Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Terra incognita
Съжалявам, че ще го кажа, но ако сестрата е със специални потребности, а Никифор я "наглежда"? На мен на нещо такова ми изглежда.

# 631
  • Бургас
Абе, хора, не се излагайте. На кой товарач на летището му дават служебна кола за ползване, макар и баничарка. За да има служебна кола, която да ползва 24 часа, явно работи нещо повече от хамалин.
Според мен това беше шега за баничарката.  Чукна я леко Василена, заради първия й още въпрос: "Имаш ли кола?"

# 632
Съжалявам, че ще го кажа, но ако сестрата е със специални потребности, а Никифор я "наглежда"? На мен на нещо такова ми изглежда.
Чак толкова зле положението не ми се струва, но...тогава жална и майка на жена му. Simple Smile

# 633
  • Terra incognita
Чак толкова зле положението не ми се струва, но...тогава жална и майка на жена му. Simple Smile
Може би досега е чувствал някакъв братски дълг, да се грижи за нея, докато я няма мама. Обаче е осъзнал, че е на 41 и вече започва да поизпуска влаковете. Предполагам, просто. Може и да не е така.

# 634
  • София
Абе, хора, не се излагайте. На кой товарач на летището му дават служебна кола за ползване, макар и баничарка. За да има служебна кола, която да ползва 24 часа, явно работи нещо повече от хамалин.
Аз чух, че е мениджър логистика, което определено не е равносилно на товарач.

Амбър,  Laughing

# 635
Има ли ги някъде качени визитките на участниците? Определено би ми се искало да ги погледна пак сега, след като вече съм се "запознала" с тях.

# 636
Става все по-забавно, но не мога да вися постоянно тук и да отговарям. Трябва и да заработя, за да не съм льольо и комплексар и неамбициозен и прочие епитети, с които жените наричат мъжете, които не се вписват в стереотипа им.  Предполагам, в крайна сметка всеки си намира майстора, гърнето похлупака, заслуженото и т.н. клишета. Не искам да продължавам да разсъждавам по темата какъв мъж намира жената, като търси на първо място финансова стабилност и какви компромиси прави(защото такива ВИНАГИ има), за да върви бизне.... така де, връзката, пък после мъжете били боклуци.

За протокола, имам апартамент, който изплащам, собственик съм на бизнес, който ми дава достатъчно, за да живея спокойно(според моите разбирания), доходите ми не са петцифрени, нито трицифрени, нито са работа на някой тук.
Радвам се, че поне от време на време забелязвам и тук да пишат жени, които явно не смятат парите за най-важното нещо. Това ми дава надежда, че и аз няма да остана стар ерген.
По въпроса защо един мъж около 40 бил без жена и какво говорело това за него - ами нищо не говори. Да се съди някой по явно сериозно редактирано телевизионно предаване е.... женска работа. Той си знае защо е така положението. Интересно как точно жени му се нахвърлят така. Би трябвало по-добре да знаете колко е неприятен общественият натиск "да се жениш" и "да раждаш" , че "времето си минава" и "по-млада няма да станеш"...

# 637
Вики, и ако сестрата е свикнала да си му виси на врата, няма отърване.....сложно става...

# 638
  • Terra incognita
Вики, и ако сестрата е свикнала да си му виси на врата, няма отърване.....сложно става...
Обремененост отвсякъде. После маминка няма да реве.

# 639
Аз чух, че е мениджър логистика, което определено не е равносилно на товарач.

Амбър,  Laughing

Мхм... Мениджър Логистика в старата ми фирма беше шофьорът. Имахме един. Всички търговци, дори и най-големия олигофрен бяха Sales Manager, шефа беше Търговски директор, а жена му - General Manager. Началник склад бяха двама, подчинени нямаха, да не се карат...

Мениджър Свежест в Lidl, Мениджър хигиена - леля Гинче в училището... JoyJoyJoy

# 640
Абе, живи и здрави да са всичките, и ние покрай тях, и всеки да намери каквото търси Simple Smile
Никифор ще си намери жената, с този наплив, направо кастинг трябва да прави.
Един от "Фермер търси жена" така го ощастливиха, по Фейсбук, докато течеше реалитито Simple Smile
Интересно дали още са заедно.

# 641
Абе, живи и здрави да са всичките, и ние покрай тях, и всеки да намери каквото търси Simple Smile
Никифор ще си намери жената, с този наплив, направо кастинг трябва да прави.
Един от "Фермер търси жена" така го ощастливиха, по Фейсбук, докато течеше реалитито Simple Smile
Интересно дали още са заедно.

Ето какво е написал един мъж във фейсбук в профила на Никифор.

Цитат
С***ян Ж*ков: Никифорчо, ся тука бате, ше си намериш със сигурност някоя мома...глей що пичета ти пишат 😲

# 642
  • София
Мхм... Мениджър Логистика в старата ми фирма беше шофьорът. Имахме един. Всички търговци, дори и най-големия олигофрен бяха Sales Manager, шефа беше Търговски директор, а жена му - General Manager. Началник склад бяха двама, подчинени нямаха, да не се карат...

Мениджър Свежест в Lidl, Мениджър хигиена - леля Гинче в училището... JoyJoyJoy
То вярно, че сега всяка длъжност си я кръщават както искат, само и само да звучи по-атрактивно. Simple Smile Надявам се в хода на предаването да получим по-голяма яснота по въпроса с какво точно се занимава.

# 643
Василена вместо да му избоде очите, ще му изпише веждите на Никифорчо! Joy

# 644
Ами, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт