Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Мерал го виждам с някоя жена, като Гергана от първия сезон. Той улегнал и даващ внимание - тя улегнала и обичаща внимание. Двамата с добри, нормални професии, интелигентни и т.н. Стига тя да нямаше претенции за етническата принадлежност и вероизповеданието биха били добра двойка двамата. Доста общо има между тях

# 556
Аз някъде видях баничарка с надпис "Гранична полиция". Май във фейсбук. Ако работи там е възможно заплатата му да е около 1000 лева. Дали разчита само на тях нямам идея.

Най-вероятно "Гранична полиция" са му правили проверка. Ако работи в гранична полиция шеше да каже във визитката, че е полицай.

Сега видях, че Никифор има пуснати обяви в bazar.bg за евтин и удобен паркинг до летище София с охрана и денонощен достъп.

https://bazar.bg/obiava-19278570/parking-do-letishte-sofiia-s-os … r-do-ot-terminala

Скрит текст:

# 557
Тя спортна натура, до последният мускул на корема си, а Мерал пухкавичък. Тя с това се занимава през цялото време.
Не мисля.

# 558
  • ГО
Ами на мен нито Гергана, нито Ивана ми приличат на българки, ама карай Simple Smile

# 559
  • густо майна Филибето
Разкостихме го тоя човек Simple Smile
Нормален човек, с нормална работа. Даже си изглежда средностатистически. Със сигурност си има и кусури, но те определено не са - ползвам апартамента на мама, която е в Италия, мама много ме обича, не ми е престижна работата, нямам мускули.
 В профила си в Елмаз е написал: "Как описва себе си: нормално момче търсещо истинската любов ако изобщо съществува"
 А ТУК
 "Търся:
Сериозна връзка
Любовта на живота си
Брак
Харесва ми:
Обичам да обичам и да бъда обичан.........
Моите очаквания за човека, който търся:
normalno momi4e "

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 11:32 от Ljuboznatelna

# 560
Нормален човек, с нормална работа. Даже си изглежда средностатистически. Със сигурност си има и кусури, но те определено не са - ползвам апартамента на мама, която е в Италия, мама много ме обича, не ми е престижна работата, нямам мускули.

Хич не го жали Форито, що фенки събра за два дни - през последните часове е дръпнал с още 23 приятелки във фейса и вече е със 191.

# 561

Хич не го жали Форито, що фенки събра за два дни - през последните часове е дръпнал с още 23 приятелки във фейса и вече е със 191.

Ако си намери жена от ФБ, в следствие на истериите на Василена, то трябва да я покани за кума на следващата си сватба, защото реално тя ще е помогнала това да се случи Grinning

# 562
А какво мислите за стайлинга на булките? Колкото и да не ми е симпатична Василена, намирам, че беше абсолютно права да не се хареса с прическата си. Като че ли подчертаха всичко грозно в нея с тая прибрана коса с букли. Много повече ми хареса в другите епизоди със пуснатата коса. И откъде го бяха облекли това сако върху роклята - ужас! На Таня прическата също беше много неподходяща. Направо тенденцията беше да приравнят булките към длъжностните лица.

# 563
Гергана абсурд да хареса Мерал. Тя на Георги му мърмореше, че е лееко отпуснат, какво остава на Мерал.

По-скоро Светлана. Тя е човек на компромисите и мисля, че много повече би си паснала с човек , като Мерал. А и май беше зодия Рак Wink

# 564
  • густо майна Филибето
Най-ужасна ми се стори прическата на Таня. Може би наистина нямат думата, щом Василена истеряса така.

# 565
  • София
Скрит текст:
Lady Cassiopeia Duval и So Lucky* ,

Напротив в час съм. Казах ви как са нещата тук в провинцията при много млади двойки момче и момиче с дете. Ако искате вярвайте, това си е ваш проблем.
пп. Просто хората тук се женят по любов, а не по сметка.

Че то едното не изключва другото. Или при теб е, или по любов, или по сметка. И ще повторя So Lucky* - предаването се снима в София. За София 1000 лв за мъж е малка заплата. Обидно малка!

И подчертавам - говорим за бюджет, който стига да се живее, не да се оцелява. Има разлика между двете неща.

Добре де ,ама дали получава толкова ,или просто така е решил да каже ?
Просто много внимание се обръща на парите .
Аз лично смятам ,че просто няма любов ,за това и се намират причини .
Василена ми е страшно антипатична от момента в който е видях  !!!
Ако Форчо е товарач на летището заплатите са такива 1000лв+–100.
Може и да му стигат, гледам му стила...обаче ако искаш жена и деца, ще трябва повече лев. Мама да праща от Италия, като е отгледала муня.

Мисля, че взимат 1500 + на месец

То на летището чистачката взима 1500, та той няма да взима повече...

# 566
Гергана абсурд да хареса Мерал. Тя на Георги му мърмореше, че е лееко отпуснат, какво остава на Мерал.

По-скоро Светлана. Тя е човек на компромисите и мисля, че много повече би си паснала с човек , като Мерал. А и май беше зодия Рак Wink

Като характер да Светлана, но като ниво нито една от двете. Мерал е добродушен и добре възпитан, но според мен не сме видяли всичко от него .

# 567
Абе, хора, не се излагайте. На кой товарач на летището му дават служебна кола за ползване, макар и баничарка. За да има служебна кола, която да ползва 24 часа, явно работи нещо повече от хамалин.

# 568
  • густо майна Филибето
Той със сигурност й е пояснил какво работи. Но не е помогнало, като гледам Simple Smile

# 569
Чистач на летището взема 800лв, товарач 1000лв.
Може да си направите справка в jobs.bg.

Общи условия

Активация на акаунт