Идеи за стартиране и развитие на бизнес - 25

• 99 967
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Сф
А,  duhi puhi колко си права.. Аз хич не се замислих в тая посока. Но моето дете беше в хореографска паралелка с нар.танци1-5 клас.Тук в Сф има доста училища с такива паралелки. Имаха си и хореограф и корепетитор даже ,май така се казва, костюмите ,мда .. много внимавахме с тях. Имаха и изпит в 4 клас в някакво училище в Младост. И като дойдоха и автобуси с дечица от селата Сф окръг и скриха шапката на нашите градски 🤣. Та авторката като е в малко населено място, вероятно с традиции в танците ..не знам как ще се внедри.
Вече в градините в Сф дейности които щеш, но пак си искат тапия доколкото знам. Нищо ,
че са проформа.
Сега детето ми ходи на еврейски танци . Но гжата преподава и модерни танци и други неща по няколко училища.Таксата е 20 лв , не ми се вижда голям бизнес първо, второ си има тапия за учител някакъв по танци. Иначе как ще преподава? Няма да е сериозно. Имат участия и тн. Се

# 616
Аз играя народни танци от над 10 години вече, но не бих се наела да преподавам. Нито на деца, нито на големи. Каквото ми покажат всичко мога да изиграя, обаче аз да тръгна да уча хората, не. Смятам, че това е работа за хореографите. Тези, които са учили това, защото си има тънкости. И все пак ако искаш - мисля, че в музикалната академия имаше някакви летни курсове и ти дават някакъв сертификат.

# 617
  • Mediterraneo
То си има нещо, наречено педагогика, което ти дава право да преподаваш.

# 618
В чесънът е истината:
https://www.facebook.com/Да-хванеш-гората-1903992046305310

# 619
Здравейте имам идея да си направя салон за маникюр в който само да преподавам и обучавам курсисти. Занимава ми се с това. Салона няма да е много голям за не повече от три курсистки.Моля ако има някой запознат да помогне.

# 620
  • Правец
Здравейте, бих се радвала на помощ от вас!
Имам идея да отворя малка книжарница с копирни услуги в малък град. В квартала в който живея няма никъде такава услуга и мисля, че си струва да рискувам. 
Някой от вас занимава ли се с такъв бизнес? Може ли да ме ориентирате от къде да зареждам? Също така освен изипей какво паралелно мога да отворя с книжарницата? Благодаря на всички отзовали се!

# 621
  • Бургас
По принцип копирните услуги са най-вървежни в близост до община или друга подобна администрация.

# 622
Имам идея да отворя малка книжарница с копирни услуги в малък град. В квартала в който живея няма никъде такава услуга и мисля, че си струва да рискувам. 
Някой от вас занимава ли се с такъв бизнес? Може ли да ме ориентирате от къде да зареждам? Също така освен изипей какво паралелно мога да отворя с книжарницата? Благодаря на всички отзовали се!
Изипей не мога да коментирам, но от копирни услуги няма да можете да се издържате. Какво ще зареждате? Книги, канцеларски консумативи, играчки? Какъв клас стока смятате да предлагате - качествени, но скъпи или евтини. Доставчиците са много и всяка седмица цените се повишават.

# 623
ЕС отпуска пет милиона евро за превод на книги от един европейски език,на друг. Тези,които имат преводачески талант или са в издателския бизнес,може да се пробват...

# 624
Може ли линк?

# 625
  • Бургас
И аз се нареждам за линк. Моя приятелка иска да си направи издателство.

# 626
Да видим дали ще излезе линка:
https://www.forumnauka.bg/topic/23843-evropeysko-finansirane/

# 627
  • Правец
Изипей не мога да коментирам, но от копирни услуги няма да можете да се издържате. Какво ще зареждате? Книги, канцеларски консумативи, играчки? Какъв клас стока смятате да предлагате - качествени, но скъпи или евтини. Доставчиците са много и всяка седмица цените се повишават.

Е то е ясно,че само с копирни услуги няма да стане. Предвиждам да са канцеларски материали и ученически пособия. За книги с времето. Играчки не, по скоро настолни игри и пъзели. Стоките искам да са среден клас, да не са много скъпи, но и да не са от сорта на всичко по 1лв.

# 628
  • Бургас
Благодаря за линка. Явно няма да ни огрее. Едното изискване е издателството да съществува от минимум 2 години и да е активно.

# 629
Издателство вече няма смисъл, има толкова много на пазара, а читателите намаляват.

Общи условия

Активация на акаунт