се да ходя ли днес да си пусна една урина....Пиши след прегледа при нефролога да споделиш какво е казал. 😘

# 556
Благодаря за съветите,днес съм добре няма гадене и повръщане но то ден със ден не си приличат, казват ми че явно му расте коса и за това:-)

# 557
Какви са изследванията за витамин Д и за йод в урината, искам да си пусна, след като ви изчетох. Някакви по-специфични ли са, или просто казвам в лабораторията за витамин Д.
Благодаря за полезната информация.

# 558
  • София
За йод е първа сутрешна урина след тоалет. Средната урина при първо уриниране се пада за проба. За витамин Д си казваш в лабораторията. Йод в урина изследват само в Бодимед.

# 559
Какви са изследванията за витамин Д и за йод в урината, искам да си пусна, след като ви изчетох. Някакви по-специфични ли са, или просто казвам в лабораторията за витамин Д.
Благодаря за полезната информация.

Казваш си просто, искам да изследвам Витамин Д.

# 560
А аз се притеснявам сега, че като бях на лекар миналата седмица не се видяха движения. Лекарят нищо не каза, имаше пулс, беше пораснал ембрионът, но не видях да се движи...Сега освен да си чакам БХС на 15-ти няма какво да направя...
Сигурно е спинкало, така се случи при мен, че за един ден бях на преглед при две докторки и сутринта в 8ч бебето спинкаше, тя опитада ми побутне корема ама не...после в 17ч при другата пък много се въртеше и не можа да го измери, мери му главичката и после телцето. Важно е да има пулс, а твоето бебе има, сега спокойно и на 15ти преди прегледа си пуснк някоя весела песничка да видиш как ще го събудиш 🤪

# 561
За йод е първа сутрешна урина след тоалет. Средната урина при първо уриниране се пада за проба. За витамин Д си казваш в лабораторията. Йод в урина изследват само в Бодимед.
Какви са ориентировъчно цените?

# 562
  • Пловдив
Благодаря ви.

# 563

За витамин Д - 27 лв в лаборатория "Лина"

# 564

30лв за витамин D
66лв за йод - искат спонтанна урина, не е задължително да е първата

Това е в Бодимед от днес

# 565
Ами аз правих пълни кръвни изследвания и там имаше за витамините. Цената беше 80 лева Simple Smile

# 566
Аз си правих вече 2 пъти изследвания, но нито виднъж за витамини. Лошото е, че вече съм в 12 седмица и се притесних да не би ако при мен има недостиг, това вече да е навредило на бебето? Вие кога ги изследвахте витамините и йода?

# 567
  • София

30лв за витамин D
66лв за йод - искат спонтанна урина, не е задължително да е първата

Това е в Бодимед от днес
Ендокринолога изрично ми каза да е първа стерилна урина след тоалет. И в никакъв случай да не я давам там, защото почти винаги се изолирали бактерии. Каза да си я нося от вкъщи.

# 568
Ами още на първия преглед в 5 г.с ми назначи такова изледване и започнах веднага да ги пия витамините Simple Smile))

# 569
Аз си правих вече 2 пъти изследвания, но нито виднъж за витамини. Лошото е, че вече съм в 12 седмица и се притесних да не би ако при мен има недостиг, това вече да е навредило на бебето? Вие кога ги изследвахте витамините и йода?
На мен ми ги назначиха преди седмица, бях в 10 г.с.  Пуснах ги в понеделник и още чакам резултат.
Мойте ги правих в Бодимед. Не знам каква е цената, защото пуснах и други неща и ми сметнаха всичко общо.

Общи условия

Активация на акаунт