Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 061
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Ползвала съм антицелулитен крем,беше хубав.
Чела съм/гледала съм положителни отзиви за марката като цяло.

# 616
Добра течна очна линия с твърд писец да предложите? Да е наситено черна и да не се размазва по възможност 😁🌷

# 617
  • Sofia
На Пирин дрийм имам скраб за лице за мазна кожа и крем. Скрабът е много нежен с приятна миризма, а кремът ми идва една идея по-мазен (за мазна кожа, но аз по принцип не търпя всякакви кремове по лицето), но се ядва. Simple Smile

# 618
Тези лосиони са ми блестящи.
1.Олиото на Ейвън има фини златисти частички, много ми харесва аромата, кожата изглежда много сочна, не мазнее.
2.Балеа също е със златисти частици. Като желе е, аромата е плодов, не ми харесва особено, малко лепне. Мисля, че вече нв го предлагат.
3.Laura Vandini е най-любимият ми. За съжаление вече никъде не го откривам. Мирише на парфюм. Деликатни сребристи частици, ако някой го забележи някъде, да каже. Ще си купя 1 кашон. 😂
4.Victoria secret - аромата е убийствен. За сметка на това частиците са огромни, златисти и са много. Ефекта изобщо не ми допада и го смесвам със същата серия лосион без частици.
5.LineaBio - aромата не е нещо особено, фини сребристи частици, много са, но на кожа с тен стои доста добре. Лятото си го ползвам.
Исках да взема розовия на Балеа с помпата, но се спрях. Пробвах го при приятелка, стои доста добре, със златисти частици е и ухае прилично.
Скрит текст:

# 619
  • Бургас
Добра течна очна линия с твърд писец да предложите? Да е наситено черна и да не се размазва по възможност 😁🌷
Голдън Роуз имат такава.

# 620
  • Пеликания
Преди съм си купувала на DOVE такъв лосион, беше много хубав, но не знам дали все още го предлагат.

В златиста тубичка ли?

Ето този.

# 621
   Взех натюр  бокса  с авокадо - шампоан и балсам по препоръка на бг  мама😉 Ми не се разбрахме.... и пак заредих Шаума с кафява капачка! от 4 год. се опитвам да го сменя този сет (шампоан+балсам) и не става... Балсама на Шаума като го отмивам усещам,  че не ми мазнее на ръцете, косата го е " изпила". С  никой друг такъв продукт не съм го усещала!

# 622
Бихте ли ми препоръчали околоочен крем? До сега не съм използвала, на 26 съм и си мисля, че май е време на започна.

# 623
Бихте ли ми препоръчали околоочен крем? До сега не съм използвала, на 26 съм и си мисля, че май е време на започна.

# 624
Аз имах един на Регал. Горе долу ми харесваше. Усещах леко опъване, като стягане на кожата. Имам на Арома. От него също усещам опъване,  но в стил "кожата е суха", което не ми харесва.

# 625
Биотенския с нар е хубав околоочен, и не по темата - Биодерма.

# 626
  • Бургас

Ако искаш да пробваш нещо бюджетно като за начало силно препоръчвам на околоочния на Балеа с уреа, за мен е незаменим, винаги се връщам към него,а цената му е 4 лв.

# 627
Момичета , имам два въпроса..
Какво ще кажете за продуктите на хималая ?По-точно гел за измиване на лице. Дори видях , че имат детска серия шампоани и се чудя дали да не купя на дъщеря ми. Тя е на 7 години и е с много заплетена коса, задължително слагам някакво масло след миене.
Другият въпрос е за избелване на зъби. Бях метнала една черна пудра, но идея нямам какво представлява. Използвали ли сте ?

# 628
Момичета , имам два въпроса..
Какво ще кажете за продуктите на хималая ?По-точно гел за измиване на лице. Дори видях , че имат детска серия шампоани и се чудя дали да не купя на дъщеря ми. Тя е на 7 години и е с много заплетена коса, задължително слагам някакво масло след миене.
Другият въпрос е за избелване на зъби. Бях метнала една черна пудра, но идея нямам какво представлява. Използвали ли сте ?

И аз съм с доста заплетена коса след къпане и ползвам на syoss балсам без отмиване за по-лесно разресване и ми помага. Относно черната пудра, аз съм ползвала, но нямаше ефект при мен, но и не бях много активна. Една моя приятелка беше пробвала и беше казала, че е видяла някакъв ефект, а в темата за избелване на зъби мисля, че беше коментирано, че е по-скоро маркетингов трик тази пудра и същата работа ще свърши обикновен активен въглен от аптеката, ако става въпрос за пудра с активен въглен. Аз лично обмислям да си взема система за домашно избелване на starsmile, но още не съм се решила напълно.

# 629
За избелване на зъби само и единствено ELGYDIUM с микропулверизирана сода бикарбонат,която не уврежда емайла.Ама май не е по темата,въпреки че не е много скъпа,около 9 или 10 лева.

Общи условия

Активация на акаунт