Decathlon

• 23 782
  • 216
  •   1
Отговори
# 150
Да..не са точно зимни обувки. Не са за сняг..а за дъжд.

# 151
Да..не са точно зимни обувки. Не са за сняг..а за дъжд.

За в града разлика няма. Истински зимни обувки са нужни за планината. От десетилетия зимата ходя все с ниски обувки за планинско бягане и никога не ми е било студено или мокро.

# 152
Аз не говоря за нечие усещане...а за описанието на продукта.
Иначе може и с джапанки да ходиш зимъска...аз съм ок напълно Grinning

# 153
Тъпо е да опитваш да се наложиш с ирония. Все пак ако не харесваш моя опит погледни по улиците колко хора ходят зимата с ниски обувки. Дебелата подметка с различни слоеве дава супер изолация, превъзхождаща тази на нормалните зимни обувки, а това е най-важното. А една добра мембрана пази краката сухи. Аз днес съм изминала 4 - 5 километра с ниски обувки за планинско бягане на North face. Нито ми е било студено, нито са ми се намокрили краката.

# 154
  • до най-прекрасния мъж
Направете рекламация. Ако не сте ходила в дълбок сняг, няма никаква причина да пропуснат, особено ако са нови (тоест не са на 5-6-7 години).

# 155
Идвам да ъпдейтна, че успях да ги върна като рекламация. Много съм изненадана, че ги приеха. Явно декатлон са на европесйко ниво. Благодаря за съветите.

# 156
  • Перник
Идвам да ъпдейтна, че успях да ги върна като рекламация. Много съм изненадана, че ги приеха. Явно декатлон са на европесйко ниво. Благодаря за съветите.

Разбира се, че ще ги приемат. При Декатлон няма 6-5 с рекламациите. Преди години ми върнаха парите за маратонки, които синът ми скъса на палците за по-малко от месец (не ежедневно носене). Написах им, че при положение, че дават 2 години гаранция това е несериозно. И още се бях приготвила да пиша, но без да искам натиснах "Изпрати" Joy Директно ми пратиха куриер да вземе обувките и на следващия ден парите бяха в сметката ми Simple Smile

# 157
# 158
От написаното бих избрала средните като оптимални за градска среда. Кожени, леки и удобни (не обичам високите да ми подпират кокалчетата на глезена) с добра подметка и по-висок клас мембрана от първите.

# 159
  • Варна
Третите са най-топли, а и лично на мен най-много ми допадат. Но нямам директни впечатления от нито един модел

# 160
  • до най-прекрасния мъж
Имам подобни на третите, но са от мъжката серия, от може би 4-5 години. Много са топли и удобни, но аз ги ползвам само за сняг в планината. За града си имам други, малко по-ниски и по-леки. Ако са за планина, силно препоръчвам. За в града, ползвам тези:
https://www.decathlon.bg/p/171852-255716-damski-nepromokaemi-tur … 100-mid-sini.html

# 161
Третите са за планина, не за града. В града прекалено топло не е добро, защото с едни и същи обувки човек ходи по улиците, а после дълго стои на затворено и топло.

# 162
Аз точно за планина, за разходки в снега ги търся, важното ми е да не пропускат. И не знам дали да не са по-високи, че ако са до глезена може да влиза сняг.

# 163
  • Варна
Имам подобни на третите, но са от мъжката серия, от може би 4-5 години. Много са топли и удобни, но аз ги ползвам само за сняг в планината. За града си имам други, малко по-ниски и по-леки. Ако са за планина, силно препоръчвам. За в града, ползвам тези:
https://www.decathlon.bg/p/171852-255716-damski-nepromokaemi-tur … 100-mid-sini.html
Имам такива, чудесни са, но за сняг са ми малко лекички, освен ако снегът не е 2 см... Прекалено са ниски. Взела съм ги за дъждове в планините през лятото, не за зимата. Не знам, аз обичам през зимата глезените ми да са по-защитени, а живея във Варна, където принципно е най-топло и сняг не вали. Потребителката да си прецени за себе си.
За сняг имам ето тези и са супер, не пропускат и държат топло:
https://www.decathlon.bg/p/312022-164795-damski-nepromokaemi-bot … elkro-cherni.html

# 164
Аз точно за планина, за разходки в снега ги търся, важното ми е да не пропускат. И не знам дали да не са по-високи, че ако са до глезена може да влиза сняг.

Е, това трябваше да се каже в самото начало. Поради липса на уточнение аз реших, че е за града.

Общи условия

Активация на акаунт