Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина

• 29 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, вчера ходих в лидл, взех си клин и дънки, хубава материя са, надявам се и качествени да излязат ..

Аз също си взех 2 клина. Изключително удобни са ми.

Аз и туника си взех. Много е удобна с клина. Днес всички много ме харесаха на работата, чак су чудя дали да не взема и другия цвят туника.

Аз вчера ходих с анцук на работа хаххаа.. страшно удобно ми беше

# 121
Момичета, вчера ходих в лидл, взех си клин и дънки, хубава материя са, надявам се и качествени да излязат ..

Аз и туника си взех. Много е удобна с клина. Днес всички много ме харесаха на работата, чак су чудя дали да не взема и другия цвят туника.

Щом работата ви го позволява... 😊

# 122

Щом работата ви го позволява... 😊

Попринцип не го позволява и шефката я нямаше, казаха че за мен било позволено 😀😂😂😂😂😂

# 123
Здравейте искам да попитам има ли мами от Варна които вече са избрали как ще раждат и дали са с избор на екип и при кой доктор 😊😊

# 124
Момичета бихте ли ми казали някой сайт от където да поръчам дрешки за бебчо. Изобщо не съм наясно къде нещата са качествени, пък и онлайн съм пазарувала 2-3 пъти 😄

# 125
Здравейте искам да попитам има ли мами от Варна които вече са избрали как ще раждат и дали са с избор на екип и при кой доктор 😊😊

Здравей Вики!  Решила съм да раждам при д-р Георгиев в АГ-то, но в момента се следя при друг. Иначе ако всичко дай боже е наред, смятам да раждам нормално.

# 126
Дами имам въпрос към Тези от вас които приемат желязо . Как се чувствате след приема ( смених Малтофер )с тот'хема и съм като замаяна 🤔
Приемате ли и вит С и под каква форма (освен плодове)
В началото ми изписаха тотема и бях много зле от тях. Да не говорим колко ми бяха противни на вкус и как повръщах от тях. Дори само като се сетя ми се гади. Иначе моята АГ е на мнение, че са най-доброто на пазара, но ми го смени с ферофолгама. Витамин С само от плодове и зеленчуци си набавям.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 01:36 от Greenleaf87

# 127
Благодаря за отг по повод на желязото Simple Smile
Тот'хема на вкус ми докарва на енергийна напитка 🤔 на 1 глътка и заминава ,не му се впечатлявам на вкуса ....но след него съм "пияна"
Щом е най-доброто ще търпя 🙄

Mishell от Geogre . Това се коментира из форума. Също и Next. Мисля и на двата да дам шанс 👍

# 128
На мен ми изписаха Ferro- Folgamma. Таблетки са, не чувствам нещо като дискомфорт или проблем от тях, но аз честно казано не ги пия редовно, което си е мое решение, защото хемоглобина ми беше 110, при долна граница 120, а ние все пак сме бременни, за нас долната граница е по- скоро 100. Опитвам се да хапвам повече неща, богати на желязо, а и понеже съм чувала, че е възможно да предизвика запек това също беше една от причините да не го пия, както е предписан. Аз нямам проблем с ходенето до тоалетна, нито преди, нито след като забременях и не ми се ще заради тези хапчета да си докарам подобен проблем. Ще видим началото на април с новите изследвания какви стойности ще отчетат на хемоглобина, ако няма промяна или се е вдигнал, макар и малко ще продължа да си го пия, както аз съм си преценила за по- удачно.
Сайтове: Next, George, Matalan, Mothercare.
Някой посети ли бебемания? Нещо интересно?

# 129
Lus Bleu запека е гарантиран.Sad
Имам проблем без желязо , но с него пък много тегаво. 
Вярно е , че заради Б е нормално стойностите да са малко по -различни за нас...Но пък пък аз съм с близнаци и трябва да се тъпча. След седмица прием на малтофер и билкова кръв очаквах подобрение , а той падна с 3 единици.
Ще дам 2 седмици шанс на биозин мама , тот'хема  и билкова кръв.... да видим  Simple Smile
Успех и на теб с изследванията 👍

# 130
За мен най - качествени са на NEXT. Изобщо не могат да се сравнят с джордж. Пера си ги на 60° и са все като нови.

# 131
Здравейте, някой знае ли на колко отпуска имаме право. На пълните дни или на някаква реципрочна част, каква е тя? Имаше нещо, че отпуската тече и по време на бременността и знам, че искаха да го отменят, но не успяха.

# 132
И аз приемам Ferro Folgamma и за сега не усещам някаква кой знае каква промяна в обичайното ми състояние. Моят хемоглобин също беше 113 при долна граница 120, но знам,че е по-добре приема да се започне в самото начало на спад, тъй като по-лесно се повлиява и трудно може да стигне до критичния минимум. А и все пак разбира се,че основно трябва да мислим за бебоците,но и нашия организъм много страда при липса на даден елемент. 😊

Някоя от вас изследвала ли си е Витамин Д? 🤔

# 133
Изследвам ВСИЧКО! Сигридов ми пише едни дълги списъци с изследвания Simple Smile
При мен Д се следи постоянно.Както и В12 и В6

В момента вит Д : 46.64 при долна 30 и Горна 100. Приемам по 8 капки вигантол на ден.

# 134
Изследвам ВСИЧКО! Сигридов ми пише едни дълги списъци с изследвания Simple Smile
При мен Д се следи постоянно.Както и В12 и В6

В момента вит Д : 46.64 при долна 30 и Горна 100. Приемам по 8 капки вигантол на ден.

И аз съм след ин витро и при мен списъците са доста големи. И ми беше интересно дали при всички бременни го изследват.
Моят беше 10  в началото 🙄🙄 При последните изследвания беше почти 30,но в моята лаборатория референтните граници са от 20 до 100, което малко ме успокоява.

Общи условия

Активация на акаунт