Съвет за изневяра

• 9 882
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
  • Най-красивата страна
Gabz,престани да се тормозиш и да се натоварваш.
Така само му вдигаш акциите на Мунчо.
Обърни повече внимание на себе си.
Не показвай ревноста и любопитството си.
Иди на фризьор,на маникюр,купи си нова рокля.Излез с приятелки вечерта и по възможност се върни по-късничко.И така няколко пъти.
Да видиш как ще реагира.Дали ще насочи вниманието си към теб.
Нека той да ревнува ,да мисли къде си...и да разбере ,че не е незаменим.

Обаче,ако си почти сигурна ,че ти изневерява,тогава говори директно.

# 46
Изглежда единственото, което ви свързва, да е сексът, и той може да си говори едва ли не с всеки друг, но не и с теб. Оставяш впечатление за пълно дечко и повърхностен човек. Нямаш ли някакви амбиции, сякаш всичко се върти около разгадаването на особено енигматичното поведение на гаджето ти и целият ти личен мир се свежда около този център. Общува му се на човека, даже не е задължително секс да търси, обаче в теб не намира никакъв отговор. Като изфиряса привличането, ще изфиряса и връзката, защото няма върху какво да се държи освен върху външността ти.

Може ли да ми кажеш какво означава повърхностно държание,и защо си мислиш че аз си нямам живот,опитвам се да разбера с какъв човек си имам работа защото не обичам да си губя времето с хора с които нямам бъдеще вместо да си отворя сърцето за друг.Съжалявам,но аз съм старомодна и не съм фенка на отворените връзки,където може да правиш каквото си искаш,и именно за това искам да разбера дали ме използва само за секс или наистина ме обича , когато още не съм сигурна в чувствата на човек не мога да се отпусна и да не ми пука за нищо

# 47
Какъв ти е животът? 99% от мненията ти са за този младеж, ама обичал ли те наистина, ама как да се пребориш с ревността си, ама преди те наранявал, ама истинска любов ли било, можело ли да се промени, кой му пишел, той отговарял ли, ама и на грозните отговарял дори - ужас!, зодийки, тинтири-минтири, че и тази тема в "СЕМЕЙНИ отношения", кръстена гръмко "съвет за изневяра" - каква изневяра?, след като той имал нещастието да си остави телефона за три секунди. Иди на врачка, ако вече не си ходила, пък дано ти даде сертификат с подпечатано дали те обича или само те ползва за секс. Ние как да знаем. Може и той самият да не знае.

Спри му секса, който той "настоявал да правите всеки път", и ще разбереш. Правете нещо друго. Ако можете.

# 48
Изглежда единственото, което ви свързва, да е сексът, и той може да си говори едва ли не с всеки друг, но не и с теб. Оставяш впечатление за пълно дечко и повърхностен човек. Нямаш ли някакви амбиции, сякаш всичко се върти около разгадаването на особено енигматичното поведение на гаджето ти и целият ти личен мир се свежда около този център. Общува му се на човека, даже не е задължително секс да търси, обаче в теб не намира никакъв отговор. Като изфиряса привличането, ще изфиряса и връзката, защото няма върху какво да се държи освен върху външността ти.

Може ли да ми кажеш какво означава повърхностно държание,и защо си мислиш че аз си нямам живот,опитвам се да разбера с какъв човек си имам работа защото не обичам да си губя времето с хора с които нямам бъдеще вместо да си отворя сърцето за друг.Съжалявам,но аз съм старомодна и не съм фенка на отворените връзки,където може да правиш каквото си искаш,и именно за това искам да разбера дали ме използва само за секс или наистина ме обича , когато още не съм сигурна в чувствата на човек не мога да се отпусна и да не ми пука за нищо

Gabz, във  форума има всякакви хора. Аз лично на такова мнение като горното даже не бих отговорила. Чак външния ти вид определиха без да те познават, знаят как са нещата между вас, какво търси приятеля ти в чат с други, абе всичко им е ясно.

# 49
Габи, виждам, по това което пишеш, че няма да приемеш отговора “познаваме се, защо питаш” и искаш задължително да чуеш “да спя с нея”. Ами... пак ти кзвам, тъй като ми игнорира коментара преди това: започни да се обичаш, момиче! Оценявай се повече, хората, които ревнуват имат доказано ниска самооценка! Не е добре да влизаш във връзка без да имаш грам доверие на партньора си. От колко време сте заедно? 2 месеца - 3-4?
 Говори с него бе, мамка му!! Ако трябва кажи му “знам, че е грешка, но ти прочетох съобщението от Кичка” какви са тея конспирации тук! Една връзка се гради от доверие и нормална комуникация, вие ниямате нито едното, нито другото! Или оправяте връзката или кой от къде е... какво очакваш да получиш тук като отговор? Не знам как някой от съфорумките ще тръгне да анализира човек, който не познава изобщо... момчето може да се окаже напълно нормално и окей, може и да изневерява, няма как да знаем! Това, което ти давам като съвет аз е ОБИЧАЙ СЕ!

# 50
Щом ти е дал паролата си, не мисля, че има нещо. Щом не искаш да знае, че си ми ровила в телефона, подхвани някой небрежен разговор. Попитай го какво мисли за приятелства с председател на другия пол. Кажи ти какво мислиш и му сподели за някой по-близък приятел. Може сам да ти каже за въпросното момиче. Попитай ги какво мисли за изневярата. Това, че с какъвто се събираш, такъв ставаш, не е толкова вярно. Повечето приятели на ММ са или до болка ревниви, или изневеряват. Някои са комбинация от двете. Той нито е ревнив, нито ми изневерява. Има си приятелки, с които си пише и се чува. Това важи и за мен. Не се вкарвай в излишни филми. За въпросното момиче, може да са приятели от години, да са съученици, да са братовчеди. Това, че са приятели във фб от 1-2 месеца не означава, че тя не си е направила нов профил, не са се скарали за нещо и да са се махнали от приятели. Варианти много. А за въпросното "вече съм в нас", може да не ѝ е било удобно да говорят докато е на вън и да му е казала, че ще му пише като се прибере. Най-лесно е да си признаеш и да го питаш директно, без да го нападаш и да ставаш емоционална. Питаш какво общо имат и как вижда връзката ви.

# 51
  • София
Gabz, от колко време е тази връзка? Звучи като нещо на има-няма няколко месеца, което обаче вече си приела адски сериозно. Въобще говорили ли сте кой какви намерения има, как си я представя тая връзка? Ако и двамата си представяте моногамна връзка без забежки и сте готови за това - давай напред и спри да се втеляваш в разговори тип "Как си, какво правиш?". И, по дяволите, НЕ му пипай телефона, лаптопа, таблета и т.н. повече. Честно казано, аз мисля, че е най-добре да забравиш, че въобще си пипала негови вещи, камо ли да му го казваш, да се отърсиш от недоказани с нищо твърдения и да караш нататък.
Според мен съвети като "Поразпитай го/ Намекни му/ Кажи му еди-какво си, пък му виж реакцията" само ще те вкарат в допълнителен филм. Той ще ти каже нещо, няма да ти харесат думите и/ или тона, с който ти го е казал и отиде, че се не видя. С такива "съчинения по картинка" можеш да съсипеш връзка, която иначе е съвсем наред. Карай я "право, куме, в очи". Сега ти е времето да се научиш на нещо, на което някои жени цял живот не се научават - да говорят направо и без намеци. Ако го усвоиш сега, животът ти нататък ще е доста по-лек.
И не спирай да си напомняш едни думи, които някой написа по-нагоре - ако иска да изневери, той ще изневери. Даже е супер вероятно да няма грам дигитална следа за случилото се. Пък ако знае, че му ровичкаш из телефоните, познай как ще се крие като невестулка.

# 52
Не ви ли е гадно да ровите в чужди телефони?

# 53
Гадно ми е, чувствам се като клюкарка,но не понасям тайните,може би това е нещото което най-много мразя в живота и което най-много ме напряга и прави нещастна , когато разбера че се пазят особено от най-близките ми хора.Също и лъжите

# 54
  • София
Гадно ми е, чувствам се като клюкарка,но не понасям тайните,може би това е нещото което най-много мразя в живота и което най-много ме напряга и прави нещастна , когато разбера че се пазят особено от най-близките ми хора.Също и лъжите

Gabz, пишеш като една интелигентна млада жена (филолог съм, начинът на писане ми прави огромно впечатление). И според мен това поведение се дължи на младостта ти. Никой не обича тайни и криеници, но пък всеки си има тайни.
Само че с маниакално ровене правиш само едно - караш човекът срещу теб да се притеснява и крие, дори и да няма много за притеснение и за криене. Вместо да ти сподели паролата за телефона си, следващия път приятелят ти просто ще си го прибере в джоба, за да няма караници за глупости. Вместо да ти отговори искрено на някой въпрос, за който знае, че може да разтълкуваш погрешно, ще си замлъкне или ще смотолеви някоя глупост.
И прави разлика между тайни и лъжи. Едно е да си пазиш някакви лични си нещица за себе си, друго е да лъжеш и мажеш.

# 55

Gabz, пишеш като една интелигентна млада жена (филолог съм, начинът на писане ми прави огромно впечатление). И според мен това поведение се дължи на младостта ти. Никой не обича тайни и криеници, но пък всеки си има тайни.
Само че с маниакално ровене правиш само едно - караш човекът срещу теб да се притеснява и крие, дори и да няма много за притеснение и за криене. Вместо да ти сподели паролата за телефона си, следващия път приятелят ти просто ще си го прибере в джоба, за да няма караници за глупости. Вместо да ти отговори искрено на някой въпрос, за който знае, че може да разтълкуваш погрешно, ще си замлъкне или ще смотолеви някоя глупост.
И прави разлика между тайни и лъжи. Едно е да си пазиш някакви лични си нещица за себе си, друго е да лъжеш и мажеш.

Добре,а как да направя,ако го попитам нормално ,без да добавям глупости от себе си , просто какъвто и отговор да чуя,ще се съглася,няммам друг избор

# 56
  • София
Както казах - според мен нищо няма нужда да го питаш. Така ще трябва да си признаеш, че си му ровила из телефона, което, както вече казах няколко пъти, е непростимо поне за мен. Давай нататък и толкова...

# 57
Gabz, според мен е излишно да го питаш. Ако има нещо - най-вероятно няма да признае. Ако пък ти каже, че няма нищо, ти може да не му повярваш и ще ти останат съмненията. Общо взето, не мисля че решението е да го питаш. Или продължаваш с него с едно наум и следиш някакви индикации за изневяра или късаш с него (може да е прибързано), или затваряш плътно очи и караш нататък все едно нищо не е станало докато някоя изневяра (дано няма такава) не ти избоде очите. Друг вариант не се сещам.

# 58

Щом му нямаш доверие и те напряга, значи не е твоят човек.

В случая ти го лъжеш като му ровиш в телефона. Как би се почувствала, ако той рови в твоя?

# 59
  • Linz
Това е много далече от изневяра. Несигурна си- разбери защо, от къде идва тази несигурност. Проблемът е изцяло в главата ти.

Общи условия

Активация на акаунт